melisela hayırlısı olsun canım.sayınız daha fazlaydı diymi daha önce. yediğiniz içtiğinizimi deyiştirdiniz 8 milyon çıktı.bizde kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz randevumu aldınız.verdiği ilaçları kullanıyoruz ama muayeneye gitmedik henüz.muayene ücreti 250tl diye dumuştum doğrumu.ona göre tedarikli gidelim.senden hamile haberini bekliyorduk.olsun bundada vardır bir hayır.inşAllah kullanacağınız ilaçlarla tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.moralini bozma canım sizin 8 milyon var enazından bizde sıfır.bak biz bile umutluyuz.
melisela tatlım seninkide sinyal veriyo galiba inşallah yakın zamanda sende hamiş kalırsın.
melisela canım senin sonuç belli olmuş inşl adetin seni çok bekletmeden gelir canım ama ben eşinin test sonuçlarınınb bu derece değişmesine bir anlam veremedim bi önceki sonuçan sonra ilaç kullanmayı kesmişmiydiniz siz inşl tekrardan yükselir ve canlanır canım benim duyduğum kadarıyla cansız spermleri labaratuar ortamında canladırıyolarmış sen bu durumu çok kafana takıpta kendi sağlığınıda bozma kalbini ferah tut arkadaşım kendiliğinden olmazsa tüp bebekle ama gelecek senin bebişin ve inşl hepimizin
buarada canım eşimde test yaptırdı bugün 3.1ccde 51 milyon omuş çok şükür biz morfolojiden korkuyoduk hipo hastalarında morfoloji bozukluğu olabiliyomuş bu ay onuda yaptırıdık allah yüzümüze baktı ondada bi sıkıntı çıkmadı
Canım gözün aydın valla senin adına çok ama çok sevindim..sen inş hamilesin..atlattın çok şükür, darısı bana ve tüm arkadaşlara olsun..canım biz zaten 1 ay ilaç kullanmıştık..klomenle pharmaton..dün kaan hoca tekrar klomen ve proxeed plus verdi..bugünde yeniden onlara başladık..inş faydası olur tekrardan..yoksa biz hiç ilaç kullanmadık başka..Siz neler yapmıştınız? hangi ilaçları kulanmıştınız? ama sayınız ii artmış, bizde nie böle oldu anlamadık valla..eşim vanda tekrar yaptırcak 1 ay sonra..bakalım orda kaç çıkacak..2 kez orda yaptık 52 küsür çıkmıştı, dün 8 bu kadar fark eder mi? işte kaan hocada direkt tüp dedi..acaba onun için mi? bakalım belki şubata kadar doğal yoldan kalırım da gerek kalamz belki :))) iyi olur inş..
eryasu inşallah sperm bulunur ve tüm aşamaları görürsün canım. bence kesinlikle genel anestezi altında olmalı kolay bi işlem değil üniversite hastaneleri hep lokal yapıyor zaten bende çok korkarım hiç bişeyden haberim olsun istemem.
melina hoşgeldin aramıza ben iki kez memorialde denedim ama olmadı. ne kadar iyi olsalarda aksaklıklar oluyor tabi fakat embriyologları çok iyi bence...benim embriyo kalitem ikisinde de çok iyiydi nasip değilmiş olmadı. semih beyi hiç görmedik zaten en büyük eksiklikleri bence o.. eşimin ameliyatını bile başka bi doktor yaptı haberimiz yoktu izne çıkmış. neyse bulundu bizim için o anda önemli olan tek şey o olduğu için gözümüz görmedi.. inşallah senin için hayırlısı ise memorial olsun canım çünkü orda hamile kalan arkadaşlarımda var.
can suyum sende hoşgeldin aramıza bizde aynı dertten muzdaribiz benim eşimde de kliniferter sendromu var bizde sperm bulundu inşallah sizde de bulunur.
sağol blueavci inşallah canım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
sağol canım inşl.inşl bu ilaçların etkisini ötekiler gibi görürsünüz herşey yolunda gider bencede her ay yaptırsın çünkü bizlerde anlamıyoruz heran ne olacağı belli olmuyo bu spermciklerin canım benşm eşim haftada 1defa pregnly 5000 ve 3defa fostimon 75 vuruluyor ayrıcada keçiboynuzuna devam tedavimizin 1yıllık olduğunu söylemişti doktorumuz şuan 4.ayımızdayız
BLUEAVCI canım gozunuz aydın olur ınsaalalh guzel haberlerın olsun kardesım morflojı sorunu da ortadan kalktı sukur.melısse canım 8 mı 8 mılyonmu?rabbım aklınızı karstrmasın hayırlısını hayırlı zmaanda gostersın canım
günaydın kızlar test sonucumu aldım beta hcg değerim 7.2 doktor dediki 0ile 10 gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5 ile 50arası seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım şu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi iyi mi kötümü artık bende bilmiyorum ama biraz daha beklicez artıkya hastalanacam gerek bile kalmayacak yadahayırlısı neyse o olsun inşl
melisela sıkma canını güzelim. eşin stres falan yaptıysa ondan sayı etkilenmiş olabilir. yakında yine normale döner inşallah
MELLISELA canım benım esımde bulunan 6 tane sperm de hareketsızdı.tup bebekte hareketın onemı yok dedı doktor.onu bız hareketlendırıp uygun ortamda yumurtaya bırakıyoruz dedı.hıc de oyle tutmaz falan demedıler.bır de ustelık benımkı tutmustu.sonradan dustu ona kalırsa sakınnnnnnnn ama sakın moralını bozma.hıccccccccc alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?