Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Belgincim....bende vitamine başladım dün folic ve benexol b12 başladım...süleymen bey verdi ama benexolu ısrarla neden başladı anlayamadım neyse...sanada verdimi merak ettim arkadaşım....

gecmis olsun belgincigim
sağol canım
evet canım çekilmiyo ..
canım inşallah bu sefer yüzünüz güler allah yardımcın olsun

sagol canım evet az kaldı tedaviye korkmaya başladım..

Belgincim....bende vitamine başladım dün folic ve benexol b12 başladım...süleymen bey verdi ama benexolu ısrarla neden başladı anlayamadım neyse...sanada verdimi merak ettim arkadaşım....

evet canım bende ulun beyin hastasıyım bende başladım vitamine sizde ekimde bşlıyosunuz dimi canım

Gamzecim....allah yardımcın olsun kısa bi süre sonra bizde aynı heyecanı yaşıcaz bende 2. Kez tedavi görüyorum ne zor bilirim beklemek vede olumsuz yanıt almak..ahhhhhhh ahhhhh her dar günün bi ferah günü vardır diye düşünüyorum az kalmış olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım....rabbim yanınızda olsun.....

Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.Demmiciğim başın sağolsun.

nasılsın Ebana nasıl gidiyor.
beni sorcak olursan benim olumsuz sonuç şu bir ayda başıma gelmeyen kalmadı valla allah beterinden saklasın.

çiçek canım inşallah bu sefer çok iyi bir sonuç alırsınız da yaşadıklarınız birer anı olarak kalır

a.s.Canım seni anlıyorum.Tabi içimiz yanıyor.Hem kendimiz için hemde eşimiz için .Ama sabırlı olmalıyız, bu bizim hayatımızın sınavı.Biz sabırla canı gönülden istiycez ,yüce Allahta bize zamanı geldiğinde vericek:Saruboceq:.Buna inan,umudunu kaybetme.İnanmak başarmanın yarısıdır.olumunekankayizsmile

çook sağolun kızlar desteğiniz için.bu 10 gün nasıl geçicek bilemiyorum.durup durup ağlayasım geliyo.allahım hepimize yardım etsin.

GAMZESER,umuyorum ki,hersey guzel olucak..tüm iyi dileklerim seninle..bizde seninle aynı durumdayız.kaan bey sperm cıkma ranı için birsey dedimi.??? insalllah cıkarsa tüp bebegi nerede yaptıracaksınız

başın sağolsun demmi. allah sabır versin.
sağolasın ebana
demmicim başın sağ olsun.tedaviyi ertelesende ertelemesende inşallah hayırlısı olur.olumunekankayizsmile
sağolasın zcu
demmi başınsagolsun canım
sağolasın Belgin
demmi başın sağolsun
sağolasın mavimenekşe
sağolasın melisela
demmi başın sagolsun
sağolasın firuze
sağolasın jklm
iyi aksamlar kizlar
demmi canim basin sagolsun mekani cennnet olsun amacanin
sağolasın çiçek
sağolasın blueavcı
sağolasın adak
demmi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
sağolasın nissan
sağolasın candost
çook sağolun kızlar desteğiniz için.bu 10 gün nasıl geçicek bilemiyorum.durup durup ağlayasım geliyo.allahım hepimize yardım etsin.
sağolasın gamzesezer

kızlar, bacılar, hepiniz sağolun var olun taziyeleriniz için tüm topik arkadaşlarıma, sayes, sevgidolu, zaman, harzem, asi, umutolsun,umudunukaybetme daha başka isimlerini sayamadığım her ama herkesden Allah razı olsun. Dualarımız kabul olsun.

belgin sanada geçmiş olsun umarım toparlanırsın tez vakitte
sağol canım daha iyiyim bugün

inşallah kötü birşey yoktur arkadaşım

Adakçım siz alışkın olduğunuz, kolayınıza gelen yerden devam edin arkadaşım. kafan karışmasın. bütün teknolojiler, yöntemler herşey kul yapısı sonuçta biz hepsi olsun diye bir yola giriyoruz özellikle kullanılsın tüm imkanlar zorlansın ne gerekiyorsa yapılsın istiyoruz ama bunların hepsi vesile ve bahane O dilediyse olacak dilemediyse allame-i cihan bir araya gelip uzaydanda alet edevat teknoloji getirseler olmayacak. Belkide istememize rağmen kullanılacak şartlar oluşmayacak o teknikleri ve kullanmayacaklar bilemiyoruz. biz elimizden gelen tedbiri alalım öte takdir Allah'a aittir. elden birşey gelmez. Donmuş hücreleriniz Allah'ın izniyle işgörür canlılığa kavuşur inşallah ve de operasyonda bir güvercinin tüyleri kadar çok sperm bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…