4 adet dondurulmuş embriyom vardı bayramın 1.günü hepsi çözüldü 3. gününe kadar yani düne kadar 2 gün bekletilip gözlenip gelişme lerine bakılıp transfer yapılacaktı malesef 3 tanesi hiç gelişme göstermedi dondurulduğu günkü kadar 8 hücreli haliyle kadılar 1 taneside blastokist olması gerekirken morula denen evreye kadar gelişme gösterdi yani 5.gün de 4. gün aşamasına kadar gelişti demek oluyor ve sonra o aşamada kaldı fakat çöpe atmaktansa süleyman bey yinede onu transfer edelim dedi ve gelişmesi 4.güne kadar olmuş sonrada durmuş yani aslında hiç ümit olmayan bir embriyo dün transfer edildi....tabi olmayacağını bildiğimden hiç içimde yokmuş gibi hareket ediyor dolayısıylada hiç umut bağlamıyorum şimdi 24 saat geçti muhtemelen vücut onu kendiliğinden attı bile....bir hayal kırıklığı bir rüyanın sona ermesi daha.....benim için tükendi aslında ben tükendim...allah sizlere güç kuvvet gayret versin......
canım allahtan ümit kesilmez bak espoire 2. gün embriyosu koymuşlardı, hatta senbile ne kadar şaşırmıştın. Belli olmaz canım, belki yüzünüz gülecek, dualarım seninle....