canım bizde 7 yıllık evliyiz .evlendik bir yıl kadar çoçuk istemedik da doğrusu altı ay istemedik , altı ay denedik olmadı dr. a gittik.sadece ben gittim bende myom çıktı rahim kenarında ameliyat oldum .yine altı ay korunduk.sorun bende sandık myomdan ötürü ,altı aydan sonra yine istedik olmadı.bu seferde eşim test yaptırmaya karar verdi.sperm testi oldu sonuç 400.000 çıktı .sonuçu banim kadın doğum doktoruna gösterdik.normal yolla olmaz ama tüp bebek olur dedi.maddi durumumuz iyi olmadığı için bir yıl daha bekledik çünkü tüp bebek masraflarını karşılıyamazdık.bir yıl sonra hastaneye gittik eşim yine test oldu bu defa sonuç sıfırdı.daha sonra birdaha yaptırdık hep sıfır.bu yıl mayısta ege üni.has.de. tese ameliyatı oldu yine bulunamadı.patoloji sonuçunda olgunlaşmamış sperm bulundu az sayıda.şimdi ise ankarada üni.has. kaan aydos hocada tedavi görüyoruz.ilaçlar verdi onları kullanıyoruz.kendimiz iyi geldiğini duyduğumuz vitaminleri ,bitki kapsüllerini üç aydır kullanıyoruz.bi ay önce testleri kaan hocaya yolladık iyi gittiğini ilaçlara devam etmemizi söyledi.bir ay öncede evliliğimizde altı yılı doldurduk.daha kaç yılı daha bebek özlemiyle geçireceğiz bilmiyorum.Allah hepimizi bu derten tez zamanda kurtarsın.cuma mubarek günlerin hürmetine.AMİN.