Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim hiçbirimizi el içinde boynu bükük koymasın inşl bazen yeri geliyor allahın verdiği o evlatla üstünlük taslamaya çalışan dengesiz insanlar çıkabiliyor karşımıza malesef ki

melisa ve bluavcı saolasın desteginiz için ama kızlar herkese kucagında birisiyle ordan burdan geliverince senin kucagın bom boş insan yaralanıyo onların oldugu için degil benim olmadıgı için cok üzülüyorum

ben valla ne deyim üzülmemeye çalışıyorum, ya jklm senin dediğin gibi nedense ben de asla umutsuz değilim, diyorum ki kendimce benimde olacak bigün niye üzüleyim ki?? gerçekten olacak ama bi gün..Bi de ben önceye göre daha rahatladım, önceden niye olmadığını bilmiyorduk ve ben çok stres oluyodum, artık rahatım, ne takvim alıp günleri sayıyom ne zaman yumurtlayacağım diye, ne de ne zaman adet olacağım diye bakıyom..Ama şimdide eşim benden meraklı oldu, geçen ay hergün adetimi sordu garibim, gecikmişti..Kızlar yemin ediyorum yer gök dua ile..Allah bir anda insanı tepetaklakda ediyor, en yukarılarada çıkarıyor..Çok dua edin arkadaşlarım, Allah'ın Şafi (391), Nafi (204) ve Muhyi(68) hergün zikredin, namazınızı asla bırakmayın kardeşler, o zaman görceksiniz yolunda gittiğini bazı şeylerin..maneviyat çok önemli..

cancanlarım ben cıkıyorum bugun cok yoruldum yarın da okulda nobetcıyım.cok daha erken okula gıdecegım.kendınıze cok ıyı bakın guzeller sızlerı cok opuyorum ve cok sevıyorum sırdaslarım dert ortaklarım benım.ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler canom..güzel rüyalar gör :))) öpüldün..

kızlar valla bende ne yalan söyleyeyim içimde öyle bir umut varki olacak gibime geliyor rabbim elinde sonunda verecek bizi sevindirecek bide biz bu durumumuzu öğrendiğimizde bi tanıdığımız istiare namazına yatmış oda olacak allahın izniyle ama biraz zaman var dedi öylelikle yüreğim dahada bi serinledi inşl olacak inşl

kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok

sevgi dolu en kısa zamanda allah anne olmanıda nasip etsin yigeninide allah hayırlı ömürlü olsun

firuze hoşgeldin canım..sana yazmıştım bi ara okudun mu? senin eşin şimdi hangi ilaçları kullanıyor tatlım?

melisela doktorla bizde mesajlaşıuoruz bize endol ve terantal kullanın dedi daha sonra kan ve sperm tahlili yapıp tekrar meil atacagız bakalım hayırlısı maşallah sizin baya çogalmış allah bizede gösterir inşallah kagıtta 0 görmek çok kötü

melisela doktorla bizde mesajlaşıuoruz bize endol ve terantal kullanın dedi daha sonra kan ve sperm tahlili yapıp tekrar meil atacagız bakalım hayırlısı maşallah sizin baya çogalmış allah bizede gösterir inşallah kagıtta 0 görmek çok kötü

İnş canım..Ya bizimde resmen mucize oldu..ben eşime diyodum ki nolur sanki 1 milyonda olsa azcık artsa diye..o sayıyı görünce biz şok olduk resmen..ama bizdede canlı az işte..ama çok şükür..bize kesin ilacı dedi ama ben bugün evicap diye bir vitamin aldırdım valla..

gerçekten melisela sizin normal yoldan olmazmıki 1ay ilaç kullandınız değerler maşallah fırladı kaan hoca niye kestiki ilaçlar belki devam etseniz dahada artacaktı ve kendiliğinden gelecekti belki

canım siz özel labaratuarda testi tekrarlayın bence canlılığı hızlarını felan ayrıntılı bakıp yazıyor onlar

gerçekten melisela sizin normal yoldan olmazmıki 1ay ilaç kullandınız değerler maşallah fırladı kaan hoca niye kestiki ilaçlar belki devam etseniz dahada artacaktı ve kendiliğinden gelecekti belki

ya bende anlamadım, hoca kesin demiş ve ekim 23 gibi bize yüz yüze görüşelim bundan sonraki tedavinizi demiş..ama biz kasımda kurban bayramı sonraki hafta gidelim diyoruz, benim ailem ankda, bayramda orda olcaz..bakalım ne diyecek, ya biz eşimle ayrı illerdeki ünv çalışıyoruz, izin sorun, mesafe..ama ben bugün evicap diye vitamin aldırdım, zararı olmaz demi?? sizce kullansın mı ya..

ya evicap vitamin folik asitte vitamin eee biz folik asiti dr tavsiyesi olmadan kafamıza göre alıp içebiliyosak ondanda bı sorun çıkmaz gibime geliyo bi kıyas yaparsak

canım siz özel labaratuarda testi tekrarlayın bence canlılığı hızlarını felan ayrıntılı bakıp yazıyor onlar

ya bende istiyorum ama eşim işte, beni çileden çıkarıyor, bakalım güya bu ay işe başlayacağı ilde detaylı yaptırcak mış..ben diyorum hatta dondurt diye..

yani bencede ayrıntılı bi yaptırsanız neyin ne olduğunu tam anlardınız bizde her ay yaptıracağımız için iyi bir yer arıyoduk geçen ay yaptırdığımız yeri beğenmemişti ayrıntı yoktu bu ay yaptırdığımız yeri beğendik hep ordan yaptıracağız en azından elimize geçen kağıttan bişe anlayabiliyoruz az yada çok

ya evicap vitamin folik asitte vitamin eee biz folik asiti dr tavsiyesi olmadan kafamıza göre alıp içebiliyosak ondanda bı sorun çıkmaz gibime geliyo bi kıyas yaparsak

:))) yani..İnş olmaz bişi..neyse kızlar bende çıkıyorum, yarın devam ederiz inş.. çok öpüldünüz..AEO

ya bende anlamadım, hoca kesin demiş ve ekim 23 gibi bize yüz yüze görüşelim bundan sonraki tedavinizi demiş..ama biz kasımda kurban bayramı sonraki hafta gidelim diyoruz, benim ailem ankda, bayramda orda olcaz..bakalım ne diyecek, ya biz eşimle ayrı illerdeki ünv çalışıyoruz, izin sorun, mesafe..ama ben bugün evicap diye vitamin aldırdım, zararı olmaz demi?? sizce kullansın mı ya..

doktor ne söylediyse bence siz onu uygulayın belki başka bir ilaç verebilir birde morfolojisi ve hareketi nasıl onlarda bir gelişme varmı birde siz bitkisel birv şeyler kullandınızmı acaba merak ettim kusura bakma

Back
X