Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim hayirlisi olsun az kalmis insallah güzün güler

sagol canim iyiyim iftar zamanini bekliyorum
sen nasilsin? temizligi bitirdinmi? okula gidiyormusun bu arada sinavlar ne oldu aldinmi

sag ol canim iyiyim bende.. bitti canim sukur temizlik ..okulda degisdi benim haftada 3 gun gidiyordum kontratim bitmisdi simdi baska bir yere haftada 1 gun gidicem canim ..sinavlarda canim sadece izinden once portfoliyo sinavini kazandim digerlerine daha girmedim bekliyorum bakalim ne zaman belli olur gunleri senin okul ne oldu canim gidiyormusun

ne guzel kazanmissin insallah öbürlerinide kazanirsin. ben kazanamadim portfolio ve obir sinavin brirni.benim de kontratim bitmisti beni göndermedi belediye okula evde calisip girecen dedi saatler dolmus.
bizde baska parali okul bulduk 13 eylül basliyorum haftada 3 gün

hayirlisi olsun canim insallah kazaniriz butun sinavlarida kurtuluruz okuldan benimde saatim doldu ama yinede gonderiyorlar seni neden gondermediyse neyse paralida olsa yine bulmussun okul insallah kazanirsin canim

hayirlisi olsun canim insallah kazaniriz butun sinavlarida kurtuluruz okuldan benimde saatim doldu ama yinede gonderiyorlar seni neden gondermediyse neyse paralida olsa yine bulmussun okul insallah kazanirsin canim

insallah canim insana sikinti oluyor bitsede kurtulsak
beni gondermediler iste bende anlamadim

kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım jklm iyi akşamlar canım nasılsın

iyi geceler kızlar yarın gece kadir gecesi allahım edeceğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah aamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…