Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşim homon testi yaptırdı.FSH-16.03-LH -6.4-Prolaktin 21.69 Ser.tes.6.85-total tes.2.19 çıktı. Prolaktin yüksek çıktı.sperm oluşumuna engelmidir acaba.bileniniz varmı.testi ilaçları kullanmadan önce yaptırdık.bilmiyorumkismile

Arkadaşlar eşim homon testi yaptırdı.FSH-16.03-LH -6.4-Prolaktin 21.69 Ser.tes.6.85-total tes.2.19 çıktı. Prolaktin yüksek çıktı.sperm oluşumuna engelmidir acaba.bileniniz varmı.testi ilaçları kullanmadan önce yaptırdık.bilmiyorumkismile

canım bizdede prolaktin yüksek çıkmıştı ama çok fazla etkilemiyor demişlerdi bana burdan arkadaşlar..FSH sanki yüksek sizin..Aslında bize bilen arkadaşlar bir açıklasa bu hormon testlerini daha güzel olacak..mesela normal değerler kaç olmalı falan??

Merhaba arkadaslar
Hepinize hayirli cümalar diliyorum dualarimiz kabul olur insallah.
Bu mübarek günde ben bu aksam ilk ignemi vurucam basliyorum tedaviye allahim sonunu getirir.
Dualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var kizlar.

Merhaba arkadaslar
Bu mübarek günde ben bu aksam ilk ignemi vurucam basliyorum tedaviye allahim sonunu getirir.
Canım Allah yar ve yardıcınız olsun.B:CüvCüv:u günlerin yüzü suyu hürmetine.

canım bizdede prolaktin yüksek çıkmıştı ama çok fazla etkilemiyor demişlerdi bana burdan arkadaşlar..FSH sanki yüksek sizin..Aslında bize bilen arkadaşlar bir açıklasa bu hormon testlerini daha güzel olacak..mesela normal değerler kaç olmalı falan??
Merhaba Melisela nasılsın canım.aslında hormon sonuçlarının referans aralığı yazıyor.Erkekler için.FSH----1.27--19.26.......LH--1.24--8.62........Prolaktin--2.64--13.13..........Ser.tes.--4.25--30.4.........Total tes.1.75----7.81 buna göre bizim sadece prolaktin yüksek.:uhm:

Merhaba arkadaslar

canım hyırlısı allahtan inşallah bu güzel gecelerde rabbim sana hayırlı kılsın tedaviyi inşallah mutlu güzel sonuçlanıren kısa zaman da d güzel haberlerini alırız bir de canım sizin probleminiz neydi eşin dem sorun vardı ?

Merhaba Melisela nasılsın canım.aslında hormon sonuçlarının referans aralığı yazıyor.Erkekler için.FSH----1.27--19.26.......LH--1.24--8.62........Prolaktin--2.64--13.13..........Ser.tes.--4.25--30.4.........Total tes.1.75----7.81 buna göre bizim sadece prolaktin yüksek.:uhm:

selam cnım senin eşinin sorunu nedir benim eşime emre bey hormon testlerin de prolaktin istemedi neden acaba sizin azo sebebiniz nedir?:uhm:

selam cnım senin eşinin sorunu nedir benim eşime emre bey hormon testlerin de prolaktin istemedi neden acaba sizin azo sebebiniz nedir?:uhm:
Ceylinsu canım, bizim sorunumuz inmemiş testis .8-9 yaşlarında ameliyat olmuş yani geç kalınmış.bizden hormon tahlillerini emre bey istedi fakat prolaktin istememişti.izmirde gittiğimiz üro.dr.prolaktinede bakalım demiş.vede yüksek çıktı şimdi sonuçları Emre beye göndericez,bakalım o ne diyecek.bilmiyorumkismile

gamzecigim insallah normal yoldan cikis olur FSH normal seviyeye gelmesi guzel temmuzda bizde kaan hocaya gittik esime nemido diye 3 aylik bir igne yapti eylulde bizde hormon degelerine baktiracagiz insallah iyi bir sonuc aliriz bizim FSH 34 du canim sizinki kacdi kaca dusdu

inşallah kadercim.bizde tam tersi FSH yi yükseltmeye çalıştı.baştan demişti zaten amacımız FSH yi yükseltip tekrar m tese yapmak diye.7 - 8 civarındayken şimdi 14 e yükseldi.kaan beyin istediği buydu zaten...inşallah hepimiz için hayırlı gelişmeler olur yaa..

zcu prolaktin bizim hep yüksek ama ne kaan bey nede emre bey onun yüksekliğine pek takılmıyo.hem zten sizin aşırı da yüksek değil.bence olumsuz bi durum yok canım..

bu arada kızlar sağolun iyi dilekleriniz için.inşallah gerçek olurlar ama şimdiden umutlanmak da istemiyorum aslında...maaşallah bu aralar herkes tedavide.aynı anda başladık aynı andada bebişler gelir inşallahhhh.kırklarımız karışırmış ne güzel olur:emir_bebek:

Back
X