Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada merak eden arkadaşlar vardır sonuç pazartesi belli olacak 12.gün yani.....gerçi sonuç belli doktorum beni daha transfer öncesi bile duruma hazırladı ama usulden pazartesi kan vercez işte.....

canım ya olur belki ümidini kesme biliyorum çok çok çok zor derken bile zorlanıyorum sana. Yaşadığınız süreç zor... Sanki ben buradaki herkesle yaşıyorum iyi kötü anları. Ama inşallah canım olur allah nasip ettikten sonra ne bileyim bir mucize olur doktorun dediği de yalan olur, allah ne derse o olur.

bu arada işyerinden bir arkadaşın akrabası da azospermi imiş trabzonda tese oldu eşi 2 adet sperm bulundu dün test günüydü ve hamileymiş. Tabii ki arkadaş bizim durumu bilmiyor, onlar içinde dua ettim ve çok mutlu oldum. Kadere bak ya rabbim hepimizi kurtar bu dertten bildiğim bilmediğim herkesi....

Kızlar ii akşamlar arkadasım insallah hamilesindir benimde ilk bebegimde öyle olmuştu sonras kan degerim 6500 e kadar yükseldi dua et ve kendini rahat tut bu arada ben bu site şeklini begenmiyorum

aaa gerçekten mi canım önce beimki gibi düşük çıkıp sonra yükseldim bunu duyduğuma sevindim canım allah razı olsun

bu arada işyerinden bir arkadaşın akrabası da azospermi imiş trabzonda tese oldu eşi 2 adet sperm bulundu dün test günüydü ve hamileymiş. Tabii ki arkadaş bizim durumu bilmiyor, onlar içinde dua ettim ve çok mutlu oldum. Kadere bak ya rabbim hepimizi kurtar bu dertten bildiğim bilmediğim herkesi....

çok güzel bir haber bu bir kişi daha kurtuldu demekki nasıl mutludurlar rabbim kucaklarınada almayı nasip etsin

vallahi allah nasip etsin inşallah herkese bu illetten kurtarmayı eşlerimize şifasını versin... sonra bebişlerimizi versin :)) Ben de nasıl sevindim hatta söyleyen arkadaş bile dedi bilmemesine rağmen hep dualar ettim :)

blueavcı kardeş inş hamile haberlerini alırız büyük bir merakla takip ediyorum güllüm seni.inş bizlere de umut ve ışık olursun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

MELISELA CANIM ANLADIGIM KADARIYLA SEN NORMAL YOLDAN HAMILELIKI SORDUN BEN YANLIS ANLADIM canımHAREKET SART CUNKU NORMAL GBELIK ICIN CANLI HAREKETLI SPERM OLMASI LAZIM KI GIDIP yumurtayı bulup dollesın.hareketsız spermle normal gebelık yumurtayı bulup dollemesı acsından zor denılmıstı bıze de .ama tup bebekte hareket onemlı degıl

canım ben tüp bebekte hareketi sormuştum..teşekkürler bitanem iyi dileklerin içinde..

melisela canım hayırlısı olsun:) hareketi falan takma bence de jklm de söyledi. Hem daha ilaçlara yeni başlamışsınız inşallah daha da düzelir canım en ufak şey bile etkileyebiliyor spermleri. Moralini bozmadan yola devam:)
yok canım geçti etkisi :)) sabır sadece..ilaçlara daha bugün başladık, o zamana kadar hareketlenir belkide..

MELISELA cım canım benım ya senı uzmek ıstemem ama ben hala sorunu anlayamadım.tup bebekle mı normal yollamı hareketsızı spermle dollemeyı sordun sen?gercı ıkısınınde cvb nı verdım ben sana canım rabbbım ınsaalalah YUZUNU GULDURUR BITANEM

yani benim merak ettiğim, hareketsiz sperm tüp bebekte, yumurtayı döller mi? sorum buydu..Sanırım dediğinde evet yumurtayı döllüyor ama tutunma zor oluyor..Umarım anlamışımdır :))

yok canım öğreneli 9ay olduda biz emre beyle başlayaşı 4ay oldu ve 4aydır sperm çıkışı var benim eşim hipogonodzmya lh fsh düşük testesteron normaldi dışardan takviye verince yoluna girmeye başladı işte sizin sebepde bell değilki işin kötü tarafı inşl canım verdiği ilaçlar işe yarar dediğim gibi sen kendini bunaltmaserin dur bnede duymuştum cansızlara lab ortamında kuyruğuna mı dokunuyolarmış nedir artık nasıl bişeyse o canlandıryolarmış hiç merak etme o kadar spermdende canlanan çıkacak ve sen kavuşacaksın bebeğine .buarada sen bu lafı çok söylüyosun benden önce sen diye inşl ben kalırsam ayağımı öyle bir sürücem ki:))

İnş tatlım..Dua bekliyorum sendende..

bu arada merak eden arkadaşlar vardır sonuç pazartesi belli olacak 12.gün yani.....gerçi sonuç belli doktorum beni daha transfer öncesi bile duruma hazırladı ama usulden pazartesi kan vercez işte.....

Öle umutsuzolma adak, bakarsın olur..Sıkma canını..

kızlar hepinize çok teşekkürler..

günaydın kızlar....sayes ya ne güzel haber vermişsin ama işte allah ol diyecek ol derse 2 spermlede oluyor...olmayacaksa bak benim 15 in üzeri spermle olmadı hareketli fakat demekki kaliteside düşüktü demminin de olmadı sperm olduğu halde ama o arkadaşın 2 spermle olmuş işte rabbim ol demeyince olmuyor....

Blueavcı canım çok sevindim..İnş hamilesindir..malesef benim 0.26 çıktı, ama hastalanmadım bende daha..bugün yarın olurum sanırım..bu arada dün akşama kadar kaan hocanın yanındaydık..Eşim yine test falan verdi ve sayı 8 milyon çıktı ama hareket yine sıfır..Kaan hoca direkt tüp bebek yapalım şubatta dedi...Ama bunlar ölüde olabilir dedi..Ya anlamadım açıkcası..yarı yarıya şans verdi işte. tekrar klomen ve proxeed plus verdi, öle..şubata kadar o ilaçları kullanacak..Kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma..Hani tek bir sperm olsada yeterdi..Aslına bakarsanız moralim bozuk ama idare etmeye çalışıyorum.[/QUOTE]

herkese gunaydın kızlar nasılsınız? canım inşallah sperm değerleriniz yine yükselr umudunu kaybetme doktorun verdiği ilaçlar sayı için mi canlılık için mi? umarım canlılık kazanır sıkma canını kalbni ferah tut belki tesede iyi sonuç alırsınız ve tüp bebek şansınız yüksek olur kendine iyi bak

melisela canım senin sonuç belli olmuş inşl adetin seni çok bekletmeden gelir canım ama ben eşinin test sonuçlarınınb bu derece değişmesine bir anlam veremedim bi önceki sonuçan sonra ilaç kullanmayı kesmişmiydiniz siz inşl tekrardan yükselir ve canlanır canım benim duyduğum kadarıyla cansız spermleri labaratuar ortamında canladırıyolarmış sen bu durumu çok kafana takıpta kendi sağlığınıda bozma kalbini ferah tut arkadaşım kendiliğinden olmazsa tüp bebekle ama gelecek senin bebişin ve inşl hepimizin
buarada canım eşimde test yaptırdı bugün 3.1ccde 51 milyon omuş çok şükür biz morfolojiden korkuyoduk hipo hastalarında morfoloji bozukluğu olabiliyomuş bu ay onuda yaptırıdık allah yüzümüze baktı ondada bi sıkıntı çıkmadı

ay ne kadar güzel birhaber sayınız yükselmiş ee morfoloji de iyi :nazar: inşallah haftaya da güzel bir haber alırız senden :49:

herkese merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım :46:aralığın son haftası mesa olacakmışız .buğün eşim doktorla görüştü tese dememiş mesa demiş farkı ne allah aşkına bilen söylesin rabbim 2011 de hamile oluruz inşanlah her akşam işten eve gelirken ağlayarak gelmek istemiyorum.işten güçten elimiçekince derdim aklıma geliyor otobüste gelirken pencere kenarına yapışıyorum ağlaya ağlaya eve geliyorum.komşular balkonda imalı laflarıyla beni karşılıyorlar.çoçuklarını gözüme sokaçaklar...rabbim yardım et.

hadi hayırlısı arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alırsınız. bildiğim kadarıyla tese tıkanıklık olmayanlarda mesa tıkanıklığa bağlı durumlarda yapılan işlemdir. umarım yardımcı olabilmşimdir.doktor size azosperminin nedenini soylemişmiydi

gunaydın canlarım nasılsınız?MELISSELA DURUDENIZDERYA tup bebekte hareketın onemı kesınlıkle yok.tutunmadada onemı yok.cunku ortamı hareketlılıgı yumurtaya bırakılmayı dollemeyı onlar saglıyorlar.bızım dusuk sebebı genetık bozukluguydu canım.KIZLAR ANLAMADIM sayes kesın hamıle mı 2 spermle masalalahhhhhhhhhhhhhhh ne guzel bır haber bu ya rabbım devamını da gtrsn :emir_bebek:

DEMMİCİM....nerdesin toparlandınmı 2. tedavin ocaktaydı demi zaman hızlı ona bile azkaldı...SAYESÇİM....sende ocakta başlıyorsun değilmi...umut tüp ten inşallah ikinizde umutlarınızla dönün....rabbim size yardım etsin....

kızlar ya kendimi berbat hiissediyorum kabuslar görüyorum geceleri...ne yapmalıyım acaba...psikiyatriye gitsem acaba işe yararmı??

adak nasılsın umarım değerin yükselmiş bebeğin sana tutunmuştur inşallah haftaya güzel haberlerinizi alırız halaylar çekeriz

ERYASU...birde sen başlıcaksın tedaviye sanırım canım rabbine sığın allah ol derse görüyorsun oluyor herşey....anestezi mutlaka oluyor o kısma boşuna takılma...sen kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullan gerisi tevekkül.....inşallah bolca sperm çıkacak ve halaylar çekeceğiz.....

Back
X