Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melisa ve bluavcı saolasın desteginiz için ama kızlar herkese kucagında birisiyle ordan burdan geliverince senin kucagın bom boş insan yaralanıyo onların oldugu için degil benim olmadıgı için cok üzülüyorum
cancanlarım ben cıkıyorum bugun cok yoruldum yarın da okulda nobetcıyım.cok daha erken okula gıdecegım.kendınıze cok ıyı bakın guzeller sızlerı cok opuyorum ve cok sevıyorum sırdaslarım dert ortaklarım benım.ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok
melisela doktorla bizde mesajlaşıuoruz bize endol ve terantal kullanın dedi daha sonra kan ve sperm tahlili yapıp tekrar meil atacagız bakalım hayırlısı maşallah sizin baya çogalmış allah bizede gösterir inşallah kagıtta 0 görmek çok kötü
gerçekten melisela sizin normal yoldan olmazmıki 1ay ilaç kullandınız değerler maşallah fırladı kaan hoca niye kestiki ilaçlar belki devam etseniz dahada artacaktı ve kendiliğinden gelecekti belki
canım siz özel labaratuarda testi tekrarlayın bence canlılığı hızlarını felan ayrıntılı bakıp yazıyor onlar
ya evicap vitamin folik asitte vitamin eee biz folik asiti dr tavsiyesi olmadan kafamıza göre alıp içebiliyosak ondanda bı sorun çıkmaz gibime geliyo bi kıyas yaparsak
:))) yani..İnş olmaz bişi..neyse kızlar bende çıkıyorum, yarın devam ederiz inş.. çok öpüldünüz..AEO
ya bende anlamadım, hoca kesin demiş ve ekim 23 gibi bize yüz yüze görüşelim bundan sonraki tedavinizi demiş..ama biz kasımda kurban bayramı sonraki hafta gidelim diyoruz, benim ailem ankda, bayramda orda olcaz..bakalım ne diyecek, ya biz eşimle ayrı illerdeki ünv çalışıyoruz, izin sorun, mesafe..ama ben bugün evicap diye vitamin aldırdım, zararı olmaz demi?? sizce kullansın mı ya..