Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin adakçım. bugünkü kontrolümde süleyman bey herşey iyi gidiyor. çok güzel cevap vermiş bünyen dedi. 150 IU puregona 3 gün daha devam edip pazartesi yine gidicem 2 farklı iğne daha verdi onlar da öğle saatlerinde vurulacak.13-15mm arası 10 yumurtam olmuş hemen. Şimdi bunları büyüteceğiz dedi. Bakalım çok heyecanlıyım. sanırım haftaya cuma da toplama ve mikrotese olabilir. ama kesin günü pazartesi günkü kontrolde söyleyecek.
canım hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun tamda cuma saatinde dua oldu.:Saruboceq:

Amin adakçım. bugünkü kontrolümde süleyman bey herşey iyi gidiyor. çok güzel cevap vermiş bünyen dedi. 150 IU puregona 3 gün daha devam edip pazartesi yine gidicem 2 farklı iğne daha verdi onlar da öğle saatlerinde vurulacak.13-15mm arası 10 yumurtam olmuş hemen. Şimdi bunları büyüteceğiz dedi. Bakalım çok heyecanlıyım. sanırım haftaya cuma da toplama ve mikrotese olabilir. ama kesin günü pazartesi günkü kontrolde söyleyecek.

canım çok sevindim inşallah herşey böyle devam eder...

maşallah hep böyle devam etsin:nazar:

demmicim...anlaşılan herşey gayet yolunda tedaviye çok güzel cevap vermişsin bence arkadaşım....benide 20mm olunca alınmıştı diye hatırlıyorum yani az kalmış dediğin gibi siz cumaya bu işi bitirirsiniz allahın izniyle...allah bol bol spermler nasip etsin arkadaşım....

kızlar daha öncede sordum cevap veren olmadı. bir kere daha sorayım; ilk muayenemizde eşime testislerin hafif küçük demiş böyle bi sorunu olan var mı aranızda.. bide horman değerleri şöyle..
FSH : 10.36
LH: 6.7
TOTAL TESTESTERON : 263.4 sizce bu sonuçlar nasıl.???

kızlar daha öncede sordum cevap veren olmadı. bir kere daha sorayım; ilk muayenemizde eşime testislerin hafif küçük demiş böyle bi sorunu olan var mı aranızda.. bide horman değerleri şöyle..

nesime hormonlarda önemli bir sorun görünmüyor. fsh belki çok az yüksek olarak değerlendirilebilir ama üretim bozukluğunu düşündürtecek kadar değil. testis küçüklüğü için bir hikayeniz var mı? kabakulak ateşli hastalık inmemiş testis veya genetik. bunların araştırılması gerekebilir.

canim benim esimin de testisleri kücükmüs normalinden

s.a. kızlar.yine çok ara verdim giremedim topiğe.belgin,zaman, umutolsun, jklm, harzem daha ismini hatırlayamadığım, yeni gelen arkadaşlar hepinizde iyisiniz inşallah.

bizde 3 yıldır azospermi ile mücade ediyoruz beni tanıyan arkadaşlar bilir neler yaşadığımı. dün histereskopi oldum 2 kez denememize rağmen tutmadığı için rahme baktılar çok şükür bi şey çıkmadı. ama tedavide etkisi oluyormuş inşallah dedikleri gibi olur.

topik çok ilerlediği için hepsini okuyamadım gamzesezer tedavideymiş inşallah hayırlı haberlerle gelir, belginim sen de önümüzdeki ay başlıyormuşun rabbim senin emeklerinde boşa çıkarmsın. kısmet olursa bende başlıyorum ekimde..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tedavilerimizi sonuçsuz bırakmasın..

slm kızlar ! ya gamzeden hala ses seda yokkkk! GELINCIK canım haydı gecmıs olsun canım epey tedrgındın hısteroskopı konusunda .gozunaydın temız cıkmıs arkadasım.ekım de ınsaaalh yuzun guler canım.bende bılyrsn durumumuz aynı senınle.2 ay once tup bebek tedavısı oldum.ama dusukle sonuclandı.

merhaba canım cevap verirdik ama demekki gözümüzden kaçmış kusura bakma aslında sadece fsh az bişey yüksek bunun dışında bişey yok gibi dr ne dedi canım...
s.a. kızlar.yine çok ara verdim giremedim topiğe.belgin,zaman, umutolsun, jklm, harzem daha ismini hatırlayamadığım, yeni gelen arkadaşlar hepinizde iyisiniz inşallah.

bizde 3 yıldır azospermi ile mücade ediyoruz beni tanıyan arkadaşlar bilir neler yaşadığımı. dün histereskopi oldum 2 kez denememize rağmen tutmadığı için rahme baktılar çok şükür bi şey çıkmadı. ama tedavide etkisi oluyormuş inşallah dedikleri gibi olur.

topik çok ilerlediği için hepsini okuyamadım gamzesezer tedavideymiş inşallah hayırlı haberlerle gelir, belginim sen de önümüzdeki ay başlıyormuşun rabbim senin emeklerinde boşa çıkarmsın. kısmet olursa bende başlıyorum ekimde..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tedavilerimizi sonuçsuz bırakmasın..

canım nerelerdesin geçmiş olsun evet kısmet olursa başlıyacağım tedaviye allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda..

gamzeeeeeeeeeeeeeeeee canım haydı guzel haberler verrrrrrrr gordu mmmmmmmmmmmmmmmmmm buradasnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar öncelikle hepinize çooooooooooook teşekkür ediyorum.ben hastanede endişeyle beklerken benim için bu kadr insanın dua etmesi müthiş bişey gerçekten.hepinizden allah razı olsun..bu kadr bekleyişin üstüne güzel haberler vermeyi çooook isterdim inanın.ama maleseffmafoldumben 2. kez aynı duyguları yaşadım yine.görünürde bişey çıkmadı.patalojiye parça gitti.kaan bey ondan umutluyum dedi aslında ama bence fazla şans yok.ilk eşimin yanına gittim normal bi şekilde.öptüm. ağlamıcam dedm kendi kendime.eşim bişey demediler, yine yok galiba dedi.olsun dedim biz elimizden geleni yaptık dedm.sonra bi ara dışarı çıktım.banka oturdum.birden ağlamaya başladım.hıçkıra hıçkıra...kadınlar geldi yanıma.teselli etmeye falan çalıştı ama.tesellisi yok bunun biliyosnuz..sonra birden durdum.içim o kadr rahatladıki anlatamam.kocaman bi boşluk oldu içimde.sonra tekrar gittim eşimin yanına.hazrladık onu.gittik bi yerde yemek yedik sonra hiç bişey olmamış gibi..eve döndük.kaynım ve eşide vardı.giremedm o yüzden akşam.işte böyle kızlar..2 hafta snra pataloji rapaoru çıkcakmş.o da çıktığında hayatımızda bi sayfa kapanacakkk.................

kızlar öncelikle hepinize çooooooooooook teşekkür ediyorum.ben hastanede endişeyle beklerken benim için bu kadr insanın dua etmesi müthiş bişey gerçekten.hepinizden allah razı olsun..bu kadr bekleyişin üstüne güzel haberler vermeyi çooook isterdim inanın.ama maleseffmafoldumben 2. kez aynı duyguları yaşadım yine.görünürde bişey çıkmadı.patalojiye parça gitti.kaan bey ondan umutluyum dedi aslında ama bence fazla şans yok.ilk eşimin yanına gittim normal bi şekilde.öptüm. ağlamıcam dedm kendi kendime.eşim bişey demediler, yine yok galiba dedi.olsun dedim biz elimizden geleni yaptık dedm.sonra bi ara dışarı çıktım.banka oturdum.birden ağlamaya başladım.hıçkıra hıçkıra...kadınlar geldi yanıma.teselli etmeye falan çalıştı ama.tesellisi yok bunun biliyosnuz..sonra birden durdum.içim o kadr rahatladıki anlatamam.kocaman bi boşluk oldu içimde.sonra tekrar gittim eşimin yanına.hazrladık onu.gittik bi yerde yemek yedik sonra hiç bişey olmamış gibi..eve döndük.kaynım ve eşide vardı.giremedm o yüzden akşam.işte böyle kızlar..2 hafta snra pataloji rapaoru çıkcakmş.o da çıktığında hayatımızda bi sayfa kapanacakkk.................

GAMZE canım inan senin için çok dua ettim bilirim o duyduyu o yıkımı tarif edilemez çok üzüldüm ne diyebilirimki herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef hayatın gerçekleri de var ama Allah sabır versin:ecrin_bebek:

Gamzeciğim canım ne oldu.Ne olusa olsun her şeyde bir hayır vardır.bizimle baylaş herşeyini iyide olsa kötüde olsa.yüce Allahım bize çekemeyeceğimiz yük vermez.biz bu sıkıntıları cekiyorsak bu bizim acizliğimiz değil büyüklüğümüzdür.inşallah haberlerin iyidirde.mutlu olmana seviniriz.

GAMZECIM canım benım ne olur umıtsız olma kak kaan hoca umıtlıymıs parcadan tatlım.hem 3.kez mıkrotese de bulunanlar var canım benım.ne olur bırakma kendını.bılıyorum bu duygu ne soylense de yenılemeyen bır duygu.rabbbım sana ve esıne sabr,saglık mutluluk ve huzur versın arkadasım.

kızlar sağolun...inanın çok tuhaf bi durumdayım.dün akşam eşimlede konuştuk.bi çok üzülüyorz neden diyoruz birde bakıyoruzki gülüp espriler yapıyoruz..psikolojim gerçekten çok bozuldu.sürekli düşünsem ağlasam kafayı yicem..başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum.sonrada kendi kendme soruyorum kendimi çıkmıcana çok mu hazrlamıştım acaba diye..offfffffffffffffffffffff................

gamzecim inan ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım kelimelrin yetmediği yerdeyiz ama nolur güçlü ol arkadaşım biz o kadar inandıkki senden gelecek güzel bir habere tek yürek olduk burda seni bekledik inşl pataloji raporunda yüzümüzü güldürecek sonuç çıkar herşey allahtan arkadaşım demekki biraz daha sabır etmemiz gerekiyor rabbim hakkınızda hayırlı olanı hayırlı zamanda versin

Back
X