kızlar hayırlı sahurlar kimsecikler yok nasılsınız bakalım
Adakcım canım biz m.teseyi Ege üni. hastanesinde olduk .Patolaji raporumuz var.bilgin varsa raporu sana yazabilirim.zcu...sperm çıkmadı diyede üzülme daha bişi kullanmadınızki...daha yeni tese olmuşsunuz zaten nerde kim yaptı ameliyatı?sende hazırlanmışmıydın ??pataloji raporu varmı elinizde arkadaşım??
espoir...arkadaşım orda herşey daha kolaymış anlaşılan...bizler umutta yaptıranlara bu iş 7000 ytl ye patlıyor...ayrıca tek embriyo koyuyorlar şansımız çok düşük oluyor..tabi ben o aşamalara gelemedim ama...senin adına sevindim ekimde inşallah ilk açılşı sen yapacaksın inşallah güzel bir açılış olur...allah yardımcın olsun...
kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ
Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:
Aslında biz sıcaklar v.s. yüzünden biraz ara verdik bitkisel ve vitaminlere ama zaman zaman pharmaton, e vitamini ve çinko kullandı şimdi ace selenyum plus kullanıyor, keçiboynuzu 3 ay yaptık yine başlıcaz, nohut kürü de yapıcaz teseye kadar, kavun çekirdeği yağı yemeklerden sonra bir kaşık, sepe natural demir dikeni kapsülü, fsh düşürmek için hayıt suyu, zeytinyağında incir, fındık fıstık v.s. eylül le beraber yine sıkı bir kampa giricez:) Ben de tedavi öncesi soğan kürü yapıcam rahmi temizlemek için.Şifa olsun inşallah....
kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ
Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:
Merhaba ADAK.
Evet esim burda TESE oldu 8 nisan allaha sükür bir çok sayida sperm bulundu ve donduruldu.
Beni hazirlamadilar çünkü emin degilerdi sperm bulunup bulunmamasindan.
Esimde tikaniklik görülmedigi için beni hazirlamak istemediler bosu bosuna.
Esim ameliyat olduktan sonra ben tahliler yaptirdim histeroskopi, ultrason ve bende polip gÖrûndü rahim içinde et beni sonra dediler ki tüp bebege baslamadan önce rahim içini temizlememiz gerekiyor yani polipleri yok etmek.
15 haziranda ameliyat oldum allaha sûkür iyi geçti.
Ondan sonra baslamak istedim tedaviye temmuz adetimle fakat merkez agustos'ta kapali oldugu için bana dediler agustos adetinle baslayalim.
14 agustos hastalandim uzun protokol oldugu için adetin 21ci gün baslicam ignelere yani 3 eylûl'de allah izin verirse.
Burda iki embriyo transfer ediyorlar bu yönden sansli sayilirim tûrkiye yasasina göre.
Ve de burda yaptirmamizin nedeni esim azosperm oldugu için sigorta 100% karsiliyor tüp bebek tedavisini anlican cebimizden bir kurus çikmiyor sadece git gel yol masrafi hariç.
Sigorta 3 denemeyi karsiliyor ondan sonra ücretli. Insallah tutar 3cü denemeden önce.
Igneler ayni fakat isim degisiyor ben PUREGON'la baslicam.
Insallah iyi haberi vermek nasip olur ekim'de.
adakcım canım biz m.teseyi ege üni. Hastanesinde olduk .patolaji raporumuz var.bilgin varsa raporu sana yazabilirim.
[ı]merhaba adak burda hersey kolay gözüküyor fakat o kadarda degil. Biz bir yildir merkeze gidip geliyoruz. Tabii bir çok avantajimiz var maddi manevi iki embriyo vs...
Ama randevular uzundu her ürologa gitmemiz 2 3 ay sonra veriyorlardi randevulari.
Geç olsun iyi olsun.
Bunada sükür umudum ilk denemede hamile kalabilmek çünki çok yoruldum ben evlendim evleneli ugrasiyorum yani 2 yildir.
Insallah hersey güzel olur ekimde sürpriz olur.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?