Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Demmi....adet oldunmu olduysan kaç gün sonra oldun??progesteron nedeniyle gecikecek sanırım benim adet belirtim bile yok...aslında bugün yarın günüm ama tabi 10 gün falan geçer heralde değilmi??

hayır arkadaşım hiç çıkmıyordu ağustos ayından beri 1-2 tane çıkmaya başladı yani 3 aydır çıkış var çok şükür ama hep 1-2-3 falan....yumurta toplandığı gün 14 tane çıkmış ama nasıl olduysa...o eski 1-2 çıkanlarıda dondurtmuştuk o gün onlarda çözüldü ve incelendi toplam kaç oldu o gün bilemiyorum ama en iyi olanlar 7 yumurtamla döllendi....5 tanesi 3.güne ulaştı....şimdi eşim spermiyogram yaptırsa çıkarmı bilemiyorum....
Bu nasil olur ya surekli 2/3 tane cikan sperm nasil olurda tup bebek yapilacagi gun 14 tane cikiyor?bence yaptirdigimiz sperm tahlilleri yeterince incelenmoyor,2,3 tane gorup hemen yaziyor olabilirler oysa sayi belkide daha fazla,benim esimdede 2/3 sperm cikiyordu hep ama bence daha fazlaydi normal yolla hamile kalabildiysem bence daha faxla sperm vardi,belki yok denilenlerde bir kactane sperm vardir iyi inceleyen bir merkez olmasi bence cok onemli

Demmicim...açıklamana katılıyorum...benim için embriyolarımın 5. Güne ulaşamayacağını düşündüklerini düşünüyorum...ayrıca yaşımıda göz önünde bulundurarak rahim ortamında daha iyi olur diye bi kanıya vardılar fakat tezleri tutmadı....şimdi hepsini çözüp 5. Günü bekleyeceklerini söylediler tutmamasınıda spermin geç gelişim göstermesine bağladılar...bilemiyorum kafam karışık büyük ihtimalle hiçb,r, 5. Güne çıkmayacak....ama gidip yine 3. Gün transferi yaptırsam o da tutmayacak ve yediğim onca progestereon iğneside yanıma kalacak....yani okadar karmaşık duygular içindeyimki....
Allah yardımcımız olsun gerçekten öyle zor süreçlerden geçiyoruz ki...
Demmi....adet oldunmu olduysan kaç gün sonra oldun??progesteron nedeniyle gecikecek sanırım benim adet belirtim bile yok...aslında bugün yarın günüm ama tabi 10 gün falan geçer heralde değilmi??
normalden 5 gün sonra oldum adak geçen adetim 17 eylüldü. bu seferki 20 ekim oldu. ama kanama çok fazla oldu 4 gün yoğun sürdü. 5.gün biterdi normalde ama bu sefer 6. güne de sarktı. her halde o da rahim dokularının hormonlardan dolayı kalınlaşmasından ileri geliyor. Süleyman bey ilaçlarla vücudun alışkanlığını bozduk bir sürü anormallik olabilir ama bir sonraki sefere her şey rayına oturur garipseme demişti.

Ben bu ayın sonundaki nöbetlerimi değiştirebilirsem hemen bu ay donmuşları çözdürüp denemek istiyorum en azından boşuna umutlanmayayım yada olumlu olursa bir an önce ne olduğunu bilmek için....adetten 15 gün sonra falan transfer oluyomuş donmuşlarda galiba....sizce yaptırayımmı?? Erteliyeyimmi.??fikri olan varmı arkadaşlar....zaten bu defa yaptırıp işe gelicem izin falan almıcam sonuçta dikkat edincede olmayınca olmuyo.....

bence yaptır. embriyolar ne kadar kısa süre donmuş kalırsa o kadar sağlıklarından bir şey kaybetmezler.

ESPOiR cnm hayirli ugurlu olsun allah sana guzel bir hamilelik ve sonucunda hayirli evlat lar versin,cok sevindim senin yazdiklarini okurken kizim icimde kipir kipir oldu,allahim olmayanlarada ver yarabbim isteyenlerin kucagini bos birakma

çok sagol arkadasim insallah dedigin gibi saglikli kucagima almak nasip olur.
Amin allah herkesin kucagini doldursun.
Allah gönlünüze göre versin.

2 gün sonra transfer edilmesi ilginç...onu da hiç duymamıştım ....aslında ben 3. Gün transfer edilmesine bağladım ama demekki tamamen ondan da diyemeyiz...allah ol dedikten sonra herşey boş demekki bize ol dememiş daha...

Evet adakcigim bende sasirmistim ama fransa'da bu sekilde yapiliyor.
Ve transfer'den sonra hemen eve yoluyorlar dinlenme falan yok.

allah vermek istedikten sonra ister iki ister üçüncü gün olsun farketmez demekki transver günü allahım bizlerede yaşat bu mutluluğuuu

Canim hiç sorma iyi sayilmam çok kötü hastayim kuru öksürük günüm gecem öksürmekle geçiyor korkuyorum ki bebisime birsey olucak.
Bir türlü geçmiyor antibiyotige basladim nafile.

geçmiş olsun geçer inşallah bol bol nane limon mandelina yeee allah korur meleğiniii

ıyı aksamlar kızlar! nasılsınız?ESPOIR canım ınsaallah yarın guzel bır haber daha verırısın bıze.yarın kan verıceksın dımı ...gecmıs olsun hastalıgına da...

Sagol belgincim.
Nane limon dedigin kuru nane mi ?
Cnm gecmis olsun,bende hamileligimi yeni ogrendigimde 5 haftalik falandim benide bir kuru oksuruk almisti,1 hafta falan oyle oksurdum sonra gecti cok sukur bebegim simdi iyi bir kac kere dusuk tehlikesinden sonra simdi iyiyiz,bence ilac falanda icme bol ilik limonlu balli su ic,ilik sut ic meyve ye gecmis olsun:nazar:

Sagol canim benim.
Insallah saglikli kucaga almayi nasip eder yarabim.
Darisi hepinize arkadaslar.
Azo'yu atlatik sayilir. Insallah sizede nasip olur.

canım yaaaa sen ne güzel haberler vermişsin..................çok çok mutluyum...........
tebrik ederim.............Rabbim bagışlasın size....................keşke önce ögrenseydim ama yinede halaya geç kalmış sayılmam degilmi????????????:64::64::64::64::64::64::64::64:

günaydın arkadaşlar....bugün kendimi çok şükür daha iyi hissediyorum allah sabrını veriyor demekki zaman herşeyin ilacı....insanlar ne tuhaf bana bugüne kadar kim gelse nöbet değiştirmeye hiç ikiletmedim ama ben ayın sonunda 1 nöbetim var bi türlü değiştiremedim alt tarafı 1 nöbet zaten cevapta şu kocamla konuştum izin vermedi değişmeme ...diye ne komik değilmi...insan işi düşmese zaten istemiyo....ayın 28 i de tam transfer sonrası denk geliyo değiştiremezsem yapamam nöbetler ağır ve 24 saat oluyo off sadece azoyla değil dış etmenlerlede uğraşmak o kadar zorki...derdini anlatamadığın içinde bön bön bakıyolar insanın suratına....allahım inşallah bi kapı açar...

Evet adakcigim bende sasirmistim ama fransa'da bu sekilde yapiliyor.
Ve transfer'den sonra hemen eve yoluyorlar dinlenme falan yok.

bugün iyi haberlerle dön inşallah....inşallah ikiside sana sımsıkı tutunmuştur....burdada yarım saat sonra yolluyolar arkadaşım eve ama en az 3. gün transfer oluyo diye biliyorum benimki gibi..ama 5.gün blastokist olmuşsa daha şanslı oluyosun ama seninkine bakarak bunun bi matematik hesabından çok daha fazlası olduğu açık....bazen açıklanamayan şeylerde var....

Back
X