günaydın bacılar nasılsınız
gamze bacım hadi hayırlı olsun inşallah busefer çıkar hayırlı olsun
kızlar inşallah tedavide olan herkez için sperm çıkar da bebeklerinize kavuşursunuz rabbim benim gibi azo olupta artık tedavi seçenegi kalmamış olanlarada rabbim nasip etsin
çakşırı nasıl tüketiyorsunuz canım.inşallah faydasınıselam kızlar nasılsınz iyisiniz inşallah hepiniz.
beni sorcak olursanız iyiyim.
bu ayda çakşır kökünü kullancağım çok faydalıymış.sperm sayısın aşırı derece arttırıyomuş.hatta tekeler çok tükettiği için aşırı spermleri oluyomuş ve ikiz üçüz falan doğuruyolarmış.deniycez ve göreceğiz
hayırlısı olsun inşallah
öpüldünüz
saol adakçım. çok heyecanlıyım ilk iğnemi akşam 7-8 gibi vurulacağım.demmi...bugün ilk günün başlıyormuşsun çok sevindim arkadaşım allah yardımcın olsun bekalım inşallah tedaviniz bebekle sonuçlanır allah emeğinizi boşa çıkarmasın....başlayınca bi şekilde geçip bitiyo sabır gerekiyo allah sabır versin.....
Amin sayescim. kurumuş çölleri yeşerten rabbim bizim de yüzümüzü güldürür muradımıza kavuşturur inşallah.demmi canım inşallah mutlu haberlerle dönersin. allah yardımcınız olsun inşallah pozitifi görüp kucağınıza alırsınız:) Büyük ihitmal önümüzdeki ay da biz başlıcaz allah hepimizin yüzünü güldürsün :)
Amin blueavcı sağolasın. Hamilelik sürecinde hepinize dua edicem inşallah.hızlı bir maraton başladı demekki hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım inşl herşey yolunda giderde kavuşursun bebeğine
Amin nissancım. iyi dileklerine teşekkürlercanım hayırlısı olsun insallah güzel haberler verirsin bize
İnşallah Zcu amin. ben de aşırı heyecanlıyım. sonu güzel biter inşallah:ecrin_bebek:Günaydın arkadaşlar.DEMMİCİM inşallah mutlu sonla dönersin.GAMZESEZER Canıminşallah bir sürü sperminiz olur ve ardından bebiş gelir.ve diğer tedavi için gün bekliyen arkadaşlar dualarım hepimiz için.Birde galiba yeni katılan arkadaşlar olmuş.kötü bir durumla aramıza katıldılar inşallah iyi bir durumla aramızdan devam ederler ,çok heyecanlıyım kızlar ,güzel haberlerinizi bekliyorum.
Amin Zamancım Cümlemizin yüzünü güldürsün rabbim.günaydın bacılar nasılsınız
gamze bacım hadi hayırlı olsun inşallah busefer çıkar hayırlı olsun
kızlar inşallah tedavide olan herkez için sperm çıkar da bebeklerinize kavuşursunuz Rabbim benim gibi azo olupta artık tedavi seçenegi kalmamış olanlarada Rabbim nasip etsin
adakçım yıkama sonrası demek galiba santrifuj sonrası demek. Bol spermi olmayanlarda ilk anda görülmüyor fakat yüksek devirde meniyi çevirerek yapılan konsantre etme işleminden sonra az miktarda görülebiliyor. Bunu da dondurdular di mi hemen. valla mikrotese formalite olacak gibi geliyor sizde bana:)Kızlarrrrrr....bişey sorucam bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ya benim koca bu cumartesi yine spermiyogram yaptırdı şimdi telefonda sordum sonucu normalde bulunamamış ama yıkama sonrası 1 motil sperm var dedi kız bana....ya emre beyi o kadar çok arıyoruzki artık sıkılıyorum aramaktan bu ne demek olabilir??gerçi önümüzdeki cumartesi emre beyden yine randevu aldık ama 1 hafta var.....
İnşallah ebanacım tüm temennim bu.demmi allah yardımcın olsun canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah
çakşırı nasıl tüketiyorsunuz canım.inşallah faydasınıgörürsünüz.
hayırlısı olsun arkadaşım.ondada vardır bir hayır.:Saruboceq:Kızlar bu arada sürpriz bir karar değişikliğiyle Süleyman beyle umutta başladık biz.
bu değişiklikte istanbulun çekilmez katlanılmaz trafiği en büyük etkiyi yapan oldu. kartal-beşiktaş arası biri taksi olmak üzere 3 vasıtayı göze alamadım. eşimi ikna edemesem de benim içime sinen yere oda uydu. Evet bugün en ileri yöntemler belki bahçeci de ama bir yandan da Herşey Allah'tan. Sönmüş volkanları alevlendiren Rabbim nasip edecekse uygulanmayan tekniklerin hepsi hava civa. Etmeyecekse de Bin teknik bir araya gelse bir döllenme meydana getiremez değil mi? bu kesin bir gerçek.
Allah'ım çıktığımız yolu hayırlı etsin sonuç ne olursa olsun. İstediğimiz yönde veya değil. Herşey O'nundur. ve tabiki sonunda O'na döndürüleceğiz.
hayırlısı canım belki bizde deneriz.sağol canım.valla çakşır kökünü aktardan aldım kilosu 50 tl ama hafif ama 10 tl ye baya geliyor. ama onun bir dişisi varmış birde tatlısı ben tatlısını aldım ne kadar doğruysa.tekelerde tatlısını yani dişisini yermiş.
kullanım:.kaynamış suya bir ceviz büyüklüğünde atacaksın ve 5 dk kaynatcaksın.sonra ılık olarak sabah akşam içeceksin..kadın erkek içecek.ama bir sefer kaynatılabiliyor.öbürgün kullanılmıycakmış.içine şeker v..s. atılmayacak.bende bugün başlıycam.
ayrıca toz haline getirilip ballada karıştırılıp yenilebiliyomuş bir yemek kaşığı.
inşallah şifa olur bizee
Kızlar bu arada sürpriz bir karar değişikliğiyle Süleyman beyle umutta başladık biz.
bu değişiklikte istanbulun çekilmez katlanılmaz trafiği en büyük etkiyi yapan oldu. kartal-beşiktaş arası biri taksi olmak üzere 3 vasıtayı göze alamadım. eşimi ikna edemesem de benim içime sinen yere oda uydu. Evet bugün en ileri yöntemler belki bahçeci de ama bir yandan da Herşey Allah'tan. Sönmüş volkanları alevlendiren Rabbim nasip edecekse uygulanmayan tekniklerin hepsi hava civa. Etmeyecekse de Bin teknik bir araya gelse bir döllenme meydana getiremez değil mi? bu kesin bir gerçek.
Allah'ım çıktığımız yolu hayırlı etsin sonuç ne olursa olsun. İstediğimiz yönde veya değil. Herşey O'nundur. ve tabiki sonunda O'na döndürüleceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?