Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar topiğin bu şekli hiç güzel değil eryasu gelincik inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür zcu geçiş olsun canım melise ve buleavcı inşallah ikinizde hamişsinizdir kız ebana nasılsın
nur.sencim bende senin gibi bir sayfa öne gidip mesajları takip ediyorum.
geçmiş olsun benim annemde var o geldi doktora götürdüm ona da fizik tedavi verdigünaydın arkadaşlar,nasılsınız.beni sorarsanız, bel ağrım vardı ya ...bel fıtığı başlangıcı çıktı iki günden beri fizik tedavisi oluyorum.ne bu dertlerden çektiklerimiz .şükür yinede Allah beterinden korusun.sizlerden ne haber iki arkadaşımızın adetleri geçikmiş inşAllah güzel haberlerle bebiş haberleriyle gelirler.görüşürüz..
canım bende bugün gittim sabah kaan hocadaydık..ben kan verdim, eşimde sperm testi..1 saat sonra alcaz bizde..Keşke akşam güzel bir haber verebilsem..Süper olurdu valla..bu arada kaan hoca çok tatlı birisi yaa..hayırlısı..Akşam detaylı yazarım..
/B]
kendi yapmıyo canım.ben geçen gün işlem görmemiş kabak çekirdeğini buldum.bi akrabamızdan süt işini de hallettim.kayınvaldem de bi arkadşı vasıtasıyla erzumda bal bulmuş.kargoya vercekler.denicez bakalım.inşallah faydası olur.eşim haftya kaan beye gidicek.büyük ihtimalle menagon a başlıcaz.yani bu kadr şeyle oldu oldu,olmadı allah kerim...
sağol cnm bir umut işte emre bey kök hücre dedi ama böyle beklemekte yoruyor insanı kaan hocaya randevu alıpta mı gidiliyor.. biliyormusunuz kızlar burda her hamilelik haberi bana umut oluyor rabbim güzel habrler olsun inş