Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım.. Bide azonun sebebi varmı... Eğer sebepsiz se belki bizde de çıkış sağlanır diye umudum olsun istiyorumm

sebepsiz...hormonlar testisler falan normal...bi hastalık öyküsü falanda yok....anne ve babası amca çocukları sadece....inşallah çıkış olur arkadaşım....içini ferah tut....

nöbetimi değiştirdim çok şükür....az öncede adet oldum günüm hiç gecikmedi o kadar ilaca rağmen ne enteresan bi vücudum varmış....süleyman beyi aradım bakalım bana dönecek ve kararlaştırıcaz çünkü transfer bayrama geliyo bu durumda ...bana kötü bi sürpriz yapmazsa bayram falan dinlemicem kararlıyım ...yaptırıcam dua edin arkadaşlar....

hadi gözün aydın adakcım inşl bu sefer herşey güzel olur bu transferinde kavuşursun bebeğine inşl bu kadar kararlı ve sabırlı bi anneyi daha fazla bekletmesizn bebiş

Sagol belgincim.
Nane limon dedigin kuru nane mi ?
espoir canım hamileliğin ilk üç ayı bitkisel çaylar özellikle nane adaçayı birkaç tane daha var kullanılması yasak.rahimde kasılma yapıyor :emir_bebek:ve düşüklere sebeb oluyor.onun için kullanma bence.inşallah bugün değerleri ikiz bebek beklediğini gösterir. halaya devam.:nazar:

Demmicim...sana kan sulandırıcı yaptırıldımı? Ayrıca progesteron iğneleri kaç tane yapıldı??
adakcım canım sen sabırlı birisin Allah sabrının mükafatını verecek inşAllah hem sana hem hepimize.sadece zamanı var.hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz.

Merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sÜkürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütÜn isteyenlere nasip etsin.
:64: :64: :64: :64::64: halaya kizlar :64: :64: :64:

slm kızlar espoir cim tebrik ederim anne olacan ne güzel bir duygu

bu arada adakçım çok geçmiş olsun merak etme ikinci şansın var hiç üzülme bu arada yaşın kaçtı senin

[ı]merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sükürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütün isteyenlere nasip etsin.
:64: :64: :64: :64::64: Halaya kizlar :64: :64: :64:
[/ı]

canım benim çok çook çoooook sevindim ya ne güzel sizin için kabus bittii.inşallah bir gün bizim içinde biter....

canım benim çok çook çoooook sevindim ya ne güzel sizin için kabus bittii.inşallah bir gün bizim içinde biter....

Evet canim bitti sayilir.
Saglikli kucagima almak nasip olur insallah o zaman tamamen bitmis olucak azo kabusu.
Darisi sizlere adakcim 2ci denemeye geçeceksin insallah bu kez sana tutunur bebegin.

Back
X