Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün süleyman beyle görüştüm...12 kasımda kontrole çağırdı...eğer embriyolarım blastokist aşamasına gelirse ( inşallah ) bayramda transfer yapılcak sanırım....kızlar lütfen dua edin yaşasınlar....en baştan tedavi çok zor zaten artık maddi durumumuzda yok bidaha denemeye...düşün düşün ....rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

adakçım inşallah canım bu sefer olur.. Bol bol dua ediyorum hepimiz için elimden gelen bu sadece. bu sefer yüzünüz güler, embriyoların sağlıkla istenilen aşamaya gelir, inşallah göbişinde tutunur.

adak inşallah bu sefer herşey yolunda gider embriyolarında bi sorun çıkmaz ve transferin iyi geçer de sana tutunurlar:nazar:

belgin nice mutlu yıllara canım umarım birdahaki doğumgununu bebeğinle geçirirsin tedavin de şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

ADAKCIMcanım inşAllah bu sefer olur canım dualarım seninle....BELGİNCİM doğum günün kutlu olsun seneye bebişle uğraşırken doğum gününü kutlarız cannım.....HARZEMCİM inşAllah bizde hamile olacağız sabrımızın mükafatını alacağız arkadaşım....ZAMAN sabırlı ol canım Allah en büyük imtihanı imanlı kullarına yapar bunu unutma.VE DİĞER KADER ARKADAŞLARIM DUALARIM HEPİMİZ İÇİN ZAMANI GELİNCE OLUCAK BEBİŞLERİMİZ.:kkk:

Demmi...bende coraspin 100 lük kullandım sadece ama fraxiparine falan kan sulandırıcı iğne yaptıranlarda oluyor bana verilmedi sanada verilmemiş onu merak etmiştim...ben sarıyerde yaptırdım devlet hastanesi zaten kim nöbetçiyse her gün başka biri...kalçalarımda iğne ucu kadar morarmayan yer kalmadı topalladım hep inan bu tedavinin en zor kısmıydı belkide....ama her akşam sıcak su masajı yaptık kalçalarıma o morarmayı hem dağıtıyor hem ağrı hafifliyor haberin olsun....
teşekkür ederim bilgilendirmen için canım. masajı nasıl yapıyorsun, sıcak sulu bir sünger veya bezle mi elle mi leğen gibi bir şeye oturarak mı küvette mi nasıl? Açıkçası ciddi pıhtılaşma problemi olanların dışında sulandırıcı iğnelere gerek olmaz diye düşünüyorum normal kişilere coraspin yeterli olmalı. yumurta toplama öncesi zaten basit bir pıhtılaşma testi yapılıyor orada normal çıkmıştı. sen yine de süleyman beye sor mutlaka bilmişlik olursa olsun çok hayati bir konu bizim için. Endolü de sor. bir de benim progesteron ve estrofem hapından galiba aşırı saç dökülmem oldu sen de deoldu mu? ayıp söylemesi ama hemoroid de çıktı. ilaç dozlarına biraz azalttırmayı düşünüyorum bu şikayetlerimden.

kızlar canım çok sıkılıyor isyanın eşiğindeyim aslında hayatımın kıyısındayım düştüm düşücem
çevremde herkez yeni dogum yaptı önceden hamileydiler şimdi kucaklarında benimse hep hayalimde
sakın yanlış anlamayın kıskandığımı falan düşünmeyin sizlere okadar özeniyorum ki kiminizin spermi kiminizin embriyoları kiminizin bebişleri var olmazdan veren Rabbim bize vermiyor çok zor artık bu topik bile bana çok uzak geliyor bilemiyorum nezaman bizede nasip olur canım acıyor ama kimseye bişey diyemiyorum bügün biri aylık biri 50günlük bebeklerle 4 saate yakın zaman geçirdim cayır cayır yandım sustum daha nekadar yanıcam bilemiyorum varmıdır bir çıkış yolu tüm umutlar tükendi tamam ama dua kapılarımdamı kapandı olmuyor unuttum diyorum takmıyorum diyorum ama olmuyor sizlerdede azo vardı Rabbim şifa verdi kurtuldunuz biz hala çıkmazdayız evlendik evleneli yıldır uğraşıyorum nişanlanmadan önceden beri uğraşıyorum 3 yılı aşkındır
zaman hiç kapanmış olur mu dua kapıları? hiç kapanır mı? sakın düşünme böyle birşey ümit kesenlerden olma. Güzel Allah'ım mutlaka duyuyor seni ve bizleri ve onun dilediği bir zaman kesinkes alacağız mükafatımızı bunu sakın ama sakın aklından bir an olsun çıkarma.
dün süleyman beyle görüştüm...12 kasımda kontrole çağırdı...eğer embriyolarım blastokist aşamasına gelirse ( inşallah ) bayramda transfer yapılcak sanırım....kızlar lütfen dua edin yaşasınlar....en baştan tedavi çok zor zaten artık maddi durumumuzda yok bidaha denemeye...düşün düşün ....rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Amin adakçım dualarımız seninle.

demmicim....ufak bi leğene sıcak su hazırlıyoduk ben normal yatıyodum havlu bezlerle ıslatıp sürekli eşim elle ovuyodu biraz bastırarak bez ler soğumadan değiştirp yapıyoduk yarım saat falan her iki kalçamada..bu sayede morluklar dağılıyodu acımda biraz olsun hafifliyodu....sıcak leğenede oturmak mantıklı aslında özellikle hemeroid açısından fakat o dönemde o pozisyonda yere oturmayı tehlikeli buldum ben yapmadım....bende zaten hemeroid biraz vardı progesteron yüzünden kabızlıkla iyice arttı fakat şuan ilgilenemiyorum bununla...buna yapılacak tek şey şu aşamada sıvı ağırlıklı tüketip yemeklerden önce duphalac almak bu transferimde böyle yapııcam çünkü beni en çok kabızlık mahfetti...saçlarıma gelince ben doktora sordum avuçla dökülmeye başladı benimkide ilaçlardan dedi yapacak bişi yok ilaçlar tamamen kesildikten sonra geçer dedi çareyi nerdeyse belime kadar olan saçlarımı şuan küt baya kısa kestirmekte buldum ve kestirdim ama dökülme biraz olsun azaldı rahatladım....

adakçım inşallah canım bu sefer olur.. Bol bol dua ediyorum hepimiz için elimden gelen bu sadece. bu sefer yüzünüz güler, embriyoların sağlıkla istenilen aşamaya gelir, inşallah göbişinde tutunur.

sağol arkadaşım inşallah...inşallah hepimize...endişem embriyolarımın blastokist aşamasına gelip gelmemesi zaten...

slm kızlar....
iyi dilekleriniz için çok ama çok sağolun rabbim gönlünüzdeki muradı bir an önce verir inşallahhh........

maaşallah adakçım demek bayramda yine transferin var yüce mevlam inşalllaahhhhhhhh bu sefer yüzünü güldürür hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım amin amin amin

sayes sende kasımda tedavi olmuyacakmıydın ben seni öyle hatırlıyorum ama sen tedavi hakkında bişey yazmıyosun erteledinizmi canım

endol u sorucam mutlaka çünkü bana başlanmadı hatta şimdiye kadar kimsedende duymadım...sordunmu maksadı neymiş??ayrıca transferden sonramı başladın yoksa yumurta toplamadanmı sonra??

Merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sÜkürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütÜn isteyenlere nasip etsin.
:64: :64: :64: :64::64: halaya kizlar :64: :64: :64:

gözün aydın canım için biraz daha rahatlamıştır. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günlerinde görürsün..:64::64::64:

kızlar en küçük kardeşim benden bir yıl sonra evlenen 3 aylık hamile,bu yaz temmuzda düğünü olan kardeşiminde bugün hamile haberini aldım..ne düşünsem karmakarışık oldum yine...ben 3 yıl oldu evleneli ve onların ablası.....

canım üzülme rabbim inşallah bizlerede nasip edecek sabredelim.

günaydın kızlar bugün benim doğum günüm doğum günü çocuğu olarak erken kalktım...

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın en mutlu olacağın yaş olsun Rabbim evlat hasretiyle yanan gönlüne güzel bir evlat nasip etsin...

selam kızlar nasılsınız? ben hastayım malesef üşütmüşüm, birde dersler için il dışındayım, iyice kötü oldum yollarda valla..HARZEM cim ellerine sağlık, yalnız sanki krishazel de hamileydi..eğer aynı isimden yoksa oda sanırım şuanda 7 haftalık olması lazım..BELGİN cim doğum günün kutlu olsun canım..inş seneye bebişinle kutlarsın tatlım..kızlar bu arada eşim bugün tekrar test yaptırcak lütfen dua bekliyorum..yarın sabah inş sonucu yazarım size..kaldığım evde net, tv hiçbirşey yok malesef :(( dün dizimide kaçırdım :)) OSMAN ne yaptı acaba ??? görüşürüz kızlar, dua bekliyorum..ADAK cım keşke acele etmeseydin ama inş bu sefer olumlu sonuçlanır..çok öpüldünüz yavrular :))

selam kızlar nasılsınız? Ben hastayım malesef üşütmüşüm, birde dersler için il dışındayım, iyice kötü oldum yollarda valla..harzem cim ellerine sağlık, yalnız sanki krishazel de hamileydi..eğer aynı isimden yoksa oda sanırım şuanda 7 haftalık olması lazım..belgin cim doğum günün kutlu olsun canım..inş seneye bebişinle kutlarsın tatlım..kızlar bu arada eşim bugün tekrar test yaptırcak lütfen dua bekliyorum..yarın sabah inş sonucu yazarım size..kaldığım evde net, tv hiçbirşey yok malesef :(( dün dizimide kaçırdım :)) osman ne yaptı acaba ??? Görüşürüz kızlar, dua bekliyorum..adak cım keşke acele etmeseydin ama inş bu sefer olumlu sonuçlanır..çok öpüldünüz yavrular :))

arkadaşım inşallah eşinin sayısı kat kat katlanır da doğal yoldan hamiş olursun....evet acele gibi görünsede bekleyerek kazanacağım bişi yok benim...embriyolar canlıysa canlı değilse zaten kaç ay beklesemde değil bu sefer iğnelerde yok maddi külfette yok merakımızı gidrelim dedik....ama olmazsa tabi sıfırdan bir tedavi için çoooook uzun zaman bekleyeceğim kesin....inşallah rabbim yüzüme bakarda bu defa kurtulurum....

arkadaşım inşallah eşinin sayısı kat kat katlanır da doğal yoldan hamiş olursun....evet acele gibi görünsede bekleyerek kazanacağım bişi yok benim...embriyolar canlıysa canlı değilse zaten kaç ay beklesemde değil bu sefer iğnelerde yok maddi külfette yok merakımızı gidrelim dedik....ama olmazsa tabi sıfırdan bir tedavi için çoooook uzun zaman bekleyeceğim kesin....inşallah rabbim yüzüme bakarda bu defa kurtulurum....

inş canım ben senin için söyledim, hani biraz kafanı dağıtsaydın falan..ama sen hazırlamışsın kendini..Rabbim inş bu sefer verecek sana..bol dua et canım..ben daha anlamadığımdan bu işleri hangisinde maddi fazla, hangisinde yok bilmiyorum..eğer maddi külfette yoksa, hazırsanda devam et o zaman canım..Allah yar ve yardımcınız olsun..Dua edeceğim sana..Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim..

inşAllah canım Allah gönlünün muradını versin.

Back
X