Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba bugün giremedim stede sorun vardı sayfada bayağı ilerlemiş bende bugün dr gittim ilaç verdi 3hafta sonra tekrar gel dedi test yaptı geçen günkü kadar olmasada yüksek çıktı bakalım ne olca.SEVGİCİM sagol canım SAYES bacım gözün aydın belkide aynı anda başlarız...

ben de eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler günün kutlarım :) Blueavci lekelenme falan bak sen hamiş olabilirsin inşallah yarın güzel haber verceksin :) meliseladan da bekliyorum. Allah nasip edecek arkadaşlar inşallah hepimize. Herşeyin hayırlısı, içimden güzel şeyler olacak diye geçiyor:)

ayy sayes böyle deyipte beni daha fazla heveslendirme kendim dizginliyorum sonunda çok büyük hayal kırıklığı olmasın diye ama yarın görcez bakalım kursağımda mı kalacak yoksa bir mutluluğun başlangıcımı olacak kahverngimsi lekelenmem oluyo çok hafif ve sürekli hastalandım sanp gidiyorum lavaboya ama yok bişe işte idrar testi negatif çıktıya o yüzden pek şevkim yok açıkcası

günaydınlar... NİSSAN NURSEN ZCU BLUAVCI iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar....
bende burdaki tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım...
NİSSAN canım işte ben bugün yarın hastalanıcam ankaraya gidicez ilk önce ben hazırlancam sonra eşim tese olucak tarihi belli değil...
BELGİNCİM geçmiş olsun canım inşallah tedavin senin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun canım...
SAYES senin adına sevindim daha fazla beklemeden sende başlıcaksın inşallah tedavine hayırlısı olsun canım....

Gelincik canım seninde tedavin su gibi aksın güzel sonuçlansın canım.sen tedaviye başlamıştında iptal olmuştu diymi.inşAllah bu defa gönlünce olur.Allah bekletmesin.

sağol canım Allah razı olsun evet başlamıştım iptal oldu şimdi yeniden başladık.

canım sen idrar testine takılma o yanıltıcı olabiliyor inşallah güzel haber verirsinde hepimizi mutlu edersin.

günaydın kızlar test sonucumu aldım beta hcg değerim 7.2 doktor dediki 0ile 10 gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5 ile 50arası seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım şu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi iyi mi kötümü artık bende bilmiyorum ama biraz daha beklicez artıkya hastalanacam gerek bile kalmayacak yada hayırlısı neyse o olsun inşl

blueavci inşallah canım hamileyim yazacaksın gönül rahatlığıyla bu bile çok güzel bişey bi ümidin var en azından mutlu ol bence...

merhaba kızlar nasılsınız.tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.inşAllah anneler gününüde kutlamak hepimize nasip olur :90:.

melisela canımcım nerdesin. sonucu aldınmı

melisela aklıma gelmişken bacım sigara durumu nasıl. tamamen bıraktın dimi

canım sigarayı içmiyorum artık..eşimde bende kurtulduk çok şükür..

blueavcı , melisela inşallah hamilesinizdir dört gözle bekliyorum haberlerinizi

Blueavcı canım çok sevindim..İnş hamilesindir..malesef benim 0.26 çıktı, ama hastalanmadım bende daha..bugün yarın olurum sanırım..bu arada dün akşama kadar kaan hocanın yanındaydık..Eşim yine test falan verdi ve sayı 8 milyon çıktı ama hareket yine sıfır..Kaan hoca direkt tüp bebek yapalım şubatta dedi...Ama bunlar ölüde olabilir dedi..Ya anlamadım açıkcası..yarı yarıya şans verdi işte. tekrar klomen ve proxeed plus verdi, öle..şubata kadar o ilaçları kullanacak..Kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma..Hani tek bir sperm olsada yeterdi..Aslına bakarsanız moralim bozuk ama idare etmeye çalışıyorum.

naber kızlar buradaki tüm arkadaşların öğretmen ler gününü kutluyorum bence en güzel meslek öğretmenlik buleavcı canım inşallah güzel haberleri verirsin bize

melisela hayırlısı olsun canım.sayınız daha fazlaydı diymi daha önce. yediğiniz içtiğinizimi deyiştirdiniz 8 milyon çıktı.bizde kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz randevumu aldınız.verdiği ilaçları kullanıyoruz ama muayeneye gitmedik henüz.muayene ücreti 250tl diye dumuştum doğrumu.ona göre tedarikli gidelim.senden hamile haberini bekliyorduk.olsun bundada vardır bir hayır.inşAllah kullanacağınız ilaçlarla tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.moralini bozma canım sizin 8 milyon var enazından bizde sıfır.bak biz bile umutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…