Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok teşekkür ederim belgin bunu dikkate alıcam zaten bu akşam tüp bebk uzmanı bir profösör uzamanı bir doktorla görüşecez eşimle beraber çok heyecanlıyım bakalım neler söyleyecek, ozaman dediğiniz gibi hormon bozukluğu varsa ilaçla bile düzelebilir Allah hakkımızda hayırlısınıo versin ne diyelim umutsuzluğa kapılmayalım

arkadaşım 5 ekimde adetim ama bekliyemicem galiba sabırsızlanıyorum iice...korku endişe heyecan hepsi bir arada 2. Tedavi daha zormuş valla....allah hepimizin yardımcısı olsun....

canım bişey kalmadı ha gayret :)) belki rüyan çıkar tedaviden önce hamiş olursun. keşke olsa keşke allah bi mucize verse.. vallahi öyle sevinirim ki kendim gibi. ama inşallah bu sefer canım herşey olumlu olur ameliyatta, hamilelikte, bebişte sonra biz de arkanızdan geliriz. Allahım çok büyük inşallah....

Selam kizlar.
Demmi benden sonra basladin benden önce güzel haberi alicaksin. Insallah hersey güzel olur.
Kizlar benim tedavim halen devam ediyor iki haftalik daha ignem var. Sanki hiç bitmicek.

espoir biter canım inşalllah, allah mutlu sonu nasip etsin de beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :))) allah yardımcın olsun:)

Selam kizlar.
Demmi benden sonra basladin benden önce güzel haberi alicaksin. Insallah hersey güzel olur.
Kizlar benim tedavim halen devam ediyor iki haftalik daha ignem var. Sanki hiç bitmicek.

slm bende burda yeniyim bugün üye oldum benimde eşim azosperm süreç çok zormuş hala kabullenemiyoz eşimle inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine

canım bişey kalmadı ha gayret :)) belki rüyan çıkar tedaviden önce hamiş olursun. Keşke olsa keşke allah bi mucize verse.. Vallahi öyle sevinirim ki kendim gibi. Ama inşallah bu sefer canım herşey olumlu olur ameliyatta, hamilelikte, bebişte sonra biz de arkanızdan geliriz. Allahım çok büyük inşallah....

ah arkadaşım işte o gerçek bir mucize olur valla...zaten olamazda kocadanda uzak duruyom söylemesi ayıp benim psikoloji biraz bozuldu da.):):) inşallah sırayla burda hamilelik haberleri verceğiz hepimiz....

çok teşekkür ederim belgin bunu dikkate alıcam zaten bu akşam tüp bebk uzmanı bir profösör uzamanı bir doktorla görüşecez eşimle beraber çok heyecanlıyım bakalım neler söyleyecek, ozaman dediğiniz gibi hormon bozukluğu varsa ilaçla bile düzelebilir allah hakkımızda hayırlısınıo versin ne diyelim umutsuzluğa kapılmayalım

allah kurtarsın ne diyeyim bak sen negüzel en azından evini arabanı alıp hayatını yaşamışsın arkadaşım inan 3 aylık evliyken öğrendim ben balyozu kafama indirdiler sanki 9 aydırda uğraşıyorum hatta önümüzdeki ay 2.tüp denemem olacak çünkü 1.ameliyatta sperm bulunamadı eşimden.....doğru merkezde iyi ekiple bir defada bitirin bu işi derim...herkese inanmayın para tuzaklarına dikkat allah yardımcınız olsun .....

ah arkadaşım işte o gerçek bir mucize olur valla...zaten olamazda kocadanda uzak duruyom söylemesi ayıp benim psikoloji biraz bozuldu da.):):) inşallah sırayla burda hamilelik haberleri verceğiz hepimiz....
inşallah canım hamile haberlerinizi ardarda bekliyoruz.:CüvCüv:

allah kurtarsın ne diyeyim bak sen negüzel en azından evini arabanı alıp hayatını yaşamışsın arkadaşım inan 3 aylık evliyken öğrendim ben balyozu kafama indirdiler sanki 9 aydırda uğraşıyorum hatta önümüzdeki ay 2.tüp denemem olacak çünkü 1.ameliyatta sperm bulunamadı eşimden.....doğru merkezde iyi ekiple bir defada bitirin bu işi derim...herkese inanmayın para tuzaklarına dikkat allah yardımcınız olsun .....

evet haklsın canım en iyi merkezde bitirmek lazım bu işi yanlız benim eşim özel hastanede çalışıyo orda tüp merkezi yok yanlız biz nereye gideceğimizi bilmiyoz bize önerebileceğiniz iyi bir hastane varsa sevinirim çok korkuyorum bu durumda eşimde ya hiç çıkmazsa diye aslında sizler bana ümit oldunuz kendimi hep yanlız hissediyordum ya ömür boyu anne olamzsam Allah büyük tabi ümidimizi kırmayalım birde birşey soracam tüp bebek anne kısırlığında mikroenjeksiyon erkekk kısırlığında yapılıyo size niye tüp yaptılar mikro da şans daha yüksekmiş

slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum nasıl kullanılacağını tam bilemedim, benim gibi sorunu olan arkadaşların yorumlarını okudum tek tek çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz çok güzel bir duygudur umarım

hoşgeldin arkadaşım umarım derdine derman bulursun

evet haklsın canım en iyi merkezde bitirmek lazım bu işi yanlız benim eşim özel hastanede çalışıyo orda tüp merkezi yok yanlız biz nereye gideceğimizi bilmiyoz bize önerebileceğiniz iyi bir hastane varsa sevinirim çok korkuyorum bu durumda eşimde ya hiç çıkmazsa diye aslında sizler bana ümit oldunuz kendimi hep yanlız hissediyordum ya ömür boyu anne olamzsam Allah büyük tabi ümidimizi kırmayalım birde birşey soracam tüp bebek anne kısırlığında mikroenjeksiyon erkekk kısırlığında yapılıyo size niye tüp yaptılar mikro da şans daha yüksekmiş

selam canım geçmiş olsun benim eşimin azo oluşunun nedeni hipogonodizm hormonlarla alakalı bir durum küçükken geçirdiği ateşli hastalık tan dolayı havale geçirmiş o da onun gelişimini engellemiş baya daha sonra tabi düzelmiş ama malesf sperm yok biz umut tüp bebek merkezinde ürolog emre bey de tedaviye başladık sorun eşimde olduğu için emre bey çok iyiy bir doktor size de tavsiye ederim merkez olarak ta umut tüp bebek merkezi çok ilgili alakalı bir merkez ayrıca emre bey bahçeci kliniğinde de hizmet veriyor umut tüp bebek merkezide bahçeci kliniğinin bir şubesi sayılıyo emin ol ki doğru bir adres

selam canım geçmiş olsun benim eşimin azo oluşunun nedeni hipogonodizm hormonlarla alakalı bir durum küçükken geçirdiği ateşli hastalık tan dolayı havale geçirmiş o da onun gelişimini engellemiş baya daha sonra tabi düzelmiş ama malesf sperm yok biz umut tüp bebek merkezinde ürolog emre bey de tedaviye başladık sorun eşimde olduğu için emre bey çok iyiy bir doktor size de tavsiye ederim merkez olarak ta umut tüp bebek merkezi çok ilgili alakalı bir merkez ayrıca emre bey bahçeci kliniğinde de hizmet veriyor umut tüp bebek merkezide bahçeci kliniğinin bir şubesi sayılıyo emin ol ki doğru bir adres

teşekkür ederim ceylincim hemen not alıyorum sizede geçmiş olsun bu arada

slm kızlar MELDA allah kurtarsn canım keske gelemeseydın aramıza ama yıne de hosgeldın canım kızlar nassssınızz

Back
X