bu habere en çok sevinen sanırım bizler olacağız.belki hemen sperm yapılmaz ama bence bu büyük bir adım..rabbimmm yardım et..hepimize..delikafadulden:teyteyAMİN SELVACIĞIM.:[/Q
slmmmmmmmm...kaan hocayla konuştum kızlar.aslında maile cvp verdi ama emin olamadğım için aradım.eşim menagon iğne kullanıyodu ya 1 aydır hormon değerlerini göndermiştim.eylül ayı içinde gelin spermiogram yapalm burda, güzel gidiyo tedaviniz dedi.FSH istediği düzeye gelmiş.yaa bide geçenlerde eşim testislerinde damarlarının belirginleştiğini syledi kızlar.acaba üretim mi başladı diye düşünmeden edemedim.çünkü ilk m teseden sonra emre bey damarlar çok dar demişti.büyük allahım yaşatır mıki böyle bi mucize bize....
hadi gözün aydın canım inşallah herşey yavaş yavaş düzene girecek..
ben yine altta kimsecikleri göremiyorum yaw
bende göremiyorum..
günaydın kızlar...yarın emre beyin yanındayız...hem emre beyle görüşüp spermiyogram yaprırcaz hemde süleyman beyle görüşçez tüp bebek hakkında gün falan belirlicez ücreti falan konuşçaz....tam 1 ay kaldı başlamamıza....heyecanlıyım ...sadece yarın için bile heyecanlıyım....allahım ne olur aynı kötü şeyleri yaşatma ne olur....bişi sorcam şimdi yarın kadın doğumcuylada görüşücez ya beni muayene edermi sonuçta önümüzdeki adetimle başlıcam yarın değil 1 ay var...ona göre yarın oruç tutayımmı tutmayayımmı bilemedim mutlaka muayene edermi sonuçta ilk görüşme.....off stresi sardı valla..o masaya çıkmaktan nefret ediyorum..ne güzel 6 aydır rahattım....
hadi bakalım canım az kaldı allah yardımcın olsun bence alttan muayene edeceklerdir ona göre eger bi sorun varsa tedavi uygularlar diye düşünüyorum..
Biz de yarın günü kesinleştirebiliriz 10 gün sonra adetim başlıyor normal şartlarda biraz dengesiz ama bakalım. ama önce biz yarın bahçeci ile konuşacağız çünkü orada imsinin yanında metabolomiks de var umutta yoktu 1,5 ay öncesine kadar. Emre beyse her iki yerde de ameliyat yapıyor. Bakalım kısmet. Aslında umut bize daha yakın ama taksicilere çalışacağız artık 15-20 gün.
allah yardımcınız olsun canım şu bahçecide bahsettiğin metabolomiks ne oluyo canım ..