Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşinin kadrosu hayırlı olsun

blueavcım ve mavimenekşem çok teşekkürler canlarım benim..blueavcı inş dediğin gibi olurda güzel şeylerin devamı gelir, o kadar çok istiyorumki bi tanede bebiş olsun, başka bişi istemeyeceğim :))) şimdi böle diyorum ama insanoğlunun gözü doymaz :)) Rabbim hayırlısını versin hakkımızda..Tekrar teşekkürler kızlar..

Benim eşimde azospermi kızlar Ama biz varikosel ameliyatı olduktan sonra azospermi olduk.Ameliyattan önce azda olsa sayımız vardı.Bizim gibi olan kimse varmı aranızda?

slm arkadaşlar.benim eşim de azosperm...sorun tıkanıklık ta değil..mikro tese ve tüp bebek olmak zorunda.ama o kadar çok merkez var ki aklımız karıştı.bu durumda olup fikir verebilecek olan var mı:roflol:

hayırlısı olsun arkadaşım allah dualarımızı kabul etsin

yine bir haftasonu ve yine yeni katılan arkadaşlarımız. off çok üzülüyorum.
bu arada ben hastalandım 31. günümde yarın bahçecide bora beyle başlıyoruz kızlar dua edin.

yine bir haftasonu ve yine yeni katılan arkadaşlarımız. off çok üzülüyorum.
bu arada ben hastalandım 31. günümde yarın bahçecide bora beyle başlıyoruz kızlar dua edin.

allahh yardımcın olsun canım benim..İnş bebişlerinle dönersin aramıza..

Arkadaşlar biz dört yıllık evliyiz.bizimle birlikte kuzenimde evlendi.bizden bir ay falan önce evlendi.onlarında çoçuğu olmadı yani bizimle aynı problem onlarda azoluydu.ve tedavi olabilecek durumları dahi yoktu.devlet hastanesinde 2 defa operasyon geçirmişler.ve dün öğrendimki kuzenim hamileymiş.kendiside tesadüfen öğrenmiş ve öğrendiğinde çığlıklar atmış hastanede herkes onlara bakmış.bu bir mucize asla umudumuzu kaybetmeyelim.ben onların adına çok sevindim.kendi adımızada çok umutlandım.Rabbim nelere kadirsin.

hoşbulduk canım kuzenim azoluydu şimdi hamileymiş o kadar mutluyum ki bu bizler için çok büyük umut.sen nasılsın moralin nasıl melisacığım

ayyy canım benim yaaa..çok sevindim tatlım..İnş darısı bize olur..ben idare ederim..karışık duygular içeriindeyim..eşimin kadro işi oldu gibi ama başka ilde, bana 6 saat uzaklıkta olacak ve tek haftasonları yanımda olacak, nasıl olacak bilmiyoruz, bu arada benimde günüm 5 gün geçti..bu duruma sıkılıyorum, dengemi bozdum diye..geçen ay rahim filmi çektirdim bide bal-tarçın-çörek otu yemiştim, o sanırım dengemi bozdu ve hiç bir belirti yok adet olacağıma dair, tabi hamilelik belirtiside yok..gerginim o yüzden..Keşke bende hamile olsam..cuma test yaptım ama negatif çıktı malesef..:sinifsinif:

duruderyadeniz canım tedaviyi nasıl olmuşlar? mtesemi yapmışlar??? ne güzel yaa..bizimde umudumuz artıyor valla..ama biz bu gidişle erteleyecek gibiyiz bu ayrılık yüzünden..Ayrıca bu hafta içinde eşim sperm testi vermeye gidecek, sperm çıkarsa dondurtucak..dua edin kızlar..İnş gerek kalmaz da bende bu ay hamile kalsam ne olur???

eşiniz kadrosu hayırlı olsun bazen evliliklerde böyle tatlı ayrılıklar iyi geliyor biz 1 yıl eşimle ayrı illerde çalıştık sevgili gibi oluyorsun daha güzel oluyor eşler birbirinin değerini daha iyi anlıyor o zaman ayrıca günün geçmiş inşanlah hamilesindir.kuzenimle ben henüz görüşmedim nasıl tedavi oldular tam bilmiyorum annem anlattı ama azolu olduklarını ve tıkanıklıl olduğunu biliyordum.kesin hamileymiş darısı bizlere inşanlah.

teşekkür ederim canım..İnş dediğin gibi güzel olur ayrılığımız..Ama biz hiç ayrılmadık, inş alışabiliriz..Bizde sorun ünv de çakılısın, birimiz birimiz için kadro bakıcaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…