ıyı aksamlar kızlar DIDEM CIM ALLAH KURTARSIN CANIMevet burada hepımız o kadar zor durumlar yasıyoruzkı umıtsız olmayalım ama nedense cok az guzel gelısme oluyr ınsaalh bundan sonra kucaklarımız dolar
amın canım o kadar zor bır durumkı belkıde acım taze ondanmı bılmem cok karamsar oldum.[/QUOTE
Canım karamsar olma bende senın gıbıyım bende yenı oğrendım yaşadığımı hatta yaşadığımızı anlatamam cok büyük bi üzüntü tarifsiz taki bu siteyi bulana kadar bunun ıcınden cıkmayacağımı düşünüyodum..burdaki yorumları okudukça yalnız olmadığımı gördüm beni anlayan ve anlayacak olan arkadasları gördüm..lütfen sıkma canını inş gececek hersey
sen basladınmı tedaviye doktora karar verdınmı??
canım ben 5 yıldır ugrasyrsm 3 senedr bu topkteyım.dun tup bebek denenememız olumsuzu sonucladı daha dogrusu bebeklerım tutundu 18 gun benımleydıler esım mıkrotese oldu ımkansız oldu neredeyse 6 tane sperm bulundu ama kısmet degılmıs
herkese tekrar merhaba ancak hafta sonları takip edebiliyorum sizleri.bu yüzden çok geride kalıyorum arkadaşlar foştimon diye birşey yazmışlar o nedemek biraz açıklarmısınız.
Canım cok tsk ederım hosbulduk..
Canım ben 2 senedir evliyim.Son 1 senedir cocouk yapmak ıcın ugrasıyruz.Bana yapılan tahliller filmler ilaçlar onca işlem sebep bulunamıyordu. Birgün aklımıza geldi eşime bugüne kadar hiç tahlil felan sperm testi hiçbirsey istenmedi. Ve yaptırdığımız tek bir sperm testi ile okadar uğrasımızım aslında boşa olduğunu öğrendik.Sorun eşimdeymiş rabbim hepimize yardım etsin inşallah..Dr.emre beyle ilgilide bugun bıraz arastırma yaptım galiba emre beye gideceğiz eşimde biraz araştıracakmış.Bakalım hayırlısı cnmm inş emre bey bizim mucizemiz olurr
canım imkanınız varsa bian önce bi doktorla başlayın derim ben belki dışardan takviyeyle düzelebilecek bişe olabilir zaman kaybetmemiş olursunuz bide doktorlar farklı yerlerde 3spermiogramla kesin azo teşhisi konur diyolar bi ara isterseniz yine yaptırın
bızım durum cok da ılac desteklı bır durum degıl canım .yanı kıme gttysek mıkroteseyle acılıp bakaılır varsa vardr denıldı.ama bız kaan hocaya tahlıl hormon sonuclarımızı soyledıgımızde bıze bır ılac soyledı sureklı kullanıp her ay hormon degerlerınızı bana ıletın dedı.bızde oyle yabtık.sonrada ozel bır tup bebek merkezınde tup bebek yabtık.ama maalesef hayırlı degılmıs
melisela canım sen ne yaptın. nasıl gidiyo ilk gün. inşallah başlamazsın tekrar. ben daha önce bir ay bıraktım ama yine devam.sen güçlüsün yaparsın.guclubacismile biraz motive edeyim bari.....
kızlar kök hücre ne alemde bilen varmı bizim ümitler artık onda inşallah 3 yıla kadarçıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?