slm arkadaşlar eşi fostimon kullanıpta rapor çıkarn var mı yada bilgisi olan varmı
evet canım biliyosunki benim eşim fostimon kullanıyor ve rapor çıkarmıştık biz üni hast.doktorumuz çıkartmıştı
yaw bide avatar yaptım doğurdum doğurcam yanii komik olmuş vallahikaydirigubbakcemile3
canım küçüktü derken ne kadar küçük mesela testisler??
yaw bide avatar yaptım doğurdum doğurcam yanii komik olmuş vallahikaydirigubbakcemile3
arkadasim hosgeldin allah yardimcin olsun allahim tez zamanda kurtarsin insallah
canım hoş geldin aramıza allah yardımcınız olsun emre bakırcıoğlu azo konusunda 1numara bir doktor burda bir çoğumuzun eşi emre beyin hastası internetten araştırırsan daha çok ve seni ikna edecek bilgilere ulaşırsın sizin azo sebebiniz nedir bellimi sadece 1spermiogram mı yaptırdınız
olsun canım bazen bende görmeyebiliyorum iyiyim canım ekimde tedavi onun gelmesini bekliyorum
çok iyi bir dr alanında çok iyi canım ...
canım selam biz 13 temmuzda emre beyle ilk randevumuza gittik ve çok rahat bir insan sizi hiç sıkmadan sorular soruyo ve hani diğer doktorlar gibi suratsız seni karamsarlığa itecek tarzda bir doktor değil mesela biz temmuzda gittik ben edirneliyim bizim tahlil sonuçlar aynı gün içerisinde çıkmadı bize beklemenize gerek yok sonuçlar ban ulaştığında ben size dönerim dedi ve sonuçlar eline ulaşır ulaşmz hemen eşimi telefonla aradı ve durumu izah etti süper bir doktor bir de hani diğerleri gibi her seferin gel diye çağırmıyor dam kendini bu işe adamış ben ce tabi araştır ama mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim sanırım bir de bahçeci kliniğin dede hata kabu ediyor ne zaman istersen yardımcı oluruz kendine ii bak inşallah en kısa zaman da aşmanız dileği ileŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?