Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün giremedim kayın validemi yolcettim izmire gitti eşim ve ben yanlızız artık 3 hafta kadar...sizlerleyim artık

GELİNCİK canım hadi sırayla seninde tedavin başlamış galiba kaçırmışım canım inşallah bu sefer gülersin sende...

CANIM BENİM ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM:))) ALLaH'IM HAYIRLISIYLA SONUNU DA GETİRSİN RABBİM ÇOK BÜYÜK!!! Allah hayırlısıyla çok daha güzel haberlerini vermeyi nasip etsin olumlu düşünmeye devam canım:)) :CüvCüv:

Sagolun kizlar hepinize tesekkür ederim.
Evet 2 embriyo transfer edildi su an benimle iki minigim var.
Allah yûzümüze bakar iki hafta sonra insallah mutlu haberi aliriz beraber tutusuruz halaylara :lepi: :teytey: :teytey:

canım inşallah bebişlerin tutunur ve 9 ay boyunca hiç bırakmazlar seni teyze olucaz inşallah :)))

belgin sen nasılsın? hadi bakalım sıra bize geliyor kasım da kararlı mısınız hala ?

Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.

15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.

iyi akşamlar kızlar. espoir inşallah bebişlerin sana tutunur arkadaşım yüzün güler iki hafta sonra inşallah

adakcım gözün aydın canım :teytey::teytey: inşallah hamile haberlerini de alırız yalnız bişey sorucam teseye gerek kalmadı demişsin dondurulmuş tüplerden mi çıktı sperm

inşallah mucizen gerçek olur

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: halaya yetiştim.ADAKcım gözün aydın canım.inşallah herşey sonuna kadr güzel gider ve sende tadarsın anneliği...

canım allah hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin emre beyin sitesindekileri okutttum tabiki burdakileride görüyor bazen yannında açınca inşallah adak 2 ci tedavi deymiydi kızlar yoksa bu ilk miydi

adakçım çokk sevindim canım inşallah 2 hafta sonra hamileyim diyede yazarsında daha çok sevindirisin bizi kızlar baya kalabalık gözüküyonuz aşağıda nerlerdesiniz

bende bir çırpıda okudum geçmişi güzel haberleri alırım diye sadece adaktan gelmiş demmi nerelerdesin

ASI C-N NISSAN GELINCIK NASILSINIZ? KIZLAR ıyı aksamlar.GELINCIK rabbım sana da nasıp etsın ınsaalah burada sevındıricı haberler vermeyı.senın tedavını de olumlu yonde beklıyorum ınsaalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…