geçer canım herşey geçer yeter ki umutlu ol stres yapıpta eşini de strese sokma inşallah güzel haberler verirsin bize
Gamzecim....allah yardımcın olsun kısa bi süre sonra bizde aynı heyecanı yaşıcaz bende 2. Kez tedavi görüyorum ne zor bilirim beklemek vede olumsuz yanıt almak..ahhhhhhh ahhhhh her dar günün bi ferah günü vardır diye düşünüyorum az kalmış olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım....rabbim yanınızda olsun.....
GAMZESER,umuyorum ki,hersey guzel olucak..tüm iyi dileklerim seninle..bizde seninle aynı durumdayız.kaan bey sperm cıkma ranı için birsey dedimi.??? insalllah cıkarsa tüp bebegi nerede yaptıracaksınız
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım?? ben iyim çok şükür, okuldayım, mesai başladı malesef, tatilden sonra alışmaya çalışıyorum.. ya ne güzel herkesin tedavisi başlıyor, rabbim inş herkese bu sene çıkmadan güzel haberler almayı nasip eder..bizde tedaviye şubat tatilinde başlamayı düşünüyoruz inş..belki dahada erken olabilir karar vermedik, eşim pazartesi günü 3. sperm testini vermeye gidecek..çok heyecanlıyım gerçekten..bakalım ilaçlar, kürler etkili olmuşmu..rabbim inş bir sayı görmeyi nasip eder bana..Bende haftaya pazartesi buraya güzel haberler vermeyi çok istiyorum..Dua bekliyorum sizdende..
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım?? ben iyim çok şükür, okuldayım, mesai başladı malesef, tatilden sonra alışmaya çalışıyorum.. ya ne güzel herkesin tedavisi başlıyor, rabbim inş herkese bu sene çıkmadan güzel haberler almayı nasip eder..bizde tedaviye şubat tatilinde başlamayı düşünüyoruz inş..belki dahada erken olabilir karar vermedik, eşim pazartesi günü 3. sperm testini vermeye gidecek..çok heyecanlıyım gerçekten..bakalım ilaçlar, kürler etkili olmuşmu..rabbim inş bir sayı görmeyi nasip eder bana..Bende haftaya pazartesi buraya güzel haberler vermeyi çok istiyorum..Dua bekliyorum sizdende..[/QUOT
canım inşl herşey yolunda gider yine sayı görürsünüz bizde 17sinde test yaptıracaktık eşim pazartesi yaptırmak istedi hakkımızda hayırlısı inş güzel haberler veririz
espoir canım inşallah dediğin gibi olur, sonbahar bereketi yağar üstümüze yağmur gibi :))) herkese bol bol dua ettim ramazan boyunca allah kabul eder inşallah :)
a.s.Günaydın kızlar.ne güzel herkezde bir heyecan var.Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah,:Saruboceq:yüzümüzü hep güldürür.kaydirigubbakcemile3
sates çim allah yardımcınız olsun diğer bütün tedaviye başalayacaklarında inşallah allah önünüze hiç bir engel çıkarmadan güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?