Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zcu canım sizin hikaye neydı..tesede sıfır cıkmasını neye bagladırlar..yada hormon eksıklıgımıydı..teseden sonra hıc normal yoldan sperm cıkısı azda olsa görüldümü hiç

espoir...arkadaşım orda herşey daha kolaymış anlaşılan...bizler umutta yaptıranlara bu iş 7000 ytl ye patlıyor...ayrıca tek embriyo koyuyorlar şansımız çok düşük oluyor..tabi ben o aşamalara gelemedim ama...senin adına sevindim ekimde inşallah ilk açılşı sen yapacaksın inşallah güzel bir açılış olur...allah yardımcın olsun...

zcu...bizim aniden 1-2 sperm görüldü biliyosun gerçi bidaha görülmedi daha ama olsun...eşimin içtiği tek şey havuç suyu belki etkisi olabilir tavsiye ederim:) taze sıkılmış her sabah aç karnına....

zcu...sperm çıkmadı diyede üzülme daha bişi kullanmadınızki...daha yeni tese olmuşsunuz zaten nerde kim yaptı ameliyatı?sende hazırlanmışmıydın ??pataloji raporu varmı elinizde arkadaşım??

zcu...sperm çıkmadı diyede üzülme daha bişi kullanmadınızki...daha yeni tese olmuşsunuz zaten nerde kim yaptı ameliyatı?sende hazırlanmışmıydın ??pataloji raporu varmı elinizde arkadaşım??
Adakcım canım biz m.teseyi Ege üni. hastanesinde olduk .Patolaji raporumuz var.bilgin varsa raporu sana yazabilirim.

Merhaba ADAK burda hersey kolay gözüküyor fakat o kadarda degil. Biz bir yildir merkeze gidip geliyoruz. Tabii bir çok avantajimiz var maddi manevi iki embriyo vs...
Ama randevular uzundu her ürologa gitmemiz 2 3 ay sonra veriyorlardi randevulari.
Geç olsun iyi olsun.
Bunada sükür umudum ilk denemede hamile kalabilmek çünki çok yoruldum ben evlendim evleneli ugrasiyorum yani 2 yildir.
insallah hersey güzel olur ekimde sürpriz olur.

Arkadaşlar günaydın.Allah hepinizden razı olsun,bana destek oldunuz.dün gittik ilaçları aldı.klomen testojel,birde vitaminler aldık.Artık doğru vitaminlerimi aldık bilemiyorum.biraz internetten araştırmıştım.demir dikeni kapsülü-E vit-kırmızı kore gseng kapsülü-L carcıne diye doğrumu aldım arkadaşlar bunların bir yan etkisi olmaz demi.birde zeytin yağında incir veriyorum.Eşim bugün hormon testi olmaya gitti.merkezdeki Dr.renkli ultrason hiç cektirdinmi demiş testislerinden,eşimde hayır demiş bir faydası olurmu bilmiyorum ama onuda çektirecek bugün.testislerde varikosel tıkanma vs. olabilir demiş .bilmiyorum artık ne duyarsak yapıyoruz ,umut dünyası.Eşim son yıllarda kilo almıştı Dr.kiloda ver demiş göbek yağlarıda testis ısısını arttırıyormuş sperm üretimini ondanda olmaya blir demiş.bizi 2007 yılında 400.000 çıkış vardı.artık yok ,kilodandır demiş.artık hayılısı Allahtanbilmiyorumkismile

Birde unutmadan havuç suyu içiriyorum cinko hapı kullanıyor.cevizde aldım ,muz ceviz bal karıştırıyorum.bunları yanında kürde yapılırmı acaba.fazlamı olur.

geçmiş olsun zcu sonuşlarınız iyi çıkar umarım canım

ya ben sayfaları çok geriden takip ediyorum anlaşılan ama işyernden girince sayfalar da çok olunca zamansızlıktan hepsini bitiremiyorum :çok üzgünüm:

hayıt suyunu nasıl kullanıyorsun yazar mısın canım

geçmiş olsun

tedavin hayırlı olsun inşallah iyi bir tedavi olur ve güzel haberlerini alırız ekimde

adakcım canım biz m.teseyi ege üni. Hastanesinde olduk .patolaji raporumuz var.bilgin varsa raporu sana yazabilirim.

canım çok bilgili olmasamda sen yinede sonuç kısmını kısaca yaz...birde doktor rapora bir açıklama yapmıştır heralde....mesela biz tese sonrası rapordan yola çıktık ve emre beyle tekrar başladık..yoksa tesede çıkmadı diye denemeyi bırakmıştık yani....bizde 10a yakın spermatazoa ve bikaç spermatid görüldü gerisi maturasyon arresti yazıyordu....

inşallah arladaşım 2 yıl az değil ama çok şanslısınız inan en azından eliniz boş değil..,nşallah ekimde hamiş olacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…