Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçer canım herşey geçer yeter ki umutlu ol stres yapıpta eşini de strese sokma inşallah güzel haberler verirsin bize

inşallah canım ya.yine çekeriz bi halay burda...belli etmemeye çalışıyorum dün hastanede onu koştururken görünce dedm zaten bebek olmasın varsın, seni üzgün görmeye dayanamam diye..vardır rabbimin bi bildiği..

amin canım..bi kez o üzüntüyü, hayal kırıklığını yaşadık.o yüzden bu kez daha çok korkuyorum.çünkü çıkmazsa nasıl bi üzüntü yaşıcamı biliyorum.inşallah dediğin ferah günler hepimiz için yakındır....

GAMZESER,umuyorum ki,hersey guzel olucak..tüm iyi dileklerim seninle..bizde seninle aynı durumdayız.kaan bey sperm cıkma ranı için birsey dedimi.??? insalllah cıkarsa tüp bebegi nerede yaptıracaksınız

bu kez orandan konuşmadık.ilk gittiğimizde %20 şans vermişti.üretim yok çünkü eşimde.inşallah çıkarsa orda yaptırırım.dondurcaklar çünkü...walla çıksında yer hiç önmli değil aslında..

melısela cım saol arkadasım ıyıyım sukur.bayram donusu ev temızlıgı bır yandan da okul devam edyr bır sekılde hayat canım.umarım sende ıyısındr.ıınan bazen ınsan oyle daralıyor kı....senı cok ıyı anlıyorum. sankı butun terslıkler ust uste gelıyr.ara sıra bana da oluyr.ama bugunume sukurler olsun..allahım yardımcımız olsun.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım?? ben iyim çok şükür, okuldayım, mesai başladı malesef, tatilden sonra alışmaya çalışıyorum.. ya ne güzel herkesin tedavisi başlıyor, rabbim inş herkese bu sene çıkmadan güzel haberler almayı nasip eder..bizde tedaviye şubat tatilinde başlamayı düşünüyoruz inş..belki dahada erken olabilir karar vermedik, eşim pazartesi günü 3. sperm testini vermeye gidecek..çok heyecanlıyım gerçekten..bakalım ilaçlar, kürler etkili olmuşmu..rabbim inş bir sayı görmeyi nasip eder bana..Bende haftaya pazartesi buraya güzel haberler vermeyi çok istiyorum..Dua bekliyorum sizdende..

Günaydin kizlar.
Topic canlandi insallah güzel haberlerle dahada bir canli olur.
Demmi basin sagolsun amcani kaybettin kalanlariniz uzun Ömürlü olur insallah.
Kizlar ben tedavideyim ignelere devam haftaya sali ilk ultrasonum olucak o zaman haber verim simdilik birsey yok.

espoir canım inşallah dediğin gibi olur, sonbahar bereketi yağar üstümüze yağmur gibi :))) herkese bol bol dua ettim ramazan boyunca allah kabul eder inşallah :)

a.s.Günaydın kızlar.ne güzel herkezde bir heyecan var.Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah,:Saruboceq:yüzümüzü hep güldürür.kaydirigubbakcemile3

krishazelcim ...eşimin FSH degeri 16.03----referans aralığı1.27-----19.26.....her hastanenin referans değerleri farklı olabiliyor.

canım allah yardımcın olsun..

espoir canım inşallah dediğin gibi olur, sonbahar bereketi yağar üstümüze yağmur gibi :))) herkese bol bol dua ettim ramazan boyunca allah kabul eder inşallah :)

a.s.Günaydın kızlar.ne güzel herkezde bir heyecan var.Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah,:Saruboceq:yüzümüzü hep güldürür.kaydirigubbakcemile3

Insallah yüzümüz güler sene sonundan önce.
Dualarimizi eksik etmiyelim. Insallah kabul olur.

sates çim allah yardımcınız olsun diğer bütün tedaviye başalayacaklarında inşallah allah önünüze hiç bir engel çıkarmadan güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerimiz vericez ben çok inanıyorum...

blueavcı ve belgin'cim çok teşekkürler, blueavcı inş ikimizde haftaya güzel haberler veririz..bugün çok mutluyum yaa..az önce eşimdende bir güzel haber aldık, onunda bi ünv de kadro başvurusu kabul edildi ön değerlendirmede, cuma sınavı var, inş onuda geçer de kadrosunu alır..nolur dua edin kızlar.. Ama tek sorun eşimle ayrı illerde olacağız ama napalım işimiz sağlam olsunda bigün elbet buluşuruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…