Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allahım inşallah hayırlısıyla şifa versin ve bebeginle birlikte dönmeni nasib ede inşallah

iyi akşamlar kızlarrrrrrrr...........

bayram telaşı var şimdi hepimizde eminim alışverişler temizlikler yemekler tatlılar oh oh ne güzel hazırlıklar sanırım çoğumuz pek giremeyeceğiz topiğe ben şimdiden hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum rabbim ağız tadıyla geçirmemizi nasip eder inşallah ........kızlarrr şimdi bayram nedeniyle çoğu akrabalarımızla arkadaşlarımızla görüşeceğiz emin olunki hemen hemen hepsi bebek konusunu açaçaktır kesinlikle ve kesinlikle üzülmüyoruz kafaya takmıyoruz okkiş sadece allahtan gelene şükür deyip konuyu kapıyoruz yine okkiş ukala dengesiz insanların sizi üzmesine müsaade etmeyin lütfen kızlar bizler güçlüyüz bunları neden söylediğimi biliyorsunuzdur hemen hemen hepimiz yaşıyoruz ama ben lafları ağızlarına tıkıyorum susup kalıyolar sanırım hepiniz benim gibi değilsinizdir neyseee...........
kendinize iyi bakın eğerki yarın gidersek kaynanagile genelde arefe gününden gidiyoruz bayram sabahı hep beraber oluyoruz çünkü .....orada uzun bir zaman kalmayı düşünüyorum baya giremeyeceğim siteye ben şimdiden hepinizin bayramını kutlamak istiyorum öpüyorum sizi kızlar

mavimenekşe seni kimse unutmadı kız ekliyeceğiz listeye bayramdan sonra kismet olıursa listeyi daha net okunur bir şekilde hazırlayacağım bu biraz zamanımı alacak çünkü sayfaları tek tek okumam gerek birşey atlamamak için baya notlar alacağım hade öpüldünüz opuyorumnanaktan

iyi akaşamlar kızlar bir kaç gündür giremedim nasılsınız sabah girmeye çalıştım fakat sorun vardı giremedim ,kızlar bugün saçımı sıyaha boyadım..

slm kızlar bende topiğe dün yazamadım problem vardı kadir gecesi edilen bütün dualar ve okunan bütün yasini şerifleri alllah kabul etsin herkesetn alllah razı olsun bende şimdiden herkesin bayramını kutluyorum allahım seneye tekararını evlatlarımızla eşlerimizle ailelerimizle sağlıkl ı mutlu bir şekilde geçirmemişzi nasip etsin uzun bir süre yazamayacağım şehir dışına çıkıyorum istanbula gidersek memorialde semra hanımla konuşcaz bakalım kısmet ben gelene kadar inşalllah topikten bol bol güzel haberler gelir

mrb arkadaşlar topik kadir gecesinden sonra baya bi sessizleşti herkesin bayram koşuşturmacası başladı bende bugün kayınvaldemlere gidiyorum bayramdan sonra görüşürüz inşl hepinize hayırlı bayramlar sağlıkla ve sıhatle öpüldünüz canlar

hayırlı yolculuklar canım umarım sonuçlarınız da bayram şekeri gibi güzel olur iyi bayramlar

bakıyorumda herkes bi yerlere gidiyor oh ne güzel ben yine istanbullarda kaldım neyse şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar , neredeyse ramazan boyunca hiç giremedim topiğe... özlemişim. Hepinizn Ramazan bayramını kutlar ailenizle ve sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmenizi dilerim. kaydirigubbakcemile3

a.s.Hayılı bayramlar kızlar, hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan.Bayramda yokum şimdiden kutlamak istedim.:gitme:

oooohhh kimse olmuyor bayramda herkes bayram gezmelerine çikiyor ne güzel.
Bizim burda degisen birsey yok ben çalisicam burda bayramin tadi yok.

güle güle canım
iyi akşamlar canım eminim çok güzel olmuştur saçın güle güle kullan
sagol canım
vallahi belgincim topik sana aşık olmuş. illaki belginin mesajı sonda olsun diyo

evet gal,ba canım..

canlarım hepinize mutlu bayramlar diliyorum tatile çıkan arkadaşlarım güle güle gidin ve gelin ben evimdeyim bu bayram hepinizi çoook öpüyorum çabuk gelin....

Kizlar simdiden hayirli bayramlar size.

Allahim insallah bizlerede bir gün cocuklarimizla bayram gecirmeyi nasip eder.

Tatile cikan arkadaslarim allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…