Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım çok teşekkür ederim senin adınada çok sevindim inşl yeni, yıl sana ve hepimize uğurlu gelir umarım senin için en hayırlı zamanda başlarsınız tedaviye

kök hücresi bekliyenler son durumlar nası..............l birde kaaan hocaya gitmek istiyoruz, en azından tedavi verir.. eşimin tahlilleri yüksek çıktı emre bey çok zor dedi sperm bulmamız....... sağlık daha önemli bu aralar hep kötü haberler aldım ..

eryasu canım kendini bu kadar germe inşAllah hayırlısı olacak.güle güle git güle güle gel avatar resmindeki gibi tonton yanaklı bebişin olsun.kuçağını boş çevirmesin Allah.

evet kızlar topiğin bu şekli hiç güzel değil eryasu gelincik inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür zcu geçiş olsun canım melise ve buleavcı inşallah ikinizde hamişsinizdir kız ebana nasılsın

sağol canım hakkımızda hayırlı zamansa inşl hamileyizdir şöyle halaylara başlarız ihtiyacımızda vardı yani

ebanacım günüm vardı kız bugün malesef bugüne denk geldi idrardada baktım negatif çıktıya o yüzden umudum yok açıkcası ama kırmızılardanda ses seda yok 13aydır ilk defa adetim geçiyo dur bakalım ne çıkacak arkasına yarın sabah gidip alıcam haber veririm benim hayırlısı neyse o olsun

kızlar ben yazılan mesajları hemen takip edemiyorum 1 sayfa geriye gidip yeniden yeni sayfaya gelmeden yeni yazılanları göremiyorum bana yardımcı olacak var mı?

Gelincik canım seninde tedavin su gibi aksın güzel sonuçlansın canım.sen tedaviye başlamıştında iptal olmuştu diymi.inşAllah bu defa gönlünce olur.Allah bekletmesin.

zcu canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifanı versin arkadaşım bel ağrısı çekmek çok zor gerçekten

eryasu tedavin hayırlı uğurulu bol spermli ve sonu bebekli olsun arkadaşım dualarımız seninl herşey gönlünce olsun kalbini ferah tut canım

melisela sonucunu dört gözle bekliyoruuum hadi gel bakalım bu arada eşlerimiz hep aynı zamanda test yaptırıyo dikkatımı çekti hep siz yaptırıyorsunuz ertesi günde biz yarın eşim yaptırack hayırlısı olur inşl bu sefer morfolojiyede baktıracağız daha önce bilmediğimizden baktırmamıştık inşl ondada bir problem çıkmaz

sonumudum canım bencede kaan hocaya bir gidin çünkü kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor.hormonları dengeleyebilir.bizde çok dengesizlik yoktu ama yinede bir buçuk ayda normale döndü Allah nazardan saklasın inşAllah sizinkide normal olur vakit kaybetmeden gidin bence.

sağol cnm bir umut işte emre bey kök hücre dedi ama böyle beklemekte yoruyor insanı kaan hocaya randevu alıpta mı gidiliyor.. biliyormusunuz kızlar burda her hamilelik haberi bana umut oluyor rabbim güzel habrler olsun inş

günaydın arkadaşlar,nasılsınız.beni sorarsanız, bel ağrım vardı ya ...bel fıtığı başlangıcı çıktı iki günden beri fizik tedavisi oluyorum.ne bu dertlerden çektiklerimiz .şükür yinede Allah beterinden korusun.sizlerden ne haber iki arkadaşımızın adetleri geçikmiş inşAllah güzel haberlerle bebiş haberleriyle gelirler.görüşürüz..
geçmiş olsun benim annemde var o geldi doktora götürdüm ona da fizik tedavi verdi

canım bende bugün gittim sabah kaan hocadaydık..ben kan verdim, eşimde sperm testi..1 saat sonra alcaz bizde..Keşke akşam güzel bir haber verebilsem..Süper olurdu valla..bu arada kaan hoca çok tatlı birisi yaa..hayırlısı..Akşam detaylı yazarım..

/B]

inşallah hamilesindir güzel sonuçlar alırsınız

kendi yapmıyo canım.ben geçen gün işlem görmemiş kabak çekirdeğini buldum.bi akrabamızdan süt işini de hallettim.kayınvaldem de bi arkadşı vasıtasıyla erzumda bal bulmuş.kargoya vercekler.denicez bakalım.inşallah faydası olur.eşim haftya kaan beye gidicek.büyük ihtimalle menagon a başlıcaz.yani bu kadr şeyle oldu oldu,olmadı allah kerim...

allah sifa verir inşallah bunlar sebep olur

sağol cnm bir umut işte emre bey kök hücre dedi ama böyle beklemekte yoruyor insanı kaan hocaya randevu alıpta mı gidiliyor.. biliyormusunuz kızlar burda her hamilelik haberi bana umut oluyor rabbim güzel habrler olsun inş

allah hepimizin şifasını verir inşallah ben de mutlu oluyorum hamile haberlerine umutlanıyorum

Son düzenleme:
Back
X