herkese hayırlı bayramlar bi daha ki bayramlara allah evlatlarımızla girmeyi nasip eder inşallah!!! ben kendimi listeye eklemiştim ama jklm nin yeni mesajında kendimi göremedim...sitedeki problemden olduğunu düşünüyorum. ben aşağıya copy paste yaptım eklersiniz :)
sayes............ sebepsiz azospermi , fsh 24, doktoru emre bakırcıoğlu,herhangi bir tedaviye gerek görülmedi. Bitkisel takviyeler: keçi boynuzu kürü, zeytin yağında incir, kavun çekirdeği yağı, bal+polen+arısütü+ginseng karışımı, demir dikeni kapsülü, ACE selenyum plus, pharmaton, E vitamini, Nohut kürü ( başlanacak),fındık fıstık kuruyemiş, şartlar elverdiği en kısa zamanda Emre bey de mikro tese ve mutlu son inşallah )
slm kizlar geldim ama kimsecikler yok hepinizin bayrami kutlu olsun insallah seneye herkes bebekleriyle bayram yapar,ben 11. haftama yaklastim allah izin verirse su 12. haftayida atlatsaydik hayirlisiyla dusuk tehlikesi azalacak,o kadar korkuyorum ki bebegimi kaybetmekten allahim bebegim sana emanet.simdilik hersey yolunda allahimdan dilegim isteyen herkese hayirlisiyla cocuk vermesi.hoscakalin kizlar
KIZLAR hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve mübarek olsun diyorum rabbim seneyeki bayramalrda bizimde anne baba diye elimizi öpecek evlatlar nasip etsin inşallah
Arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutluyorum..Daha önce bu foruma yazmamıştım.Eşim hipogonadizm hastası..Bilmeyenler için söyliyim.testesteron eksikliğine bağlı azosperm..Morfolojimizde çok düşük..Buna rağmen ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım..bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu..Kürtaj oldum..20 gün oldu..Kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını biliyorum..Sizlerden ricam bekleme sürecinde sperm sayı ve hareketliliini arttıran kürler konusunda yardımcı olmanız..Biçok sitede biçok kür var.Ama biliyorum ki en iyisini biz yaşayanlar biliriz..Var mı aranızda kürlerden fayda görenler..? Neler tavsiye edersiniz???
gözdecim en çok kullanılan kür keçiboynuzu kürü. bir çok kişide fayda sağlamış. ayrıca incir kürüde önerilen listede. allah yardımcın olsun canım. inşallah olumlu sonuçlar alırsın
slm kizlar geldim ama kimsecikler yok hepinizin bayrami kutlu olsun insallah seneye herkes bebekleriyle bayram yapar,ben 11. haftama yaklastim allah izin verirse su 12. haftayida atlatsaydik hayirlisiyla dusuk tehlikesi azalacak,o kadar korkuyorum ki bebegimi kaybetmekten allahim bebegim sana emanet.simdilik hersey yolunda allahimdan dilegim isteyen herkese hayirlisiyla cocuk vermesi.hoscakalin kizlar
fena değil bizde bugün geldik eve herifin memleketine anasının babasının yanına gittik ya varya eve geldim ya çok şükür artık 3 gün temizlik şu bu gecer gider