Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayes cim gözün aydın canım sevindim senin adına beklemek ne demek çok iyi biliyorum inşallah bu mutluluğun hep daim olur...

melisela canım inşAllah hamilesindirde tedaviye ihtiyacın kalmaz.canım ,kaan hocaya randevu alıptamı gittiniz ,muayene parası ne kadar ödediniz .bizde bir ay içinde çağırırsa gitcez onun için soruyorum.eşimde bende ilk defa Ankaraya gidicez hastaneyi bulmak kolaymı.çok sordum ama ,kusura bakma.

Son düzenleme:
canim kadin bu soylediklerini kendisi temin edebilir mi eger kadin hazirlarsa kadindan aairiz
kadina soyle bakalim kadin bulabilecekmi

kendi yapmıyo canım.ben geçen gün işlem görmemiş kabak çekirdeğini buldum.bi akrabamızdan süt işini de hallettim.kayınvaldem de bi arkadşı vasıtasıyla erzumda bal bulmuş.kargoya vercekler.denicez bakalım.inşallah faydası olur.eşim haftya kaan beye gidicek.büyük ihtimalle menagon a başlıcaz.yani bu kadr şeyle oldu oldu,olmadı allah kerim...

ya bu arada gerçekten tpik çok kötü.yazasım gelmiyo.ZCU geçmiş olsun canım.bel fıtığı zordur.hele o ağrıları yok mu...annemden biliyorum bende..

gamzecim sağ ol canım çok ağrım yok ama belim tutuldu rahat hareket edemiyorum.inşAllah şifa bulursunuz arkadaşım.neyin sebeb olacağı hiç belli olmaz Allah verdikten sonra.

Son düzenleme:
öyle canım beliyip görcez.hastaneyi sormuşsun.eğer terminalden gidersen ankaraya binip son durakta iniyosun.dikimevi yani.inincede kime sorsan gösterir çok yakın.

evet kızlar topiğin bu şekli hiç güzel değil eryasu gelincik inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür zcu geçiş olsun canım melise ve buleavcı inşallah ikinde mamişsinizdir kız ebana nasılsın

evet kızlar topiğin bu şekli hiç güzel değil eryasu gelincik inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür zcu geçiş olsun canım melise ve buleavcı inşallah ikinizde hamişsinizdir kız ebana nasılsın

evet kızlar topiğin bu şekli hiç güzel değil eryasu gelincik inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür zcu geçiş olsun canım melise ve buleavcı inşallah ikinizde hamişsinizdir kız ebana nasılsın

sağol canım inşallah rabbim hayırlısını versin... sanırım kimse topiğin bu halinden dolayı yazmıyor zamanla alışırız ama eskisi daha iyiydi. bi ara da böyle değişiklik yapmışlardı yoğun istek üzerine eski haline çevirmişlerdi belki yine yaparlar.

gamzecim inşallah faydasını görürsünüz canım, ümidini kaybetmemen çok güzel gerçekten inşallah sonuna kadar böyle devam edersin ve yavruna kavuşursun...

zcu geçmş olsun arkadaşım bel ağrısı da başka olur benim de bir ki kere kilitlenmişti off ya çok geçmiş olsun

blueavcı , melisela inşallah hamilesinizdir dört gözle bekliyorum haberlerinizi

Son düzenleme:
ben beğendim güzel olmuş bence.ilk başta bana da garip, değişik gelmişti ama şimdi iyi olmuş. güvenlk nedeniyle yapılmış değişiklikler ve eskiye dönülmeyecek.

sağ olun kızlar gerçekten çok zor çorabımı bile eşim giydiriyor.çabuk geçsede rahat etsem.

iyi akşamlar kızlar....
ben daha hastalanamadım bi hastalansamda gitsek bekle bekle iyice gerildim valla zaten sabırsız biriyim, JKLM GELİNCİK BSXXXX SAYES sağolun kızlar ilginiz için, inşallah anestezi oluryaaa ben sonuna kadar diretip anestezi isticem bakalım da önların tepkileri ne olacak bilemem, tabi bide şunuda düşünmeden edemiyorum belkide eşimde sperm bulunmucak bu kadar korkuda boşuna, valla ne yalan söyleyim tabiki olmasını çok ama çok istiyorum, ama başarısız bi tese ameliyatımız olduğu için YA YİNE OLMAZSA diyede kendimi hazırlıyorum tekrardan çok büyük yıkım yaşamamak adına.... ne diyim kızlar yaaaa sinirlerim iyice daha başlamadan laçka oldu....

GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER....

iyi akşamlar kızlar....
ben daha hastalanamadım bi hastalansamda gitsek bekle bekle iyice gerildim valla zaten sabırsız biriyim, JKLM GELİNCİK BSXXXX SAYES sağolun kızlar ilginiz için, inşallah anestezi oluryaaa ben sonuna kadar diretip anestezi isticem bakalım da önların tepkileri ne olacak bilemem, tabi bide şunuda düşünmeden edemiyorum belkide eşimde sperm bulunmucak bu kadar korkuda boşuna, valla ne yalan söyleyim tabiki olmasını çok ama çok istiyorum, ama başarısız bi tese ameliyatımız olduğu için YA YİNE OLMAZSA diyede kendimi hazırlıyorum tekrardan çok büyük yıkım yaşamamak adına.... ne diyim kızlar yaaaa sinirlerim iyice daha başlamadan laçka oldu....

ne zaman olucak tese eşin? hayırlısıyla bir sürü sperm bulunur da bebeğine kavuşursun.bence kendini de bu kadar sıkma rahat ol herşey yolunda gider

Herkese hayırlı akşamlar
Yine yakalayamadım galiba sizleri;zcu geçmiş olsun arkadaşım,adeti geciken arkadaşlar da inşallah hamişlerdir,hep beraber öğreniriz inşallah bu güzel haberi.

iyi akşamlar kızlar....

inşallah herşey iyi gider arkadaşım moralini bozma Rabbim yardımcınız olsun.

HERKESE MERHEBALAR kızılar tedaviler nasıl gidiyor ben yoruldum galiba hiç birşey yapasım yok bugün misafirlerim vardı kimse çocuk konusunu açmadı güzel bir gündü yoruldum ama değdi

Back
X