Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar öncelikle hepinize çooooooooooook teşekkür ediyorum.ben hastanede endişeyle beklerken benim için bu kadr insanın dua etmesi müthiş bişey gerçekten.hepinizden allah razı olsun..bu kadr bekleyişin üstüne güzel haberler vermeyi çooook isterdim inanın.ama maleseffmafoldumben 2. kez aynı duyguları yaşadım yine.görünürde bişey çıkmadı.patalojiye parça gitti.kaan bey ondan umutluyum dedi aslında ama bence fazla şans yok.ilk eşimin yanına gittim normal bi şekilde.öptüm. ağlamıcam dedm kendi kendime.eşim bişey demediler, yine yok galiba dedi.olsun dedim biz elimizden geleni yaptık dedm.sonra bi ara dışarı çıktım.banka oturdum.birden ağlamaya başladım.hıçkıra hıçkıra...kadınlar geldi yanıma.teselli etmeye falan çalıştı ama.tesellisi yok bunun biliyosnuz..sonra birden durdum.içim o kadr rahatladıki anlatamam.kocaman bi boşluk oldu içimde.sonra tekrar gittim eşimin yanına.hazrladık onu.gittik bi yerde yemek yedik sonra hiç bişey olmamış gibi..eve döndük.kaynım ve eşide vardı.giremedm o yüzden akşam.işte böyle kızlar..2 hafta snra pataloji rapaoru çıkcakmş.o da çıktığında hayatımızda bi sayfa kapanacakkk.................
gamzem canım ya çok üzüldüm ben sana yazarken sen herşeyi yazmışsın zaten.olsun canım bu bizim acizliğimiz değil bizim büyüklüğümüz Allah kimnseye çekemeyeceği derdi vermez.sabret sabrın sonu selamettir.tabi üzülme demek boş ama elimizden gelen bu sadece.sen eşine destek olmaya çalış onlar bizden daha zor durumdalar.bunu unutma.

Gamzecigim cok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum allah sabir versin canim
insallah pataloji raporu iyi gelir canim

GAMZECIM canım dun senın gecmıs mesajlarını okudum.ama azo sebebnı bulamadım canım neydı?nedenı bellı mı canım?

gamzecim çok üzüldüm dayanması çok zor allah sabır versin seni düşündükçe sanki benim eşim ameliyat olmuş gibi geldi her şey allah tan inşallah rabbim başka bi yerden mucize çıkarır önünede olur sabret arkadaşım

demmi canım eşim küçükken ateşlihastalık geçirmiş ve yeni evliyken de geçirdi 40 derece ateş 10 gün boyunca düşüremedi doktorlar.. nedeni belirsiz..

belgincim kromozon testi 2 hafta sonra çıkacak doktorada hepsini bir göstereceğiz bekliyoruz işte..

gamzecim rabbim sabrını artırsın .. Allah dan umut kesilmez.. en hayırlısını en hayırlı bir zaman da verecektir inşallah...

kızlar öncelikle hepinize çooooooooooook teşekkür ediyorum.ben hastanede endişeyle beklerken benim için bu kadr insanın dua etmesi müthiş bişey gerçekten.hepinizden allah razı olsun..bu kadr bekleyişin üstüne güzel haberler vermeyi çooook isterdim inanın.ama maleseffmafoldumben 2. kez aynı duyguları yaşadım yine.görünürde bişey çıkmadı.patalojiye parça gitti.kaan bey ondan umutluyum dedi aslında ama bence fazla şans yok.ilk eşimin yanına gittim normal bi şekilde.öptüm. ağlamıcam dedm kendi kendime.eşim bişey demediler, yine yok galiba dedi.olsun dedim biz elimizden geleni yaptık dedm.sonra bi ara dışarı çıktım.banka oturdum.birden ağlamaya başladım.hıçkıra hıçkıra...kadınlar geldi yanıma.teselli etmeye falan çalıştı ama.tesellisi yok bunun biliyosnuz..sonra birden durdum.içim o kadr rahatladıki anlatamam.kocaman bi boşluk oldu içimde.sonra tekrar gittim eşimin yanına.hazrladık onu.gittik bi yerde yemek yedik sonra hiç bişey olmamış gibi..eve döndük.kaynım ve eşide vardı.giremedm o yüzden akşam.işte böyle kızlar..2 hafta snra pataloji rapaoru çıkcakmş.o da çıktığında hayatımızda bi sayfa kapanacakkk.................
Çok üzüldüm gamzesezer. bu tarifsiz acına dayanma gücü versin Rabbim. Umarım tıp çok hızlı gelişir ve çare bulunur durumunuza. Sahip olamadıklarımızı kerem sahibinden istemeye, olduklarımıza da şükür üstüne şükür etmeye devam edelim.
demmi canım eşim küçükken ateşlihastalık geçirmiş ve yeni evliyken de geçirdi 40 derece ateş 10 gün boyunca düşüremedi doktorlar.. nedeni belirsiz..

belgincim kromozon testi 2 hafta sonra çıkacak doktorada hepsini bir göstereceğiz bekliyoruz işte..

bu ateşli hastalıklar üretimi etkilemiş olabilir canım tez zamanda şifasını versin güzel Allah'ım

gamzecim ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım bizlere sabır versin bizleri umutsuz bırakmasın

yaktın içimi gamze inan ağlıyorum bunasıl bir acıdır nasıl bir çaresizliktir içimi sızlattı aynı şeyleri birdaha yaşamak zordur bilirim ama inan ilkinden daha kolay geçiyor Allah yardım ediyor çok üzğünmüm başka bişey diyemicem

gamzecim gerçekten çok üzdün bizleri seni merak ettiğim için bi bakayım dedim ama çok kötü oldum. derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda verecektir inşallah.acını canı gönülden paylaşıyorum arkadaşım Allah sabrını artırsın yeni umutlar yeşertsin sizin için.

kızlar bir akıl verin bana daha önce kendim için doktora gittiğimde bir problem çıkmadı bende herhangi bir vitamine gerek varmı diye sordum folik plus felan doktorda onu hamile kalmayı kolaylaştırması açısından veriyoruz dedi eşinde sperm yok o yüzden gerek görmüyorum dedi çok şükür şimdi bizde sperm çıkmaya başladıya eşime almasını söyledim 0.4 ve 0.5 mg reçetesiz veriyolarmış şimdi sizce içsem mi içmesemmi karasız kaldım bi yan etkisi olmaz heralde dimi sonuçta vitamin ne dersiniz

kızlar bir akıl verin bana daha önce kendim için doktora gittiğimde bir problem çıkmadı bende herhangi bir vitamine gerek varmı diye sordum folik plus felan doktorda onu hamile kalmayı kolaylaştırması açısından veriyoruz dedi eşinde sperm yok o yüzden gerek görmüyorum dedi çok şükür şimdi bizde sperm çıkmaya başladıya eşime almasını söyledim 0.4 ve 0.5 mg reçetesiz veriyolarmış şimdi sizce içsem mi içmesemmi karasız kaldım bi yan etkisi olmaz heralde dimi sonuçta vitamin ne dersiniz

Canim kesinlikle icmelisin
Hatta multuvitamin veriyor benim doktorum sende onu al adi Elevit icinde folik asitte var zaten digerleride . Hamilelik oncesi ve hamilelik boyunca iciliyor bu vitamin . Ama sadece folik icecegim dersen ozaman sadece 400 mg folik asit alabilirsin.

zanlarım eşim geldi sonra gelirim yine dertleşmeyemafoldumben

Ahh gamzesezer...ben şimdi sana hayırlısı,yada zaman ilaç desem.....belki aynı duyguları ben yasamasam daha kolay derdim herseyin hayırlısı,zaman ilaçtır vss vss
ama biliyorum ki çok zor..sana sabır diliyorum canım...en azından elinizden gelen herseyi yaptınız.

siizin ilk tesede patoloji raporu Sertoli cell only sendromu muydu??

canım çok üzzüldüm inan ne desem boş aslında içimizden bizde biliyoruz çıkmıyacağını ama yinede umut dünyası allahım sana ve eşine uzun ömürler versin canım napalım bizimde kaderimiz bu bakalım bir ay sonra biz ne haberlerle döneceğiz...

Ahh gamzesezer...ben şimdi sana hayırlısı,yada zaman ilaç desem.....belki aynı duyguları ben yasamasam daha kolay derdim herseyin hayırlısı,zaman ilaçtır vss vss
ama biliyorum ki çok zor..sana sabır diliyorum canım...en azından elinizden gelen herseyi yaptınız.

siizin ilk tesede patoloji raporu Sertoli cell only sendromu muydu??

evet canım sertoli cell malesef...

melisa canim sen yavas yavas zao illetinden kurtulmaya baslamissin
siz bunu icin naptiniz
esiniz ne kullanddi
beslenmesinde nelere dikkat etti

canım biz azoyu temmuz 23 te öğrendik..ondan sonra aslına bakarsan yine normal devam ettik hayatımıza..keçiboynuzu kullandık ve hala devam ediyoruz. sonra bal-fındık-badem-ceviz yedi, birde elazığdan bi toz almıştı, onu kullandı 1 ay ve en önemlisi bol dua ettik canım benim..Rabbime şükürler olsun bu 3. test sonucumuzdu..

Kızlar bişey sorcam, şimdi bize kaan hoca gelecek ay gelin demiş, bizde bir aksilik olmazsa gitcez inşAllah..ama o zmana kadar acaba bir vitamin falan kullansamı eşim? Siz ne dersiniz arkadaşlar..keçiboynuzuna devam edeceğiz, o tozumuzda bitti..badem-fındık-fıstığa devam..

GAMZECIM canım dun senın gecmıs mesajlarını okudum.ama azo sebebnı bulamadım canım neydı?nedenı bellı mı canım?

aslında ilk teseden önce yapılan tüm testler normal çıkmıştı.ama üretim yok canım..doğuştan olan bişey sanırım.eşimin kardeşinde de yok çünkü..emre bey DNA sperm üretmeyi okumuyo gibi bişey demişti.akrabalarda yok ama sizin nesille bu başlamış olabilir dedi.

sabahtan beri seni bekledik gamzecim...ama ne yapalım arkadaşım üzülme yanlız değilsin...

gamzecigim cok uzuldum canim ne desek ne soylesek bos ama elden gelir bir sey yok her sey allahdan canim rabbim buyuk insallah bakarsin 1 gun dogal yoldan hamile kalirsin insallah patoloji raporun iyi gelir canim kendi cok uzme cocuk hasretiyle yansak kivransakda sagligimizda onemli kendi cok yipratma canim

sağolun belgincim okudum tek tek yazdıklarınızı.ZAMANın dediği gibi 2 si daha çabuk geçicek sanırım.ilkinde haftalarca ağlamıştım ama şimdi biraz ağlıyorum sonra tekrar gülebiliyorum.allahım sabrınıda veriyo...

Back
X