aminnn canimm allahim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz
zaten ilac kullaniyor esim simdik her ay sonuclari mail atiyoruz kaan beye
insallah hayirli zamanda mikrotese olacak sene sonu veya sene basi
anladim canimmm hangi ilaclari kullaniyo esin
klomen ve proxeed puls canim
günaydın kızlar
adak ve zcu kızlar tabiki Rabbim ol derse olur ama bizim için sebebler dairesinde yapılabilecek bişey kalmadı oyüzden dedim benim gibi çaresiz olanlarada Rabbim yardım etsin biz çok dr gezdik kimi duysak gittik akaan hocaya bu topikte giden ilk biz olduk 1 yıl ilaç tedavi oldu sonra emre beyde mtese ama sonuç gene aynı sprmin evreleri var ama sperm yok sonra bize hem kaan hoca hem emre bey hemde gittiğimiz gider drlar daha fazla ugraşmamamızı ya donasyon yada evlatlık almamamızı aksi taktirde elde olan tek testisinde gidebilecegini söylediler zaten kaan hocada hastahanedeki dosyamızı kapattırdı artık gelmeyin yapacak bişey yok dedi şimdi bizde bıraktık artık zamanında çok kürler çok macunlar kullandık kimden neduysak yaptık istanbul ve ankarada gitmedik tüp merkezi nerdeyse kalmadı bu topiğe benimle birlikte gelenlerin çocugu oldu gitti eskilerden bir belgin birde harzem kaldı inşallah onlarıda bebişleriyle bu topikten yollucam benden sonra gelenlerinde bebeği oldu ne öldüm bittik diyenler vardı hepside çok şükür bebekleriyle ayrıldı onların kullandıklarını bizde kullandık ama sonuç aynı işte umudumuz kök hücreye kaldı inşallah 2 yıla çıkarda bizimde yüzümüz güler duadan başka yapıcak bişeyimiz yok Rabbim ol derse olur acaba diyorum Rabbim bizede ol dermi bu çok büyük bir lutüf bir nimet olur bizim için evliliğimizin ilk yılında derdim nasıl gecer yıllar ben bebeksiz yapamam derdim ama şimdi yıllar sonra belki olur ümidi kaldı geriye bizimle ve bizden sonra evlenenlerin bebekleri oldu onlara bakıp iç geçirmekten belki bizimde bir gün olur umudundan başka elimde hiç bişey yok ben dayanamam dediğim yılları şimdi olsunda beklerimler kaldı eşimin bir arkadaşının eşi hamileydi hemde ilk geceden hamile kaldı bana dua ederdi inşallah seninde olur diye hepte benden dogurduktan sonra hamile kl diye dua edrdi kıza bişey diyemezdim ama içimden nasıl beklerim 5 ay yok geçmez derdim şimdi kız dogurdu kucagında bebeği geçmez denen zamanlar geçiyormuş bunu ögrendim ve olana kadar devam dediğim bu konuyu bıraktım artık bebeğimin olmayacagını belki yıllar sonra olucagını kabullendim şuanda bile üstkatımdakinin bebeğinin sesi geliyor normalde ağlamam lazım ama hiç takmıyorum kursa yazıldım ev dekorasyonu ve ebru inşallah onlara gidicem gerci ünide okurken saat doldurmak için ebru dersi almıştım ama olsun çok severim ebru ile uğraşmayı artık sohbetler kurslar birde herifi kandırdım arabayı satıp otomatik vitese çevircez arabayı rahat rahat kurslara sohbetlere gidebilicem sonra ev almaya karar verdik dubleks istiyoruz bakalım belki kısmet olur ama uzun vadede yaptığımız tüm planlarda bebek yok bu zamana kadar biz hep bunun için uğraştık evlendim evleneli hatta daha öncesindede azo vardı hayatımızda biz hiç bir şeyi yaşıyamadık çok çaba sarf ettik çok mücadele ettik ama yenildik olmadı şimdi bu durumu kabullenmek zorundayım bundan daha ağırı yoktur dediğim azonun daha ağırıda varmış onu yaşıyorum şimdi yani alevlendim yandım ama artık duruldum elden bişey gelmiyor ne yapayım duadan başka hiçbir kapı yok bizim için
anam bende ne dertliymişim bir dokun bin ah işit :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?