Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız? ben hastayım malesef üşütmüşüm, birde dersler için il dışındayım, iyice kötü oldum yollarda valla..HARZEM cim ellerine sağlık, yalnız sanki krishazel de hamileydi..eğer aynı isimden yoksa oda sanırım şuanda 7 haftalık olması lazım..BELGİN cim doğum günün kutlu olsun canım..inş seneye bebişinle kutlarsın tatlım..kızlar bu arada eşim bugün tekrar test yaptırcak lütfen dua bekliyorum..yarın sabah inş sonucu yazarım size..kaldığım evde net, tv hiçbirşey yok malesef :(( dün dizimide kaçırdım :)) OSMAN ne yaptı acaba ??? görüşürüz kızlar, dua bekliyorum..ADAK cım keşke acele etmeseydin ama inş bu sefer olumlu sonuçlanır..çok öpüldünüz yavrular :))
inşAllah milyonlara birde hareket ve canlılık eklenmiştir canım doğal yoldan hamile kalırsın:49:.fazla uğraşmadan bebişine kavuşursun.:emir_bebek:

SLM kızlar hamile olanlar inş bebişlerini kucaklarına alıp o kokusunu içlerine çekmeyi nasip etsin ...ben ümitsiz vaka
ama yine bırakmadım
taki kesilene kadar .cumartesi umut tüpbebeğe gidicez bakalım ne diyecekler .randevu alana kadar eşime hadi dedim şimdide korkuyorum yine olmas derlerse emre beye ilk gidicez... nasıl bir doktor bilen varmı ?

endol u sorucam mutlaka çünkü bana başlanmadı hatta şimdiye kadar kimsedende duymadım...sordunmu maksadı neymiş??ayrıca transferden sonramı başladın yoksa yumurta toplamadanmı sonra??
transferden 1 saat kadar önce makattan fitil olarak alınıyormuş adak. maksadı rahim kasılmalarını azaltması. ulun beyin hastaları rutin kullanıyormuş süleyman beyse tercih etmiyor ama gelecek sefer bizede kullanabiliriz dedi.
SLM kızlar hamile olanlar inş bebişlerini kucaklarına alıp o kokusunu içlerine çekmeyi nasip etsin ...ben ümitsiz vaka
ama yine bırakmadım
taki kesilene kadar .cumartesi umut tüpbebeğe gidicez bakalım ne diyecekler .randevu alana kadar eşime hadi dedim şimdide korkuyorum yine olmas derlerse emre beye ilk gidicez... nasıl bir doktor bilen varmı ?

Emre bey çok iyi bir doktor sonumudum sizi aydınlatıp yönlendirecektir.

iyi geceler bacılar.............

ben yine depresyon takılıyorum aşırı sinir yüklü günler geçiriyorum kayınbabamın kırılan ayağı düzeldi derken tekrar kırıldı perşembeye yine ameliyat olacak zaten ne geliyorsa başına sabırsızlığından geliyo daha tamamen iyileşmeden dr bunalttı ayağındaki pilatinleri çıkarttırdı ertesi gün gümmm tekrar ayak kırıldı şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağız olan yine bana olacak benim yanımda kalacaklar fazla kalmasalar bile ben gidecem yanlarına sevgili kaynanatörde hasta onunda safra kesesinde taş var bu hafta o ameliyat olacaktı kayınbabam çıkınca ertelendi 1 yıldan beridir hastalıklarıyla uğraşıyoruz eşimle beraber allahım affetsin bunaldım artık biran önce iyileşsinlerde kurtulalım diğer çocuklar burda yok anca telde emir vermekten başka bir b..k yemiyolar onlarda sinirlerimi tavan yapıyolar diğerleride burda ama onlarında çocukları var yırtıyolar herşeyden yine benim başıma kalıyolar sevaptan çok sanırım günah kazanıyorum aşırı derecede sinirlerim yıprandı artık en ufacık bişeyede tahamül edemiyorum malum kaynanatörümde cazgırın teki 10 yıldır pek anlaşamıyoruz yüz gördüklüğü birbirimize tahamül ediyoruz çenesizin önde gideni her şeye müdahale eden gıcık biri çocukları bile tahamül edemiyor ben nasıl dayanayım yani birde hastalık hastası yani anlayacağınız yine başlıyor benim için kara günler yarından sonra evde kalırsam hiç değilse internet var uydu kanallarım var sıkıntımı onlarla dağıtıyorum ama onlara gidersem anca dırdırlarını dinleyip hizmetçiliklerini yapacam gelen gidenlerde çabası eşim için herşeye katlanıyorum maalesef benimde sınavlarımdan biride bu işte allah bana dayanma gücü versin dua edin bana kızlar tamammı en çokta zoruma giden nedir biliyormusunuz kızlar herkesin senin ayağına dolaşık yok bir sen müsaitsin ilgileneceksin demeleri neredeyse zil takıp oynayacaklar çocuğum yok diye beni en zayıf noktamdan vuruyolar üzülüp üzülmemem umurlarında değil başınızıda ağrıttım kızlar kusuruma bakmayın artık.................

harzem seni çok iyi anlıyorum benimde aynıydı ama artık bıraktım ..kayınvaldemin yanına hastaneye ben giderdim gelenler diğer gelinlerin nerde derler onların çocukları var derdi okulları var hep yuttum ozamanlar hele bayramlar çok dokunuyor bayram sabahı herkes çocuk giydirmeye gider ben mutfağa zor atıyorum kendimi iş yaparak avutuyorum....:14:

sağol demmicim biz aslında bırakmıştık tedaviyi sizler bana umut oldunuz allah hepimizin gönlüne göre versin bizlere anne eşlerimizede baba olmayı nasip etsin inşallah....

Demmicim ..transferim bayramın içine denk gelecek benim sanırım bayramdada ulun bey olacakmış dönüşümlü olacaklarmış sanırım yani beni ulun beye transfer edeceğini söyledi...muayenemi kendi yapacakmış ama 12 sindeki...bende onu hiç tanımıyorum tedirgin oldum aslında ama hayırlısı her işte bir hayır vardır diyerek sesimi çıkarmadım eşimde bide onu görmüş oluruz belki iyi olur deyince itiraz etmedim...iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama.....bu durumda endol bu defa verilecek sanırım....

slm kızlar hamile olanlar inş bebişlerini kucaklarına alıp o kokusunu içlerine çekmeyi nasip etsin ...ben ümitsiz vaka
ama yine bırakmadım
taki kesilene kadar .cumartesi umut tüpbebeğe gidicez bakalım ne diyecekler .randevu alana kadar eşime hadi dedim şimdide korkuyorum yine olmas derlerse emre beye ilk gidicez... Nasıl bir doktor bilen varmı ?

tedaviyi neden bıraktınız başınızdan neler geçti geçmişinizi bilemiyorum ama bende emre beye tam güvenip onunla yola çıkabilirsiniz diyorum..için çok rahat olsun....

ama yine bırakmadım
sonumudum Allah yardımcın olsun.senin çoçuğun asla olmaz denilenler bile hamile oldu.ümidini kesme Allahın hazineleri bol elbet bizede bir pay düşecek.Emre beye biz hiç gitmedik sadece telde görüştük çok iyi biri inşallah olmaz denilenlere olumlu sebeb olur.

Demmicim ..transferim bayramın içine denk gelecek benim sanırım bayramdada ulun bey olacakmış dönüşümlü olacaklarmış sanırım yani beni ulun beye transfer edeceğini söyledi...muayenemi kendi yapacakmış ama 12 sindeki...bende onu hiç tanımıyorum tedirgin oldum aslında ama hayırlısı her işte bir hayır vardır diyerek sesimi çıkarmadım eşimde bide onu görmüş oluruz belki iyi olur deyince itiraz etmedim...iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama.....bu durumda endol bu defa verilecek sanırım....
bundada vardır bir hayır.birde ulun beyde deneyin.

Adakcım canım siz umut tüp bebek merkezine ne kadar ödediniz.bizde başlarsak ona göre kredi çekeceğiz.bayram sonrası kaan beyle bi görüşelim karar vericez.

sayes sende kasımda tedavi olmuyacakmıydın ben seni öyle hatırlıyorum ama sen tedavi hakkında bişey yazmıyosun erteledinizmi canım[/QUOTE]

evet harzemcim ertelemek zorunda kaldık. Benim işyerinden dolayı tek başımayım. Canım da çok sıkılıyor bu durumlara ama kimseye belli etmiyorum. Bakalım arkadaş doğumizninde yasal izni 3 aralık ta doluyor sonra ne kadar ücretsiz alacağı falan belli olur, bende o duruma göre ya yerime birini ayarlamaya çalışıcam yada bahara kalıcak tedavi. Kısmet hayırlısı diyorum inşallah güzel sonuçlar için bekliyoruzdur.

slm kızlar nasılsınız
ESPOİR senin adına çok sevindim inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün...
ADAK üzüldüm ama ne desek boş inşallah bu tedavinde yüzün güler arkadaşım...
GELİNCİK yeğenin olmuş ALLAH analı babalı büyütsün, yeğende çok tatlı oluyomuş bizimki 27 günlük oldu, hani ilk doğduğunda annemlere nasıl gidicem diye düşünen ben şimdi sırf yeğenim için onlardan çıkmaz oldum 1 gün görmesem özlüyorum, ama şudavarki her zaman bi tarafım buruk çünkü benim yok... VE DİĞER ARKADAŞLAR sizlerde iyisinizdir inşallah bende bayram temizliğine başladım, canım hiç iş falan istemiyo ama kendimi oyalıyorum işte, bu ay sonu ankarada olucaz bakalım neler olucak, artık uyku falan tutmaz oldu beni şimdiden çok gerilmeye başladım...

slm kızlar nasılsınız
ESPOİR senin adına çok sevindim inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün...
ADAK üzüldüm ama ne desek boş inşallah bu tedavinde yüzün güler arkadaşım...
GELİNCİK yeğenin olmuş ALLAH analı babalı büyütsün, yeğende çok tatlı oluyomuş bizimki 27 günlük oldu, hani ilk doğduğunda annemlere nasıl gidicem diye düşünen ben şimdi sırf yeğenim için onlardan çıkmaz oldum 1 gün görmesem özlüyorum, ama şudavarki her zaman bi tarafım buruk çünkü benim yok... VE DİĞER ARKADAŞLAR sizlerde iyisinizdir inşallah bende bayram temizliğine başladım, canım hiç iş falan istemiyo ama kendimi oyalıyorum işte, bu ay sonu ankarada olucaz bakalım neler olucak, artık uyku falan tutmaz oldu beni şimdiden çok gerilmeye başladım...
inşAllah iyi olacak canım kendini sıkma.ebeydir görmüyordum seni demekki yeğeninin yanına gidiyormuşsun.

Merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sÜkürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütÜn isteyenlere nasip etsin.
:64: :64: :64: :64::64: halaya kizlar :64: :64: :64:

:nazar::nazar: inşallah kucağınıza aldığınız günler de gelecek canım:) :nazar: :nazar:darısı buradaki herkesin başına AMİN!!!

SAYES evet canım yeğenimin yanına gidiyorum çok tatlı yaaaa inşallah ALLAH hepimize bizlerede anne olmayı nasip etsin :43:
JKLM ZCU kızlar sizler nasılsınız, JKLM seni akşamları msnde görüyorum ama konuşamıyoruz eşimden fırsat olmuyo sen nasılsın...

Back
X