Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar
melisela onu bende okudum ve kaç kere niyetlendim 3 cuma okumaya ama hep 2. cumaya kadar okuyabildim birtürlü Rabbim nasip tmedi 3.cumayı inşallah olur nediyim
bu gidişle topikteki herkez hamile kalıcak gelen gidiyor Rabbim belgine harzeme ve banada nasip etsin inşallah birgün bizlerde bebeklerimiz olarak gideriz bu topikten

:
herkese hayırlı ramazanlar kızlar ,hepınızden allah razı olsun benı merak etmısınız.hakkınızı helal edın.
nete gıremedım.sıze bılgı de vermedım.esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu sukurler olsun.benden de 8 yumurta toplandı.6 tane kalıtelı embrıyo olustu.2 sı kondu.4 tanesı nıde dondurduk.cok kısa yazmak durumundayım.cunku nete WINN la baglanıyorum .doktorum cep tel nunu vınnn yasak ettı.su an sonuc beklıyoruz aslında tuttu fakat ınsaalha devamı da gelır.acıkcası dusuk tehlıkem var.SIZDEN DUA BEKLIYORUM. kızlar hepınıze rabbım mubarek gunde yardım etsın!ERYASU CANIM sakın umıtsız olma.kızlar cok kısa yazdım ama gercekten cok zorlu zahmetlı bır yoldan gectık esım ve ben.hepınızı cok opyrm.dua edın ne olur.yarında doktora gtcez.bılıyrsunuz genetık bozukluk var esımde dusme rıskı tasyrm

canim cok sevindim :nazar:allahim su mubarek günlerde ayirmasin bebeklerini senden
allah yardimcin olsun insallah simsiki tutunurlar sana insallah dogum haberlerinide aliriz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tedaviye baslayacak ve baslamis olan arkadaslar allah yardimciniz olsun
su mubarek günlerde alahim hepinizin yüzünü güldürsün insalah

canım benim senin haberini merakla bekliyodum, bugün çok kötü bigün geçirdim bu haber valla çok iyi geldi valla çok umutlandım, bizde nasipse haftaya cuma ankarada kaan hocada olucaz, siz hala ankaradamısınız, dualarım seninle inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur :Saruboceq: ve rabbim banada burdaki arkadaşlarada nasip ederde etrafımızdaki dengesiz insanların çenesi kapanır :Saruboceq:

eryasu nasilsin canim hic görüsemiyoruz
ankaraya gidiyormussun insallah güzel haberlerle gelirsin canim
allah yardimcin olsun

jklm canım senın adına cok sevındım ..inş bebegını kucagına alırsın canım..ama ben merak ettım belki yazmısındır emınım ama ..senın eşinin hıkayesı ne ıdı azo sebebnı yada tedavısı yaptırmısmıydın hıç

JKLM.....arkadaşım çok sevindim inan...merak etme inşallah bundan sonrasıda devam eder...ne güzel ya topikte son günlerde genelde iyi haberler ağırlıkta...allahım hep böyle gitsin ne olur.....

Günaydin kizlar.
JKLM güzel haberini aldik senin adina çok sevindim insallah bebeklerini sana tutunurlar seni birakmazlar bu mübarek günde.
Allah yardimcin olsun.

canım bütün dualarımız seninle allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
benimde eşim azo.dün mikro tese yapıldı.çokk şükür bizdede bulundu sperm.
bendende 19 yumurta toplandı.bakalım bende haberlerini bekliyorum.yumuşlarım şimdi yıllardır beklediği spermlerle buluştu.
allah hepinize nasip etsin.çok zor bir süreç.tüm kalbimle yanınızdayım.
ameliyatı emre bakırcıoğlu yaptı.sonsuz teşekkürler kendisine

bendende 19 yumurta toplandı.bakalım bende haberlerini bekliyorum.yumuşlarım şimdi yıllardır beklediği spermlerle buluştu.

Gözün aydin esinde sperm bulunmus.
Insallah burdan hamile haberini aliriz.
Esinde kaç tane sperm bulundu ?

herkese hayırlı ramazanlar kızlar ,hepınızden allah razı olsun benı merak etmısınız.hakkınızı helal edın.
nete gıremedım.sıze bılgı de vermedım.esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu sukurler olsun.benden de 8 yumurta toplandı.6 tane kalıtelı embrıyo olustu.2 sı kondu.4 tanesı nıde dondurduk.cok kısa yazmak durumundayım.cunku nete WINN la baglanıyorum .doktorum cep tel nunu vınnn yasak ettı.su an sonuc beklıyoruz aslında tuttu fakat ınsaalha devamı da gelır.acıkcası dusuk tehlıkem var.SIZDEN DUA BEKLIYORUM. kızlar hepınıze rabbım mubarek gunde yardım etsın!ERYASU CANIM sakın umıtsız olma.kızlar cok kısa yazdım ama gercekten cok zorlu zahmetlı bır yoldan gectık esım ve ben.hepınızı cok opyrm.dua edın ne olur.yarında doktora gtcez.bılıyrsunuz genetık bozukluk var esımde dusme rıskı tasyrm
ÇOK SEVİNDİM CANIM.ALLAH SENİ NAZARLARDAN KARUSUN:nazar:SAĞ SAĞLİM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.

Sedasem çok sevindim canım.inşallah karnındada büyüdüğü günleri görürsün,sağlıcakla kuçağına alırsın .Allah yardımcın olsun.:emir_bebek:

günaydın arkadaşlar.güzel haberler peş peşe gelmeye başladı :nazar:.ramazan bereketi.Yüce Allah diğer arkadaşlara ve banada nasip eder inşallah:nazar:

canım tekrardan tebrik ediyorum seniii

belki uzun süre giremeyeceksin ama öyle sevindim ki anlatamam allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bebişlerini sana bağışlar sağlıkla tamamına erdirir inşallah her zaman dualarımda buradaki herkes istisnasız. Senden haber gelmeyince üzülmüştüm acaba olmadı mı diye ama çok sevindim bilgisayar ekranına bakarken yüzümde kocaman bir gülümseme oldu;) Seni ve babayı çok tebrik ederim inşallah daha güzel haberler aldığımız günlerde olucak. Sağlıkla ve mutlu olun hepiniz ;))

allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla inşallah kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz. Emre bey'e güvenim gün geçtikçe artıyor, inşallah bizler de mutlu sonla ayrılırız Umut Tüp Bebekten :emir_bebek:.

belgin günaydın, ne güzel haberler geliyor allahım yaa ben de bu güzel haberleri duydukça hemen gidip tüp bebeğe başlayasım geliyor vallahi ;)) İnşallah bu güzel haberler çoğalarak devam edecek. Dağıldı kara bulutlar topiğin üzerindeki, allah hepimizi ummadığımız yerlerden güldürsün, bir an önce bizi bu dertten kurtarsın, en ufak şey sebebimiz olsun da bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. mucizelerinden nasip etsin hepimize ;)

Back
X