sağol canımgecmis olsun belgincigim
evet canım çekilmiyo ..iyi aksamlar kizlar nasilsiniz herkes gelmeye baslamis ne guzel kizlar siz olmadan bu topigin hic tadi yok ... demmi canim basin sagolsun amcan vefat etmis allah rahmet eylesin canim ...... belgincigim gecmis olsun canim gripde hic cekilmez allah iyilik versin .... tedaviye baslayan arkadaslar insallah her sey yolunda gider rabbim emeklerimizi bosa cikarmarsin insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz
canım inşallah bu sefer yüzünüz güler allah yardımcın olsundemmi başın sağolsun canım, belgincim sanada geçmiş olsun.ben de döndüm sonunda evime.gelirken ankaraya uğradık kaan beye.spermiyogram için çağırmıştı.tabi malesef çektik yine sıfırı...kaan hoca hemen m tese yapalım dedi.hormonlar tamammış.hemen perşembe yapalım dedi.şok oldum yaa.bu arada ben bu kez hazrlanmamaya karar verdim.öyle yıkım daha fazla oluyo.kaan bey de farketmez dedi.kısacası 23 EYLÜL 2. m tesemiz olcak.kızlar bunu duydum an ağlamaya başladım.ilk tese geldi aklıma.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadr korkuyorum ki....eşimin baygın hali hiç gözümün önünden gitmiyo.sadece 2 sn gözünü açtı bulundumu dedi ve tekrar gözlerini kapattı...allahım kimseye yaşatmasın böyle anları..inanın napıcam bilemiyrum.eşimi tekrar o şekilde görmeye gücüm yok.bugün birr sürü tahlil istediler m tese için.ben bi köşeye çekilip eşimin, canımınnnn çırpınırcasına koşturmasını izledim ağlayarak...offffffffff yine benm çeşmeler açıldı eşim görmedn toprlanıyım.hepinize iyi geclerrrrrrrr....
EMMİcim canım başın sağolsun mekanı cennet olsun rabbim kalanlarınıza sağlık sıhhat versi
BELGİNcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı tedavinizede sen artık bir anne aday adayısın :Saruboceq:
Belgincim....bende vitamine başladım dün folic ve benexol b12 başladım...süleymen bey verdi ama benexolu ısrarla neden başladı anlayamadım neyse...sanada verdimi merak ettim arkadaşım....
a.s.Canım seni anlıyorum.Tabi içimiz yanıyor.Hem kendimiz için hemde eşimiz için .Ama sabırlı olmalıyız, bu bizim hayatımızın sınavı.Biz sabırla canı gönülden istiycez ,yüce Allahta bize zamanı geldiğinde vericek:Saruboceq:.Buna inan,umudunu kaybetme.İnanmak başarmanın yarısıdır.olumunekankayizsmiledemmi başın sağolsun canım, belgincim sanada geçmiş olsun.ben de döndüm sonunda evime.gelirken ankaraya uğradık kaan beye.spermiyogram için çağırmıştı.tabi malesef çektik yine sıfırı...kaan hoca hemen m tese yapalım dedi.hormonlar tamammış.hemen perşembe yapalım dedi.şok oldum yaa.bu arada ben bu kez hazrlanmamaya karar verdim.öyle yıkım daha fazla oluyo.kaan bey de farketmez dedi.kısacası 23 EYLÜL 2. m tesemiz olcak.kızlar bunu duydum an ağlamaya başladım.ilk tese geldi aklıma.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadr korkuyorum ki....eşimin baygın hali hiç gözümün önünden gitmiyo.sadece 2 sn gözünü açtı bulundumu dedi ve tekrar gözlerini kapattı...allahım kimseye yaşatmasın böyle anları..inanın napıcam bilemiyrum.eşimi tekrar o şekilde görmeye gücüm yok.bugün birr sürü tahlil istediler m tese için.ben bi köşeye çekilip eşimin, canımınnnn çırpınırcasına koşturmasını izledim ağlayarak...offffffffff yine benm çeşmeler açıldı eşim görmedn toprlanıyım.hepinize iyi geclerrrrrrrr....
demmi başın sağolsun canım, belgincim sanada geçmiş olsun.ben de döndüm sonunda evime.gelirken ankaraya uğradık kaan beye.spermiyogram için çağırmıştı.tabi malesef çektik yine sıfırı...kaan hoca hemen m tese yapalım dedi.hormonlar tamammış.hemen perşembe yapalım dedi.şok oldum yaa.bu arada ben bu kez hazrlanmamaya karar verdim.öyle yıkım daha fazla oluyo.kaan bey de farketmez dedi.kısacası 23 EYLÜL 2. m tesemiz olcak.kızlar bunu duydum an ağlamaya başladım.ilk tese geldi aklıma.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadr korkuyorum ki....eşimin baygın hali hiç gözümün önünden gitmiyo.sadece 2 sn gözünü açtı bulundumu dedi ve tekrar gözlerini kapattı...allahım kimseye yaşatmasın böyle anları..inanın napıcam bilemiyrum.eşimi tekrar o şekilde görmeye gücüm yok.bugün birr sürü tahlil istediler m tese için.ben bi köşeye çekilip eşimin, canımınnnn çırpınırcasına koşturmasını izledim ağlayarak...offffffffff yine benm çeşmeler açıldı eşim görmedn toprlanıyım.hepinize iyi geclerrrrrrrr....
sağolasın ebanabaşın sağolsun demmi. allah sabır versin.
sağolasın zcudemmicim başın sağ olsun.tedaviyi ertelesende ertelemesende inşallah hayırlısı olur.olumunekankayizsmile
sağolasın Belgindemmi başınsagolsun canım
sağolasın mavimenekşedemmi başın sağolsun
sağolasın meliselaselam hatunlar..yavaş yavaş herkes gelmeye başladı..DEMMİ'cim başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin, amcanında mekanı cennet olur inşAllah..
BELGİN'cim sanada geçmiş olsun, valla bende hastalanıp geldim..benide klima çarptı sanırım..bugün zor gittim işe..Ama çok şükür bitti bayram koşuşturmacası..
sağolasın firuzedemmi başın sagolsun
sağolasın jklmDEMI CIM allah rahmet eylesın, basınız saolsun canım.kızlar hepınız hosgeldınız!demıcım sızın ekledıgınız lıstede ben kendımı ekledıgım halde goremedım .oysakı harzem den sonra lısteyı duzelten kısı bendım.eklemeler yapan yanı...oysakı sız eskı lısteden alıntı yabtıgınız ıcın benım yazdıklarım cıkmamıs canım.yanı aslında sız benden sonrakı lısteyı devam ettırecektınız .bır yanlıslık olmus sanırım benım lısteyı gormeden ılk lısteye sız kendınızı eklemısınız.yoksa takıbını ben yanlıs yabmadım
sağolasın çiçekiyi aksamlar kizlar
demmi canim basin sagolsun mekani cennnet olsun amacanin
sağolasın blueavcıEMMİcim canım başın sağolsun mekanı cennet olsun rabbim kalanlarınıza sağlık sıhhat versi
BELGİNcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı tedavinizede sen artık bir anne aday adayısın :Saruboceq:
sağolasın adakDemmi...arkadaşım başın sağolsun öncelikle...insan yakınında birini kaybedince herşey ne kadar anlamsız ve boş geliyor değilmi bi süre yani uğraştığımız şeyler falan....annneannemi kaybedince olmuştu...allah sabır versin....az kaldı biliyorum inşallah ilk denemede alnının akıyla çıkarsın şu işin işinden ...bizdemi bahçeciye gitsek diye düşünmüyor değilim ama bizim 1-2 sperm çıktıya o da umutta donduruldu sonuçta napim acaba ikilemde kaldım gerçi emre bey o 1-2 spermin bişeye yaramıcağını düşünüyor ama...kafam karışık vakit daraldı....
sağolasın nissandemmi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
sağolasın candostSelam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.Demmiciğim başın sağolsun.
nasılsın Ebana nasıl gidiyor.
beni sorcak olursan benim olumsuz sonuç şu bir ayda başıma gelmeyen kalmadı valla allah beterinden saklasın.
sağolasın gamzesezerçook sağolun kızlar desteğiniz için.bu 10 gün nasıl geçicek bilemiyorum.durup durup ağlayasım geliyo.allahım hepimize yardım etsin.
sağol canım daha iyiyim bugünbelgin sanada geçmiş olsun umarım toparlanırsın tez vakitte
Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.Demmiciğim başın sağolsun.
nasılsın Ebana nasıl gidiyor.
beni sorcak olursan benim olumsuz sonuç şu bir ayda başıma gelmeyen kalmadı valla allah beterinden saklasın.
merhaba arkadaşlar
çook sağolun kızlar desteğiniz için.bu 10 gün nasıl geçicek bilemiyorum.durup durup ağlayasım geliyo.allahım hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?