Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
--------------------------------------------------------------------------------

kızlar biliyomusunuz ulun beye mail atmıştım tiroit yüksek çıkmıştıya oda bana düşürmemmiz gerek demiş ertelenirmi dersiniz tedavim

belgincim hani demiştin ya mide ilaçları etkiliyormuş diye, sen gittiğinde ulun beyle iyice konuşursun belli olmaz belki de ertelenmez. Sıkma canını ertelense bile onda da bir hayır vardır canım bak bize temmuz derken ilk bahara kaldık :)

pembe Kayhan bey kadın doğumcu size iyi bir androlog lazım istanbulda emre ankarada kaan bey var umut tüp bebek ve ank. üniv. kısırlık araştırma merkezinde. ilk etapta onlara görünün derim

PEMBECİM bende Demmi arkadaşımıza katılıyorum .istanbulda emre bey ,ankarada kaan bey var ikiside işinin ehli doktorlar.istersen telefon no.larını verebiliriz.görüşmende fayda var.

dört yıllık evliyiz.eşimin azospermi olduğnu geçen yıl öğrendik.tahlillerde sperm sayısı sıfır malesef.ilimizde mikrotese yok.istanbulda yapçaz inşllh.amerikan hastanesi.doktorumuz Kayhan Yakın.bahara erteledik tabi araştırmaya devam ediyoruz

pembecim merhaba ben ce istanbula gelecekseniz vben de zcu ve demmi gibi sana emre beyi öneririm benim eşim onda tedavi oluyor ve çok memenunu tedaviye başlayalı 2,5 ay oldu ve eşimin sperm test sonucun da nadir olarak canlı sperm hücresi görüldü emre bey sayesinde ben ce siz de ona yönlenin umut tüp bebek ve bahçeci kliniğinde bakıyor araştırmasını mutlaka yap burada emre bey dışında diğer doktorlarda hüsrana uğrayıp emre bey de mutlu son olan çok arkadaş var canım eşinin azo sebebi nedir benim eşim hipogonodizm yani hormonlarla sorunu var allah yardımcın olsun allah şifa versin

Zcu....canım hikayeni tam olarak yeni anladım...demek sperm varken böyle tamamen yok ta olabiliyor..offf ya şu aptal doktorlar...söyleselerdi o zaman dondururdunuz değilmi??işte herşeyi sen düşünmek zorundasın o çok kötü...

Pembe.....bak mutlaka istanbulda emre beyi görün...biz başka bi doktorda tese olup hüsrana uğradık sonra emre beyde tedaviye başladık yüzümüz güldü...gerçi bebeğim bana tutunmadı ama inançlıyım bir gün olacak...

pembe kayhan bey kadın doğumcu size iyi bir androlog lazım istanbulda emre ankarada kaan bey var umut tüp bebek ve ank. üniv. Kısırlık araştırma merkezinde. Ilk etapta onlara görünün derim

nasılsın demmi....aralıkta kararlısın değilmi?? Bide yine süleyman beylemi düşünüyosun ??ayrıca daha fazla şans için daha fazla yumurta olması daha iyi olmazmı hiç konuştunuz mu bunu ben allah korusun olmazsa öyle düşünüyorum çünkü....

slm kızlar
bugün nasılız
kızlar yarın sabah yeni ay dua edelim inşllah kabul olucak biz istiyelim 3 4 aydır onu takip ediyorum etkisini gördüm sizede söyliyeyim dedim yarınsabah 06.59 da yada sitenin adresini vereyim bakın ordan

tam yeni ay zamanı mı dua etmek gerekiyormuş canım sabah o saatte mi?

evet 06.51 den itibaren isteklerini dua et canım herşey kalbince olsun. yeni ay yeni umut bizde yarın umut tüp bebekteyz bakalım neler olacak biz bırakmıştık tedaviyi ama allah hepimizin yüzünü güldürsün İNŞAALLAH cuma günü ve şimdi hac zamanı ordakilerin yaptıkları dualar hürmetine bizimde dularımız kabul osun bacılarımmm:emir_bebek::emir_bebek:

Biz sepenaturelden demirdikenini kullanıyorduk ya, mail attım başka ne kullanalım diye.

Spriluna
Epimedium
Kore Ginseng

Ginko Bloba

İlk üçünü tavsiye etti. Ben dördünü alıcam evde zaten demir dikeni var. Keçiboynuzu özü+tahin,Zeytinyağında incir, bal+arısüt+polen de kullanıyor zaten. Aslında Azospermi için kür kullanabilirsiniz dedi, ve kürün fiyatı aylık 450TL., tabii ki almıcamı söyledim. daha 4-5 ay olsa tese parasının 1,5 katı ediyor. Allah şifasını inşallah bu kullandıklarımızdan verir.

evet 06.51 den itibaren isteklerini dua et canım herşey kalbince olsun. yeni ay yeni umut bizde yarın umut tüp bebekteyz bakalım neler olacak biz bırakmıştık tedaviyi ama allah hepimizin yüzünü güldürsün İNŞAALLAH cuma günü ve şimdi hac zamanı ordakilerin yaptıkları dualar hürmetine bizimde dularımız kabul osun bacılarımmm:emir_bebek::emir_bebek:

AMİN! AMİN! Sağol haber verdiğin için, inşallah herkesin duası kabul olur. Buradaki herkesi tek tek sayamasam bile tedavi olanları ve bu dertle uğraşanları tez zamanda kurtar diye dua ediyorum. Allahım sizinde hayırlı haberle gelmenizi nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun.yarın umutlu haberler duymayı nasip etsin.

evet 06.51 den itibaren isteklerini dua et canım herşey kalbince olsun. Yeni ay yeni umut bizde yarın umut tüp bebekteyz bakalım neler olacak biz bırakmıştık tedaviyi ama allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah cuma günü ve şimdi hac zamanı ordakilerin yaptıkları dualar hürmetine bizimde dularımız kabul osun bacılarımmm:emir_bebek::emir_bebek:

umuttan umutlu haberlerle gelirsin inşallah...allah yolunuzu açık etsin ....

canım bizde 7 yıllık evliyiz .evlendik bir yıl kadar çoçuk istemedik da doğrusu altı ay istemedik , altı ay denedik olmadı dr. a gittik.sadece ben gittim bende myom çıktı rahim kenarında ameliyat oldum .yine altı ay korunduk.sorun bende sandık myomdan ötürü ,altı aydan sonra yine istedik olmadı.bu seferde eşim test yaptırmaya karar verdi.sperm testi oldu sonuç 400.000 çıktı .sonuçu banim kadın doğum doktoruna gösterdik.normal yolla olmaz ama tüp bebek olur dedi.maddi durumumuz iyi olmadığı için bir yıl daha bekledik çünkü tüp bebek masraflarını karşılıyamazdık.bir yıl sonra hastaneye gittik eşim yine test oldu bu defa sonuç sıfırdı.daha sonra birdaha yaptırdık hep sıfır.bu yıl mayısta ege üni.has.de. tese ameliyatı oldu yine bulunamadı.patoloji sonuçunda olgunlaşmamış sperm bulundu az sayıda.şimdi ise ankarada üni.has. kaan aydos hocada tedavi görüyoruz.ilaçlar verdi onları kullanıyoruz.kendimiz iyi geldiğini duyduğumuz vitaminleri ,bitki kapsüllerini üç aydır kullanıyoruz.bi ay önce testleri kaan hocaya yolladık iyi gittiğini ilaçlara devam etmemizi söyledi.bir ay öncede evliliğimizde altı yılı doldurduk.daha kaç yılı daha bebek özlemiyle geçireceğiz bilmiyorum.Allah hepimizi bu derten tez zamanda kurtarsın.cuma mubarek günlerin hürmetine.AMİN.

ZCUCUM merhaba nasılsın? canım siz sperm sayısını arttırıcı ilaç kullanmadınız mı bak keçiboynuzu kürü falan da mı yapmadın eşine gerçi yapmışsındır eminim şimdiki durumunuz nedir arkadaşım

Zcu....canım hikayeni tam olarak yeni anladım...demek sperm varken böyle tamamen yok ta olabiliyor..offf ya şu aptal doktorlar...söyleselerdi o zaman dondururdunuz değilmi??işte herşeyi sen düşünmek zorundasın o çok kötü...
evet canım bizim hiçbir bilgimiz yoktu . Dr.larda bir yol göstermiyor.böyle spermlerin yok olacağını bilseydik.borç harç tüp bebek yartırırdık yaptırmasak bile dondururduk.ne bileyim işte kaderimizde evlat hasretiyle yanmakta varmış.

inşallah umutun umudu senin olsun canım iyi haberler veririsin inşallah

ZCUCUM merhaba nasılsın? canım siz sperm sayısını arttırıcı ilaç kullanmadınız mı bak keçiboynuzu kürü falan da mı yapmadın eşine gerçi yapmışsındır eminim şimdiki durumunuz nedir arkadaşım
o zamanlar kürlerden falan haberim yoktu.kimseyede söyleyemedik.böyle şeyler söylenmiyor ya genelde bizim halkımızda cahil insan çok, en son söylenecek sözü en baştan söylerler.eşim rencide olmasın diye sustum.birde ben o zamanlar çalışıyordum eve geliyorum işten çamasırdı yemekti ütüdür.şimdi çalışmıyorum eşimin yanındayım.işyerimizde bilgisayarda var araştırabiliyorum.eşimde gizlemiyor artık herkeze her şeyi rahatlıkla soruyoruz.benim bilgim olsa tese den öncede eşime birşeyler yedirir içirirdim sadece keçiboynuzu kürü bu yıl teseden önce yaptım bir ay kadar.hiç vitamin felan içmedi ama şimdi bir iki cansızda olsa çıkıyor.iki aydan beridir düzenli şekilde ilaç ve vitamin kullanıyor. bitkisel kapsülde kullanıyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

o zamanlar kürlerden falan haberim yoktu.kimseyede söyleyemedik.böyle şeyler söylenmiyor ya genelde bizim halkımızda cahil insan çok, en son söylenecek sözü en baştan söylerler.eşim rencide olmasın diye sustum.birde ben o zamanlar çalışıyordum eve geliyorum işten çamasırdı yemekti ütüdür.şimdi çalışmıyorum eşimin yanındayım.işyerimizde bilgisayarda var araştırabiliyorum.eşimde gizlemiyor artık herkeze her şeyi rahatlıkla soruyoruz.benim bilgim olsa tese den öncede eşime birşeyler yedirir içirirdim sadece keçiboynuzu kürü bu yıl teseden önce yaptım bir ay kadar.hiç vitamin felan içmedi ama şimdi bir iki cansızda olsa çıkıyor.iki aydan beridir düzenli şekilde ilaç ve vitamin kullanıyor. bitkisel kapsülde kullanıyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

İNŞALLAH CANIM bizde de hiç yokkan nadir canlı ve cansız hücre görüldü hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Back
X