Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

insallah arkadasim güzel haberler verim sizlere.

canım arkadaşlarım anneme geldim uzandım çok şükür...zor ama güzel bir gündü...sabah 9.30 da benim yumurtalarım toplandı...eşimde örnek verdi ilk örnekte allahıma şükürler olsunki 4 tane çıkmış...sonra 2.yi almışlar onda kaç çıktı bilmiyoruz belki 4 tane daha çıkmıştır diye düşündük....tabi benim bunlardan haberim yok ben ağlaya ağlaya ensteziden ayılmaya çalışıyorum...genç bi çocuk elimi tuttu heralde anestezi teknikeri ve dediki çok ağladın eşinde sperm çıktı bu defa ben dahada çok ağlıyorum tabi....sonra odama alındım bi süre sonra eşim geldi ağlamış gözleri kıpkırmızı biiti dedi herşey bitti...sonra emre bey geldi yanımıza ve ameliyata gerek yok sizi artık taburcu edelim dedi...yerimden kalkabilsem sarılıcam ama kasıklarım ağrıyo ve hala ağlıyorum....yarın sizi embriyo ile ilgili ararlar dedi ve gitti...allah razı olsun diyebildik sadece....çıkarkende eşim arabayı çekerken 1 dakika fırsat bulup sizlerle paylaştım...canım arkadaşlarım burda acı tatlı herşeyi paylaşmak ne güzel sizlerde ...yani hepiniz beni düşünüp beklemişsiniz dualar etmişsiniz allah hepinizden razı olsun allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin....mucizemiz gerçek olsun....

şu an çok bilgili değiliz spermler konusunda ama benden 9 yumurta toplanmış eşimdende sanırım yumurtalara yetecek kadar sperm çkışı olmuş ve taburcu edildik....şimdi yarını sabırsızlıkla bekliyoruz allahım inşallah döllenme nasip eder ve embriyomuz oluşur...kızlar rabbime şükürler olsun bugünü gördüm ama içimdeki tedirginliği atamıyorum....allahım inşallah tamamına erdirir.....

demmiyi çok merak ediyorum rabbim ona bebeğini bağışlasın...bana hep inatla göreceksin eşin tese olmayacak diyordu ...haklıymış şükürler olsunki eşim tese olmadı.....

kızlar benden 9 yumuta.....eşimdende teseye gerek olmadı kaç tane sperm çıktı bilmiyorum ama........hadi halaya......

adakcım embriyoların oluşur ve senin hamile haberlerinide alırız inşallah buradan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı herkese olur bu günleri bizlerde yaşarız inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

hiçbirinizi tanımasamda yanlız olmadığı mı bilmek çok güzeldi..iyki bu topik var yoksa bu durumu kiminle konuşacaktık....

mavi menekşe....inşallah hamile olursam 9 ay boyunca azolu arkadaşlarım için bu topik için gece gündüz dua edeceğim...çünkü hamilelerin dua sı kabul olurmuş....bende her gördüğüm hamileden hep dua isterim...

adakçığım ian ki okurken kendimi tutamıyorum şuan ağlıyorum bizler için hamile kalmaktan daha önemlisi sperm çıkışlarının olması öncelikle sperm olduktan sonra bebişlerimize mutlaka allahın izni ile kavıuşucaz senin adına çok sevindim canım rabbim hayırlısı ile sonuçlansın inşallah transferiniz ne zaman olucak peki

sağol canım allah tüm dualarını kabul eder inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar
ADAK senin adına çok sevindim ne güzel tese olmaktan kurtulmuşsunuz, inşallah bu güzelliklerin devamı gelirde hamile haberlerinide alırız...
ESPOİR inşallah hamile haberlerini alırız, hayırlı ve sağlıklı bebişlerin olsun gerisi onemli değil ama, inşallah 2 embriyoda tutunurda inşallah ikiz bebişlerin olur...
DEMMİDE inşallah güzel sonuçlarla gelir..
GELİNCİK kader arkadaşım sende başlamışsın tedaviye ALLAHIM kolaylık versin inşallah bu sefer pozitifi görürsünde hayırlı sağlıklı bebişlerin olur...

ADAK tekrar gözün aydin canim benim.
Içini rahat tut ferah tut insallah hepsi döllenir.
Senden güzel haberler bekliyoruz canim.

Güzel dileklerin için tesekkür ederim eryasu.

ERYASU sağol canım arkadaşım inşallah bu sefer yüzümüz güler Allah razı olsun...

Zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor, bugün tedaviye başlayalı 3 gün oldu. ya bebeğime biraz daha yaklaşıyorum yada dilim bile varmıyor söylemeye....Bugün iş yerinden bi arkadaşa gittik herkesler çocuğunu getirmiş benim olmadığını hepside biliyor kimsebişey demiyor ama onların çocuklarını bile severken kendimi çok kötü hissettim sanki bana acıyolar gibi geldi çok üzülüyorum bu duruma bende bebeğimle gitmek istiyorum gezmelere benim de bebeğimi herkesler sevsin istiyorum çokmu şey istiyorum sizce Rabbime şükürler olsun halime binlerce defa şükrediyorum ama gönlümede söz geçirmekte zorlanıyorum zaman geçtikçe dayanmakta sabretmekte zorlaşıyor gerçekten... Rabbim tez zamanda bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah ...

DEMMİ nerde kaldın gel artık ver şu güzel haberide bayram edelim canım...

canım arkadaşım inşl güzel güzel embiriyoların olurda bebeğin sana sımsıkı tutunur

mrb ilk önce hepinize rabbim en kısa zamnda bebişlerinize kavuşturur diyerek başlamak istiyorum bi süredir sizi takip ediyorum komşumun erkek kardeşi yazın evlenmişti küçükken kabakulak geçirmiş geçensenede kasık ağrısıla doktora gitmiş ameliyat ve sperm testi spermi yokmuş evlenince tekrar yaptırmış evet gene sıfır daha evelneli 3 ay oldu aile olarak hepsi üzülüyor doktorda olumsuz konuşmuş biraz bende burdan sizi takip ettim belki içlerini rahatlatacak bişey bulabilirim diye mikro tese yapılacakmış onada canlı sperm bulunursa tabi onlar şuan en umutsuz tarafından bakıyorlar bende tedavi sonucunda hamile kalmıştımhiç bi sorunumuz yoktu ama bebiş bizi 1.5 yıl bekletti çok zorlu bi süreç bu sreçte rabbime sığındım hep sonunda geldi bebğim şuan hamileyim ama herkes bişeyler alıyor benim elim bişeye gitmiyor sanki bişey olacakmış endişesinden kurtulamadım bi ttürlü galiba dağana kadar bu böyle gidecek her namazımdan sonra kendime bu çocuğu bana nasip et kucağıma almayı nasip et diyprum birde rabbim olmayanlara nasip et diyorum bundan sonrada hep sua edicem belki rabbim kabul eder rabbim sizinle olsun benim hiç sorunum yokken olmadı galiba rabbimin sınavı bu rabbim dermansız dert vermezmiş inanmak herşeyi çözüyor biliyorum o kadar çok ağladım ki anlatamm heleki çevrendekilerin çocuğu varsa hep boynun bükük her laf sana batıyor kimsede dikkat etmiyo senin hasass durumuna bi hamile görsem gözlerim dolu dolu bi çocuk mağzasının önünden geçerken en çokta eşim bi çocuğu severken ailem hep yanımdaydı bu süreçte şuan mutluyum çok şükür işallahta bebeğimi sağlıklıca kucagımıda alırım biraz uz<un yazdım ama derlerya allahtan umut kesilmez diye bu durum yüzünden çocuğu olmayanlara DEĞİLDE OLANLARA bakmak daha umut verici çünkü psikoloji bu tedavinin %50 lik kısmı kendimden biliyorum umarım rabbim hep yanınızda olur hep yüzünüzü güldürür işaallah hiç bi sorunu olmayıp yıllarca çocuk bekleyen insanlar var yani sorun önemli değil önemli olan zamnını gelmiş olması yoksa gerisi boş hepinizi öpüyorum sizi allaha emanet ediyorum gene bakıcam buraya işallah tek tek hamiellik haberlerinizi okurum

herkee iyi akşamlar kızlar..Ya DEMMİ daha gelmemiş, merak ediyorum, habire aklım burda valla..Rabbim inş ona mucizesini vermiştir ve darısı bize olur en kısa zamanda..

canım çok sevindim gözün aydın inşallah hamileliğinide kutlarız burdan tebrik ediyorum canım:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…