Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kadin bu soylediklerini kendisi temin edebilir mi eger kadin hazirlarsa kadindan aairiz
kadina soyle bakalim kadin bulabilecekmi
evet kızlar topiğin bu şekli hiç güzel değil eryasu gelincik inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür zcu geçiş olsun canım melise ve buleavcı inşallah ikinizde hamişsinizdir kız ebana nasılsın
iyi akşamlar kızlar....
ben daha hastalanamadım bi hastalansamda gitsek bekle bekle iyice gerildim valla zaten sabırsız biriyim, JKLM GELİNCİK BSXXXX SAYES sağolun kızlar ilginiz için, inşallah anestezi oluryaaa ben sonuna kadar diretip anestezi isticem bakalım da önların tepkileri ne olacak bilemem, tabi bide şunuda düşünmeden edemiyorum belkide eşimde sperm bulunmucak bu kadar korkuda boşuna, valla ne yalan söyleyim tabiki olmasını çok ama çok istiyorum, ama başarısız bi tese ameliyatımız olduğu için YA YİNE OLMAZSA diyede kendimi hazırlıyorum tekrardan çok büyük yıkım yaşamamak adına.... ne diyim kızlar yaaaa sinirlerim iyice daha başlamadan laçka oldu....
GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER....
inşallah herşey iyi gider arkadaşım moralini bozma Rabbim yardımcınız olsun.iyi akşamlar kızlar....
ben daha hastalanamadım bi hastalansamda gitsek bekle bekle iyice gerildim valla zaten sabırsız biriyim, JKLM GELİNCİK BSXXXX SAYES sağolun kızlar ilginiz için, inşallah anestezi oluryaaa ben sonuna kadar diretip anestezi isticem bakalım da önların tepkileri ne olacak bilemem, tabi bide şunuda düşünmeden edemiyorum belkide eşimde sperm bulunmucak bu kadar korkuda boşuna, valla ne yalan söyleyim tabiki olmasını çok ama çok istiyorum, ama başarısız bi tese ameliyatımız olduğu için YA YİNE OLMAZSA diyede kendimi hazırlıyorum tekrardan çok büyük yıkım yaşamamak adına.... ne diyim kızlar yaaaa sinirlerim iyice daha başlamadan laçka oldu....
GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER....