- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
firuzecim biz bitkisel olarak sadece keçiboynuzu kullanıyoruz, haa birde eşim elazığdan erkek infertilitesi için bir toz bulmuş onu kullandı valla..başka bişi kullanmadık canım, bide ilaçlar işte..doktor ne söylediyse bence siz onu uygulayın belki başka bir ilaç verebilir birde morfolojisi ve hareketi nasıl onlarda bir gelişme varmı birde siz bitkisel birv şeyler kullandınızmı acaba merak ettim kusura bakma
günaydın kızlar
melisela anam maşallah inşallah hiç tüpe gerek kalmadan bluavcı ve sen hamile kalırsınız hayırlısıyla handeden sonra sizinde halaylarınız çekeriz inşallah
ne güzel Rabbim devamını getirsin topik baya hareketlendi Allahın izniyle epey kişide sperm çıktı Rabbim çıkmayanlarada bu mutlulugu yaşamayı nasip etsin
zamancım tşk ama inş sen benden önce kalırsın, ben bunu daha çok isterim canım..keşke hepimiz kalsak aynı anda :))
azoyu öğreneli 9 ayı bitiriyoruz kızlar ve sona geldik. Yaşadığımız süreçte gözyaşlarımız niagara misali çağladıkça çağladı. Acı tatlı bir çok sonucumuza şahit olduk birbirimizin. topiğe girerken beraber yaşadığımız zamanlarda ve bundan belkide seneler sonrası için azoyu yaşayacak olanlara umut olabilmek dileğiyle adım attım buraya. hepinizden çok şey öğrendim. zihnim erdiğince yardımcı bilgiler vermeye çalıştım. Yarın umuyorumki halaylar bir uçtan başlayacak ve bir dokuz ay daha durmaksızın devam edecek. Taa ki doğuma kadar. ondan sonrada vakit erdirdiğimce sizlere umut olmaya devam edeceğim. Sizin bana çok iyi çok güzel olduğunuz gibi. İş yerinden izin alacağım için haberi hemen veremeyebilirim. ne olur merakta kalmayın. ilk fırsatta vereceğim. bu fırsat belki yarın akşam olur belki bir hafta sonra. Sonuç ne olursa olsun iyiki burası var iyiki sizlerle paylaşımdayım. Allah yar ve yardımcınız olsun.
canım benim Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerini bekliyoruz halay için..
Kızlar....3 gündür üst üste kenidimi 6 aylık falan hamile görüyodum rüyamda...en son dün gecede şimdi ben 5 ekimi bekliyorum ya... Rüyamda adet olmuyorum kendime kızıyorum her zaman günü gününe olurum şimdi tedavi olcam olamıyorum diye ama doktora bi gidiyoz meğer hamile kalmışım da ondan gecikmiş...ne komik demi:) kızlar kafayı yiyorum galiba ben artık:) yakında doğururumda büyütürümde rüyamda ben:)
hadi canım sende inş 2. annemiz olursun burda, ilki demmi sonra sen, ve listeyi başlatırdık Allah'ın izniye..ya ne süper olur valla..:dance: