kızlarrrrrrrrrrrr selam nerdesiniz yahuuuu??????
Gunaydin kizlar sagolun dun ilk ignemi hemsire vurdu cok rahat gecti.
Slm kızlar ben geldim a.s. tek tek alıntı yapamıyorum iyi ve güzel dilekleriniz için çok sağolun ALLAH razı olsun hepimiz anne olalım inşallah :Saruboceq: 2gündür ankaradaydık bugün döndük, kaan hocayla konuştuk, biz izmirde kaç doktor gezdik bu kadar iyi bi doktor görmedik yaa ALLAH razı olsun ondan, eşim 2ay daha ilaç kullanıcak ve kasım adetiyle başlıcaz inşallah bende hazırlancam sonra eşim ameliyat olucak bulunursa transfer olucak, kaan hoca bendende rahim filmi istedi ayyyy çok korkuyorum bakalım nasıl çektircem, şimdilik haberler bu kadar......
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
iyi aksamlar cicekcigim nasilsin
sagol canim iyiyim iftar zamanini bekliyorum
sen nasilsin? temizligi bitirdinmi? okula gidiyormusun bu arada sinavlar ne oldu aldinmi
sag ol canim iyiyim bende.. bitti canim sukur temizlik ..okulda degisdi benim haftada 3 gun gidiyordum kontratim bitmisdi simdi baska bir yere haftada 1 gun gidicem canim ..sinavlarda canim sadece izinden once portfoliyo sinavini kazandim digerlerine daha girmedim bekliyorum bakalim ne zaman belli olur gunleri senin okul ne oldu canim gidiyormusun
ne guzel kazanmissin insallah öbürlerinide kazanirsin. ben kazanamadim portfolio ve obir sinavin brirni.benim de kontratim bitmisti beni göndermedi belediye okula evde calisip girecen dedi saatler dolmus.
bizde baska parali okul bulduk 13 eylül basliyorum haftada 3 gün
hayirlisi olsun canim insallah kazaniriz butun sinavlarida kurtuluruz okuldan benimde saatim doldu ama yinede gonderiyorlar seni neden gondermediyse neyse paralida olsa yine bulmussun okul insallah kazanirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?