- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
ıyı aksamlar kızlar,topıktekı tum ogretmen arkadaslarımın OGRETMENLER GUNUNU KUTLUYORUM
blueavcı inşallah hamilesindir
ben de eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler günün kutlarım :) Blueavci lekelenme falan bak sen hamiş olabilirsin inşallah yarın güzel haber verceksin :) meliseladan da bekliyorum. Allah nasip edecek arkadaşlar inşallah hepimize. Herşeyin hayırlısı, içimden güzel şeyler olacak diye geçiyor:)
Gelincik canım seninde tedavin su gibi aksın güzel sonuçlansın canım.sen tedaviye başlamıştında iptal olmuştu diymi.inşAllah bu defa gönlünce olur.Allah bekletmesin.
ayy sayes böyle deyipte beni daha fazla heveslendirmekendim dizginliyorum sonunda çok büyük hayal kırıklığı olmasın diye ama yarın görcez bakalım kursağımda mı kalacak yoksa bir mutluluğun başlangıcımı olacak kahverngimsi lekelenmem oluyo çok hafif ve sürekli hastalandım sanp gidiyorum lavaboya ama yok bişe işte idrar testi negatif çıktıya o yüzden pek şevkim yok açıkcası
melisela canımcım nerdesin. sonucu aldınmı
melisela aklıma gelmişken bacım sigara durumu nasıl. tamamen bıraktın dimi
geçmiş olsun benim annemde var o geldi doktora götürdüm ona da fizik tedavi verdi
inşallah hamilesindir güzel sonuçlar alırsınız
allah sifa verir inşallah bunlar sebep olur
allah hepimizin şifasını verir inşallah ben de mutlu oluyorum hamile haberlerine umutlanıyorum
zcu canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifanı versin arkadaşım bel ağrısı çekmek çok zor gerçekten
eryasu tedavin hayırlı uğurulu bol spermli ve sonu bebekli olsun arkadaşım dualarımız seninl herşey gönlünce olsun kalbini ferah tut canım
melisela sonucunu dört gözle bekliyoruuum hadi gel bakalım bu arada eşlerimiz hep aynı zamanda test yaptırıyo dikkatımı çekti hep siz yaptırıyorsunuz ertesi günde biz yarın eşim yaptırack hayırlısı olur inşl bu sefer morfolojiyede baktıracağız daha önce bilmediğimizden baktırmamıştık inşl ondada bir problem çıkmaz
blueavcı , melisela inşallah hamilesinizdir dört gözle bekliyorum haberlerinizi
Blueavcı canım çok sevindim..İnş hamilesindir..malesef benim 0.26 çıktı, ama hastalanmadım bende daha..bugün yarın olurum sanırım..bu arada dün akşama kadar kaan hocanın yanındaydık..Eşim yine test falan verdi ve sayı 8 milyon çıktı ama hareket yine sıfır..Kaan hoca direkt tüp bebek yapalım şubatta dedi...Ama bunlar ölüde olabilir dedi..Ya anlamadım açıkcası..yarı yarıya şans verdi işte. tekrar klomen ve proxeed plus verdi, öle..şubata kadar o ilaçları kullanacak..Kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma..Hani tek bir sperm olsada yeterdi..Aslına bakarsanız moralim bozuk ama idare etmeye çalışıyorum.günaydın kızlar test sonucumu aldım beta hcg değerim 7.2 doktor dediki 0ile 10 gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5 ile 50arası seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım şu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi iyi mi kötümü artık bende bilmiyorum ama biraz daha beklicez artıkya hastalanacam gerek bile kalmayacak yadahayırlısı neyse o olsun inşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?