canım arkadaşım planların çok güzel inşallah herşeyde planladığın gibi olur ama toplanan tüm yumurtalar döllenebilecek kalitede olmuyor kalan döllenenler 5. Güne ulaşamıyor ulaşan ilk defada tutacakmı inşallah tutar ama velevki tutmadı daha fazla embriyo daha çok şans değilmi??mesela yine aret denen doktor bana 15 yumurtan oldu ama en fazla 10 u döllenebilecek durumdaydı malesef sperm bulunamadı demişti yani 5 kayıp çok fazla....bilemiyorum senin başına bu gelicek diye bişi yok zaten ama insan vücudu moto mot planlara uymuyor.....inşallah allah sana istediğin gibi sağlıklı 2 tane bebe verir....[/QUO DEMMI CANIM ADAK cok guzel anlatmıs,sonucun nasıl cıkacagını doktor bıle tahmın edemıyr arkadasım .bana yuksek dozla basladı 6 kutu 450 lık gonal f bıtırmeme ragmen fazla sayıda yumurta beklerken( hem doktorum hem bız )ne yazıkkı sadece 8 yumurta olustu.fakat doktor yumurta sayısı az ama cok kalıtelı 1 .derecede yumurtalar demıstı.esımden de 6 sperm bulununca 6tane 1. derecede kalıtelı embriyolarım olustu.yanı sonucunu sayısını kalıtesını nasıl olacagını doktor bıle bılemıyr arkadasım.hatta bana sasrmıstı.yuksek doz vermemıze ragmen stresten de olabaılır sayı az cıktı demıstı.ALLAHIM INSAALH SENIN YUZUNU GULDURSN CANIM
İnşallah jklm sizlerinde çok zormuş bu iş yaa off.
arkadaşlar bugün dondurulmuş transferim olacaktı ama yavrularım dayanamamış transfer iptal edildi
çok üzüldüm asicim. Allah büyüktür. umulmadık bir zamanda sevindirir sizi inşallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inanamıyorum eşimle konuştum, sperm sayısı 26 milyon dedi..diğer özelliklerini raporu görmediğim için tam bilmiyorum..ama canlı sperm sayısı 300000 miş..kızlar şoktayım..rabbime şükürler olsun..görünümde anormal yazıyormuş...devlette yapıldı yine, tam ayrıntılı vermemişler..ama akşam mutalaka hepsini yazacağım, yorumlarsınız..bana dua eden tüm kardeşlerime teşekkürler, rabbim inş hepimize nasip eder..
Dondurdunuz mu hemen melisela seni çok uyarmıştım buradan.
ayy canım benim teşekkür ederim..rabbime şükürler olsun ama yinede korku var içimde..ya tekrar sıfırlanırsa falan diye..araştırcam akşam artık herşeyi..çok teşekkürler tekrar..
Sıfırlanabilir tabi bunun önlemini almanız için mutlaka dondurma imkanı olan yere gitsin eşin demiştim ama devlette yapıldı demişsin var mıydı orada dondurma bilmiyorum ama sıfırlanırsa çok çok yazık olur.