Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ

melisela canım her işte bir hayır vardır elbet. sizin için belkide şubat hayırlıdır. inşallah sende bebeğine kavuşursun.

inş canım benim..zaten ben bekleme taraftarıyım o zamana kadar..çünkü eşimin durumunu öğreneli 1 ay oldu daha..

Daha dogrusu tutunma guclu olmamıs demmekkı doktorum da cok saskın cok kalıtelıydı embrıyolarınız dedı nasıl olabılır dedı?hungur hungur agladık esım annem ben...cok kotuyum kızlar

kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ

canım benim inan çok üzüldüm..Allah'ım sabır versin..Ne kadar üzülme desekte boş..verende Allah, alanda..sabırlı ve metanetli olmaya çalış canım..

tüp bebek bölümünde dua ile ilgili bir şey göremedim. daha ayrıntılı yazabilir mi gören arkadaş üç dört alt bölüm var aşılama, merkezler, tüp bebekle çocuk sahibi olmak vs hepsine girdim baktım ilk sayfalarında yazmıyor öyle birşey

demmi cim sonra bende baktım ama bulamadım canım yaa..ama tüp bebek özel bölümün altındaydı..yani diğer yerlere girmemiştim..Yazılan şuydu canım : 3 cuma gecesi, sabah namazından sonra (cuma gecesi dediği için bence perşembeyi cumaya bağlayan gece olmalı..) yusuf ve meryem surelerini okuyacak..3 hafta bunu yapacak, yalnız bunu 5 vakit namazını kılan ve kur'an-ı kerimi iyi bilen birisi yapmalıymış..Ben eşime söyledim, saolasun bayramdan sonra 3 hafta yapacak..Rabbim inş vesile eder..

canım çok üzüldüm .ne denir bilemiyorum ama Allah büyüktür.Taktiri ilah böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.belki bazı mükafatların sıkıntısını peşin ödüyoruzdu.Allah üzüntü ve sıkıntılarınızın mükafatını verecektir.bebeğiniz olacak canım belki henüz zamanı gelmemiştir.buna inan.eşinede destek ol.

Daha dogrusu tutunma guclu olmamıs demmekkı doktorum da cok saskın cok kalıtelıydı embrıyolarınız dedı nasıl olabılır dedı?hungur hungur agladık esım annem ben...cok kotuyum kızlar

canım yaaa..yapma böle, valla yemin ederim bende ağlıyorum şuan..Allah sabrını verir inş..bu mübarek günlerin hürmetine rabbim sizin yardımcınız olsun..diyecek, söyleyecek birşey bulamıyorum..Sabır.

canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin sabretmekten bunada katlanmaktan başka çaremiz yok inşl bu son olumsuzluğun olur rabbim şu mübarek günlerde gönlünden geçeni versin :ecrin_bebek:

kızlar..bizim iftar 19: 10 da, ben kaçar..hepinize hayırlı iftarlar, dua edelim bol bol..bize düşen sabretmek..Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş..hayırlı akşamlar..

bız cok umıtlıydık.hersey cok guzel gıttıiembrıyolarımın cok kalıtelı oldugunu soyledıler ama nedenı yok tabıkı allah verdı allah aldı..rabbım tedavıye gırecek dıger kader arkadaslarımın yar ve yardımcısı olsun

bız cok umıtlıydık.hersey cok guzel gıttıiembrıyolarımın cok kalıtelı oldugunu soyledıler ama nedenı yok tabıkı allah verdı allah aldı..rabbım tedavıye gırecek dıger kader arkadaslarımın yar ve yardımcısı olsun

amin arkadaşı. herşey yolundayken beklenmedik bir durumken ve ortada olumsuz bir durum yokken bunu kabullenmek kolay değil ama allah işte demekki bir bildiği var demekki daha sınavın bitmemiş canım önce varlığını verdi bebeğinin sonra aldı şimdi size düşen önceki sınavlarınızı nasıl anlınızın akıyla verdiyseniz bunuda öyle vereceksiniz inşlda en kısa zamanda hediyenize kavuşacaksınız kendine çok iyi bak canım üzülme sabrın sonu selamettir az kaldı

canım benim allahım sabır versin geçmiş bir anda gözümde canlandı ama her şey rabbimin makamında her şer görünende bir hayır her hayır görünende şer var dır rabbim demekki böyle olmasında bir hayır varmış diye düşün sabır zormuş meyvesi tatlıymış rabbim inşallah sana en güzel evladı en kısa zamanda nasip eder birde biz ne dersek gönül dinlemez dua et allaha sıgın rabbim sabır versin

canım fıruzem saol arkadasım ınankı annemı ve esımı aynen bu cumlelerle tesellı edyrm ama bır de gel de ıcımı oku:(ben cok metanetlı bırıyımdır normalde.neyse vardır bunda da bır hayır

selam arkadaşlar aranıza yeni katiliyorum...ben 10 aylık evliyim bebek düşündük olmayınca muayenede eşimin azospermi olduğunu öğrendik bide varikoseli varmış 1 ay önce ameliyat oldu dru pek ümit vermedi sonuç çok değişmez dedi çok üzülüyoruz eşi bu şekilde olp düzelen veya spermatogramda sperm bulunan oldu mu?bilmiyorumkismile

canım bızımde durumumuz bu sekılde eşim azosperm ve varıkoselı var..ama esım amelıyat olmadı..bıze olmayın dedıler..gercı bızde olmadık ..m tese oldu ve sperm bulunamadı..bızde hormon tedavısıne baslayacagız..ramazandan sonra ....ıns sızınkıde duzelır canım

canım arkadaşım çok üzüldüm şimdi bu haberi duyunca ama demekki hayırlısı bu canım ne yapalım inşallahyaşadığın son acı bu olur dondorulmuş emriyolarınız varmıydı canım

Back
X