arkadaşım topiğe göz atarken senin üzüntüne şahit oldum sen güçlüsün ve 5 ay gibi kısa sürede sonuç almış kişisin en azından tüp bebek şansın var olucak emin ol olucak ol dedimi rabbim olur yeterki yüzünü allaha dön ondan iste bu güzel günlerde güzel haberlere inşallah bak gör eylül ayında çıkışta artış olucaktırinşallah senağlama
kızlar mrb bende birsey sorayım benım hayatımın en büyük hatalarından bırıdır MEMORIAL HAST VE DR SEMIH ÖZKAN keske oraya hıç gitmemıs olsayım.ama oldu ..adam mtse yptı ve sonuc sıfır..ama patolojı ıcın örnek dah almak aklına gelmemıs veyada sormak ..oyuzden bizim sonucumuz da yazan BOL MİKTARDA GERM HÜCRESİ GÖRÜLDÜ dıyor..okadar..ve esım lokal anesteıyle gerceklestırıldı tese ıslemı ve bırsey bulmadıgına pat dıye tese yaparken söyluyor ..daha orda bıtırıyor adam zaten hastayı..sonra adam bızı hatırlamıyor..yanı tek kelımeyle kepazelık..sımdı bızde hazırlanagız tekrar ama kaan beyle basladık ama esımde varıkselde vardı..onun ıcınde amelıyat olsunmu olmasınmı bılemıyoruz..doktor gerek yok demıstı ama..ne bıleyım bazen kafam karısıyor..şimdi bizim burdan yola cıkarak en azından germ hücre aplazisi vardır demıyorum..belkşde en kötüsü degıldır..ama bılınmez tabı...SAKIN MEMORIALI DUSUNMEYIN BİRDE PARANIZLA REZIL OLURSANIZ..TAMEMEN REKLAM İÇİ BOŞŞ..EN AZINDAN ERKEK KISIRLIGI İÇİN..KADINI BILMEM
KİMSE YOKMU:uhm:
arkadaşlar benim eşimde azospermi çıktı halbuki biz hiçbirşeyden habersiz 1 senedir kendiliğinden gebe kalacağımı zanediyordum
kızlar mrb bende birsey sorayım benım hayatımın en büyük hatalarından bırıdır MEMORIAL HAST VE DR SEMIH ÖZKAN keske oraya hıç gitmemıs olsayım.ama oldu ..adam mtse yptı ve sonuc sıfır..ama patolojı ıcın örnek dah almak aklına gelmemıs veyada sormak ..oyuzden bizim sonucumuz da yazan BOL MİKTARDA GERM HÜCRESİ GÖRÜLDÜ dıyor..okadar..ve esım lokal anesteıyle gerceklestırıldı tese ıslemı ve bırsey bulmadıgına pat dıye tese yaparken söyluyor ..daha orda bıtırıyor adam zaten hastayı..sonra adam bızı hatırlamıyor..yanı tek kelımeyle kepazelık..sımdı bızde hazırlanagız tekrar ama kaan beyle basladık ama esımde varıkselde vardı..onun ıcınde amelıyat olsunmu olmasınmı bılemıyoruz..doktor gerek yok demıstı ama..ne bıleyım bazen kafam karısıyor..şimdi bizim burdan yola cıkarak en azından germ hücre aplazisi vardır demıyorum..belkşde en kötüsü degıldır..ama bılınmez tabı...SAKIN MEMORIALI DUSUNMEYIN BİRDE PARANIZLA REZIL OLURSANIZ..TAMEMEN REKLAM İÇİ BOŞŞ..EN AZINDAN ERKEK KISIRLIGI İÇİN..KADINI BILMEM
demmicim sağ ol canım.Ege üni. bize hiç bir bilgi vermediler.doktor doktorda gezemiyoruz maddi açıdan. kaan bey ve emre beye telden ulaştık.Mtese daha yeni bekliyelim demişlerdi bizde bekledik,anlıycan pek bir bilgimiz yok.şimdi ilaçlara başlıycaz işte.Zaten bizde 2007 yılında azıcıkta olsa dörtyüzbin kadar bir rakam vardı.Dr. söylemek istedigi tüm kilolu erkekler değil, azıcık spermmi olupta kilo alan erkekler.zaten testisler arızalı zar zor üretiyor birde kilo ,tabi hormonlarıda etkiliyormuş.yani insanın başına gelmeden bilinmiyor.yaşadıkça öğreniliyor.peki sizde durum nasıl:uhm:
demmicim...benim eşim 1.90 boyunda 110 kilo görünüşte fazla görünmüyor ama göbek fazlaca .bendede kilo var.beraber diyetisyene gidelim diyoruz.spermlere faydası olmasada sağlıgımıza faydası olur en azından.aslında116 kiloyduda sıcaklardan biraz vermiş.sevinip duruyor garibim.kaydirigubbakcemile3Benim eşiminde kilo fazlalığı epey var ama doktorlar kilodandır diye kesin bir şey demiyor. eşim zayıflamak istiyor ama bu konuda pek başarılı değil. E sperm üretimi destekleyici yiyeceklerde hiç buna uygun değil fındık ceviz çekirdek badem bal pekmez vs kilo aldırıcı hepsi de öğrendiğimizde 103kg du ocak ayında sekiz ayda ine ine ancak 96 ya inebildi. boyu 180cm ameliyata kadar sözde 88kg olacaktı ama olmadı tabiki doktorlar zayıflamanın iyi geleceğini söylüyor spermlere ama yapamadı şimdiye kadar.
selva hoşgeldin nasılsın ..
bizde öyle sanıyorduk canım ama bu gerçekle karşılaştı malesef ne diyeyim allah kurtarsın
KİMSE YOKMU:uhm:
arkadaşlar benim eşimde azospermi çıktı halbuki biz hiçbirşeyden habersiz 1 senedir kendiliğinden gebe kalacağımı zanediyordum
kızlar Tavsiye etdığınız Emre bakırcıoğlu adındaki doktor nasıldır... Yorumlarınızı bekliyorum???:uhm:
olsun canım bazen bende görmeyebiliyorum iyiyim canım ekimde tedavi onun gelmesini bekliyorumhoşbulduk canım ne var ne yok kusura bakma mesaajını yeni gördüm..
kızlar Tavsiye etdığınız Emre bakırcıoğlu adındaki doktor nasıldır... Yorumlarınızı bekliyorum???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?