Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım içime bugün topikte bişi olacağı doğmuştu tebrik ederim azo illetini yendiniz....allah yardımcınız olsun gerisi sizin için çok daha kolay....ben canlılık için ne yapılır bilemiyorum sperm çıkmadığı için ilgilenmedim benim kocadan herşeyi yemiyor çokta araştırmadım ama yinede havuç suyunu taze sıklmış her sabah aç karnına tavsiye ederim....

ayy canım benim teşekkür ederim..rabbime şükürler olsun ama yinede korku var içimde..ya tekrar sıfırlanırsa falan diye..araştırcam akşam artık herşeyi..çok teşekkürler tekrar..

Merhaba kizlar

Melisacigim gözün aydin kurtuldun bu azo illetinden darisi bize olur insallah

Gamzecigim sira sende güzel haberler ver bize

mrb kızlar okuldan gelır gelmez pc yı actım massallah MELISELA cım tebrık ederım, rabbım devamın da gstrsn ,canım arkadasım masallah.GAMZE CIM HAYDI GUZEL HABERLERLE gelırısın ınsalah.ASI canım demmekkı zamanı degılmıs arkadasım ,ne olur uzulme dıyecegım ama bos, yersız... senınle sanırım yaz tatılındede bırlıkte basladık sen once tabııkı tedavıye...canım sen dondurulmus tedavısı mı gryrdn yanı ıgne mı tablet mı kullanyrdn canım.

Demmicim...yanlış anlaşılma oldu her gün için gonal f 450 mg yapıldı bana yani 3 gün için 1350 mg ediyor sonraki takip eden 5 günde yine hergün için 375 mg kullandım anlatabildimmi arkadaşım.....yani dozlarım gayet yüksekti polikistik overim yok ama bende 25 yaşındayım ve aret denen doktor çok sağlıklı bir rahmim olduğunu söylemişti arkadaşım....15 yumurta olmuştu yani sen yine sor ama dozun fazla olduğunu düşünmüyorum ben arkadaşım....
Hımm anladım adakçım yanlış tahmin etmişim.
canım arkadaşım planların çok güzel inşallah herşeyde planladığın gibi olur ama toplanan tüm yumurtalar döllenebilecek kalitede olmuyor kalan döllenenler 5. Güne ulaşamıyor ulaşan ilk defada tutacakmı inşallah tutar ama velevki tutmadı daha fazla embriyo daha çok şans değilmi??mesela yine aret denen doktor bana 15 yumurtan oldu ama en fazla 10 u döllenebilecek durumdaydı malesef sperm bulunamadı demişti yani 5 kayıp çok fazla....bilemiyorum senin başına bu gelicek diye bişi yok zaten ama insan vücudu moto mot planlara uymuyor.....inşallah allah sana istediğin gibi sağlıklı 2 tane bebe verir....
Anlıyorum. İnşallah hepimize verir. Ben tedavi başarısızlığı riskiyle fazla ilacın riski arasında bir denge kurmaya uğraşıyorum sadece veren Allah'ım zayıf şartlarda da verir ama kendi sağlığımdan bu arada olurum diye korkuyorum.
canım benim 17 tane yumurtam toplanmıştı 14ü kaliteli çıktı 8 tane döllendi transfer gününe 3 tanesi gelebildi.1 transfer edildi 2.donduruldu .inş ilk seferde tutar temennimiz bu ama bak benim tutmadı gönlüm isterdiki daha fazla dondurulmuşum olsun .toplama işleminden sonra baya sarsıldım ağrım sızım çok oldu ,manevi olarak desen ayrı maddi desen ayrı yıpranıyoruz .elde kaç embriyo kalacak bilinemiyor ki
Haklısın asicim ben sadece çok yumurta oluşturayım derken öbür taraftan yoğun bakım gerektirebilecek OHSS denen rahatsızlıktan korkuyorum.
canım arkadaşım planların çok güzel inşallah herşeyde planladığın gibi olur ama toplanan tüm yumurtalar döllenebilecek kalitede olmuyor kalan döllenenler 5. Güne ulaşamıyor ulaşan ilk defada tutacakmı inşallah tutar ama velevki tutmadı daha fazla embriyo daha çok şans değilmi??mesela yine aret denen doktor bana 15 yumurtan oldu ama en fazla 10 u döllenebilecek durumdaydı malesef sperm bulunamadı demişti yani 5 kayıp çok fazla....bilemiyorum senin başına bu gelicek diye bişi yok zaten ama insan vücudu moto mot planlara uymuyor.....inşallah allah sana istediğin gibi sağlıklı 2 tane bebe verir....[/QUO DEMMI CANIM ADAK cok guzel anlatmıs,sonucun nasıl cıkacagını doktor bıle tahmın edemıyr arkadasım .bana yuksek dozla basladı 6 kutu 450 lık gonal f bıtırmeme ragmen fazla sayıda yumurta beklerken( hem doktorum hem bız )ne yazıkkı sadece 8 yumurta olustu.fakat doktor yumurta sayısı az ama cok kalıtelı 1 .derecede yumurtalar demıstı.esımden de 6 sperm bulununca 6tane 1. derecede kalıtelı embriyolarım olustu.yanı sonucunu sayısını kalıtesını nasıl olacagını doktor bıle bılemıyr arkadasım.hatta bana sasrmıstı.yuksek doz vermemıze ragmen stresten de olabaılır sayı az cıktı demıstı.ALLAHIM INSAALH SENIN YUZUNU GULDURSN CANIM
İnşallah jklm sizlerinde çok zormuş bu iş yaa off.

arkadaşlar bugün dondurulmuş transferim olacaktı ama yavrularım dayanamamış transfer iptal edildi
çok üzüldüm asicim. Allah büyüktür. umulmadık bir zamanda sevindirir sizi inşallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inanamıyorum eşimle konuştum, sperm sayısı 26 milyon dedi..diğer özelliklerini raporu görmediğim için tam bilmiyorum..ama canlı sperm sayısı 300000 miş..kızlar şoktayım..rabbime şükürler olsun..görünümde anormal yazıyormuş...devlette yapıldı yine, tam ayrıntılı vermemişler..ama akşam mutalaka hepsini yazacağım, yorumlarsınız..bana dua eden tüm kardeşlerime teşekkürler, rabbim inş hepimize nasip eder..
Dondurdunuz mu hemen melisela seni çok uyarmıştım buradan.
ayy canım benim teşekkür ederim..rabbime şükürler olsun ama yinede korku var içimde..ya tekrar sıfırlanırsa falan diye..araştırcam akşam artık herşeyi..çok teşekkürler tekrar..
Sıfırlanabilir tabi bunun önlemini almanız için mutlaka dondurma imkanı olan yere gitsin eşin demiştim ama devlette yapıldı demişsin var mıydı orada dondurma bilmiyorum ama sıfırlanırsa çok çok yazık olur.

nissan eşini ikna et sizde dondurabileceğiniz bir yerde yeniden yaptırın. azonun pençesinden bir arkadaşımızın daha kurtulmasını öyle çok isterim ki

Arkadaşlar gamzeyi çok merak ediyorum.inşallah onunda melisela gibi güzel haberlerini alırız.Allah birimizi daha kurtarır.

Gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesın haydııııııııııııııııııııııııııııı kız catlıcam ne olur guzel haber ver

çok sevindim melisa adına allahım hepimize aynı mutluluğu nasip etsin.sakıncası yoksa çok merak ettim nasıl bu mutlu sonuca ulaştı ameliyat falan mı oldu eşi:nazar:

KAN SONUÇLARI

prolaktin 12.72

Serbest testosteron 3.81

FSH 3.82

LH 3.87

SPERM ANALİZ SONUÇLARI

Miktar 4 ml

Görünüm normal

kıvamı Anormal

sıvılaşma süresi normal

WBC konsantrasyonu normal L M/ml <1

toplam sperm sayısı 26.6 M

Canlı sperm sayısı 0.3 M

yorumlarsanız sevinirim kızlar..
kızlar kağıtta yazanların hepsini yazdım..Bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler.. DEMMİ, JKLM canlarım çok saolun..DEMMİ'cim malesef dondurtmadık canım..Eşim saolsun gitmedi il dışında diye, bundan sonra ne olacak bilmiyorum..Canlı spermi arttırmaya çalışcaz..kaan hocaya da yazdım.Bakalım o ne diyecek..Ama inş azalmaz yaa..sonra pişman olmak istemem..Eşim sinir ediyor bazen beni..diğer testte dondurtucakmış..bende sen bilirsin dedim..Hakkımızda hayırlısı olsun..

MELISELA cım canım sabahtan berı senın gecmıs mesajlarını okuyorum ama azo nedenınızı gormeedım canım neydı?

Gamzemmmmm nerdesin güzel haberle gel arkadasim :Saruboceq::Saruboceq:

kizlar ne kadar kalabalik burasi herkes gamzenin güzel haber varmesini bekliyor
gel artik gamzeee

Back
X