Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı aksamlar kızlar DIDEM CIM ALLAH KURTARSIN CANIMevet burada hepımız o kadar zor durumlar yasıyoruzkı umıtsız olmayalım ama nedense cok az guzel gelısme oluyr ınsaalh bundan sonra kucaklarımız dolar

İnşallah cnm tek istediğim o kucagımda bir bebeğimin olması.
İnsan basına gelmeden bukadar duyarlı olamıyo anlıyor ama yaşayamıyor. Şu ramazan ayında allah hepimizin dualarını duysun birimize değil hepimize gülmeyi nasip etsin inş..

canım ben 5 yıldır ugrasyrsm 3 senedr bu topkteyım.dun tup bebek denenememız olumsuzu sonucladı daha dogrusu bebeklerım tutundu 18 gun benımleydıler esım mıkrotese oldu ımkansız oldu neredeyse 6 tane sperm bulundu ama kısmet degılmıs

Canım cok uzuldum senın ıcın ama senınde dedıgın gıbı kısmet değilmiş hayrlı zamanda nasip olacak inş.Sen hangi merkeze gidiyordun??Eşinin doktoru kım

herkese tekrar merhaba ancak hafta sonları takip edebiliyorum sizleri.bu yüzden çok geride kalıyorum arkadaşlar foştimon diye birşey yazmışlar o nedemek biraz açıklarmısınız.

canım fostimonu azo sebebi hipogonodzm olanlarımızın eşi kullanıyor hormon değerleri düşük olunca dışardan takviyeyle allahın izniyle çıkış sağlanıyor

canım imkanınız varsa bian önce bi doktorla başlayın derim ben belki dışardan takviyeyle düzelebilecek bişe olabilir zaman kaybetmemiş olursunuz bide doktorlar farklı yerlerde 3spermiogramla kesin azo teşhisi konur diyolar bi ara isterseniz yine yaptırın

kızlar aranıza hopppppp diye daldım şimdi aynı hızla çıkmam gerek iyi akşamlar iyi sohbetler görüşürüz

bızım durum cok da ılac desteklı bır durum degıl canım .yanı kıme gttysek mıkroteseyle acılıp bakaılır varsa vardr denıldı.ama bız kaan hocaya tahlıl hormon sonuclarımızı soyledıgımızde bıze bır ılac soyledı sureklı kullanıp her ay hormon degerlerınızı bana ıletın dedı.bızde oyle yabtık.sonrada ozel bır tup bebek merkezınde tup bebek yabtık.ama maalesef hayırlı degılmıs

İnşallah zaman kaybetmemişizdir cnm .
Doktor olarak suanda arastırıyrz kızların yardımıyla emre beyi bulduk bakalım inş. rand alıp gideceğiz. doğru diyosun gıtmeden once bır test daha vermek ıyı olur. sonuç değişmeyecek ama mirmirmirmirmirmirmirmir

allahtan ümit kesilmez cnm inşallah birgün güleceksin..ben inanıyorum :Saruboceq:

kızlar kök hücre ne alemde bilen varmı bizim ümitler artık onda inşallah 3 yıla kadarçıkar

slm kızlar...günlerdir giremedim modem bozuktu.ancak yapıldı.eee çok şey kaçırdım sayfalar uçmuş anlatın bakalım var mı güzel gelişmeler?

melisela canım sen ne yaptın. nasıl gidiyo ilk gün. inşallah başlamazsın tekrar. ben daha önce bir ay bıraktım ama yine devam. sen güçlüsün yaparsın.guclubacismile biraz motive edeyim bari.....

canım valla 2 akşamdır içmiyorum, inş içmemde..yavaş yavaş kafamdan silmeye çalışıyorum..ya ben 1 ayı geçirsem başlamam sanırım bi daha..hele hamile kalsam hiç içmem galiba :))) bakalım şimdilik kararlı bi şekilde gidiyoruz ama bayramdan sonra nasıl olacak? oruç değilken içmemek önemli olan..

kızlar kök hücre ne alemde bilen varmı bizim ümitler artık onda inşallah 3 yıla kadarçıkar

zamancım neden ümitler ona yazdın ki siz 2 ci mikroteseyi de olmuşmuydunuz eşim mikrotese olduğu sene doktor bozun tu su 5 seneye kadar çıkar haberleri iyi takipedin demişti bize ameliyatt olalı da 2 sene bitti bakalım ne kadar daha beklicez bu kök hücreyi:1no2:

günaydın kızlarr nasılsınız ebana resmine bayıldım allahım inşallah herkese nasip etsin karnı bıurnunda olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…