- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Belkide hamilesindir canım,bir mucize olamazmı.Allah duaları asla geri çevirmez,sen sadece inanarak iste.Şimdi tam zamanı cuma saati hadi:Saruboceq:
merhaba kızlar ya kızlar bir şey sorcam size..ben geçen ay rahim filmi çektirdim ya, birde geçen adetimin 2. gününden itibaren bal-tarçın-çörekotu karışımı yedim 10 gün..ve bu ay daha hastalanmadım, 5 gün geçti adetim..ya düzgün olan dengemi kendi ellerimle bozdum yaa..canım çok sıkkın kızlar..hamile olmak mucize olur ve beklemiyorumda olmayı çünkü hiç bir belirti yok hamilelik adına..testte yapmadım yapmamda sanırım pazartesiye kadar..olmazsa pazartesi doktora gideyim diyorum..normalde ben 28-29 günde mutlaka adet olurum, düzenliydi..bozdum yaaa...
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRadak bacım vallahi ben de senin gibi düşünüyorum. Bence de asla etkilemez bizim gibi sebepsiz olanlarda bence kesin küçükken geçirilmiş bir ateşli hastalık geliyor aklıma. Yok kilo, yok yağlanma bence boş hepsi he şöyle olur adam 150 kilo o başka zaten sırf sperm için değil sağlık açısından da sakıncalı bir durum olur. Çence kiloyla falan alakası yok, inşallah rabbim yüzlerimizi güldürsün şu cuma vakti yüzü suyu hürmetine içime güzel şeyler doğuyor, olumluyum, olumlusun, olumluyuz :)))
evet arkadaşım umutluyuz zaman daralıyor korkum tavan yapıyor ama bu defa umudum hiç sönmüyor nedense...rabbime güveniyorum burdan hepimizin bebek habrini alıcaz inşallah......
kızlar genetık sorunu olanlara ne gıbı tedbırler alınyr da dusuk olmuyr bılgısı olan var mı?pgt ıle saglıklı embrıyo secme dısında?
hayırlısı canım sen 5 ekimde mi başlıyordun tedaviye eşinle beraber mi hazırlanacaksın
meliselacım senin eşin kaan hocanın hastasıydı değilmi ilaç kullanıyorsunuz.bize emre bey dediki sık aralıklarla spermiyoğram yaptırın zaman zaman azda olsa çıkış olabilir.senin eşinin spermi testlerde sıfır bile olsa ,bu ara sıra çıkan zamanlara rastlamış olabilirsiniz.bu cuma saatinde canı gönülden inşallah.
nasılsın blueavci
spermleri etkileyen şeylerin başında evet küçükken geçirilmiş ateşli hastalıklar ki (kadınlar için de geçerli mesela ben ergenlik döneminin ortalarında suçiçeği geçirmiştim ve doktor bana bu yaş çok tehlikeli demişti üreme için o yüzden devamlı kontrol altındaydım), geç yapılan ameliyatlar , sıcak suyla banyo, sauna, hamam gibi ortamlarda fazla durmak ister kilolu ister zayıf olsun tüm erkekler için geçerli tabi sağlık daha önemli
sitemini görünce merak ettim sorunu buldum artık eskisi gibi topiğe girmiyorum şimdi bacım genetik sorunlarda sperm bulma şansı düşüyor zaten biliyorsun ama bulunan sperminde sağlıklı oluo olmadıgına bakıyorlar embriyonun bölünmesi falan normalse transfer yapılıyor onun dışında zaten düşük olmaması için tüp bebek yapanların normal tehlikesi var işte kabak çekirdeği ananas yemek maydonuzu ağzı bile sürmemek gibi benim bildiğim bukadar birde merak ettim sizde sperm çıktımı unutmuşum kusura bakma
ZCU canım eşimin değerlerini kaan hocaya göndermiştik ve oda bize 1 aylığına klomen ve pharmaton vermişti..bitti ve gelecek hafta içinde sperm testi vercek..Rabbim inş tekrar sayı görmeyi nasip eder..ve çıkan kan ve sperm sonuçlarını tekrar kaan hocaya göndereceğiz..Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu arada bizim bebek işi ertelenecek gibi yaa..Eşimle ayrılıyoruz il olarak..bugün kadro sınavına girdi ve büyük bir ihtimalle oldu gibi ama aramızda 6 saat olacak(( nasıl yapacağız bilmiyorum yaa..bari başlamadan hasta olsamda şu ovulasyon gününü son kez denesek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?