Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar yarın gece kadir gecesi allahım edeceğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah aamin

evet canım yaa..rabbime bolca yalvarıp yakarma vakti yaklaşıyor..Allah'ım inşAllah dualarımızı kabul eyler ve bebek isteyen tüm anne ve babalara hayırlı evlatlar nasip eder..:Saruboceq:

sevgi canım yaa sen öyle diyince bişey anlatayım dedim. şuan gülüyorum kendi kendime bende elbise almıştım..... kız bebek için..... sende kızın için terlikleri saklıyorsun ama erkek gelebilir..... ben yinede oğluma bebekken o elbiseyi giydirdim... çünkü demiştim. bebeğim olacak bunu giyecek... tabii kimseye göstermedimkaydirigubbakcemile3 rabbim hayırlısını versin.. kızda, erkekte bir.... inşallah herşey istediğin gibi olur..

kzılar pek kimse kalmamış bende biraz daha oturayım sahur yapıp yatcam normalde mide hastasıyım oruç tutamıyorum ilça kullanıyorum ama yarın kadşir gecesi bu günü kaçırmak istemem

ebana inşallah canım ya tek sağlıklı hayırlı olsunda farketmiyor kız erkek inşallah ikiz üçüz olur çok istiyorum etrafımda çocuk kalabalığı olsun biz dört kardeşiz o yüzden bend ehep dört çocum olsun istemiştim hiç öle bir tane yapayım yeter demedim ama şuan bir tabeside yok ama az kaldı bebeişime

amin ebana inşalllah doktorum bugün yumurtanuın çatlamasına az kalmış dedi ama yarında ilişki olmaz inşallah pazartesi çatlar vallah ben her ay hiç problem yokmuş gibi yumurtlama günlerini hesaplayarak ilişkiye giriyorum allahım çok büyük o verecek inşallah

nette bakınırken sitenin birinde bir hamilelik haberi vardı. kadının karnını o kadar büyük görünce haberi okudum. sekiz bebek bekliyormuş. yaa o da çok fazla. allah kolaylık versin. ne zordur onlara bakmak

inşallah bu ay olur canım. bencede her durumu değerlendir. bende bayramı bekliyorum. tekrar gitcem bi doktora. eşimde test yaptıracak. bide şu ovulasyon kiti varmış. onuda denicem.

kızlar ne güzel umutlarınız var bebek konusunda bende yavaş yavaş azalmaya başladı allah gönlünüz3e göre versin

ben görünmüyormuyum :))) burdayım ama diğer topiklere de göz atıyorum..ya bizim test günüde yaklaşıyor kızlar, valla şimdiden heyecanlanıyorum yaa..Rabbim inş bi sayı gösterir..ya bi de bişi sorcam, bu sperm testinde kruger yöntemi ne oluyor? ayrıntılı testtmi? ya bu arada sabah kalkamıcam, görev var yine..8 de okulda olmam gerek ((

canım yaa adın umutolsun yazdığına bak. oldumu şimdi... umutlar bitmesin şekerim olacak... olacak... olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…