Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol arkadaşım..idare eder işte...pazartesi kan vericem ama nafile adet sancısı gibi karın ağrılarım başladı bile azar azar....belki kan vermem bile gerekmicek adet olcam....

MELİSELA...canım spermin canlı cansız olması önemli canlı olması şart...ama hareket tüp bebekte önemli değil zaten kuyruğuna hafif dokununup hareketlendiriyolar ayrıca sizde sayı çok o konuda sorun yaşamazsınız....tutmada önemli olan kalite ama spermin kalitesi ne demek ne demek istiyolar kalite derken onu bende bilmiyorum...hareket kalite değil ve tüp bebekte önemi yok için rahat olsun...bende haftaya emre beye yine randevu alıp gidip şu kalite meselesini konuşucam....

günaydın kızlar maşallah topik kalabalık, adakçım son ana kadar umudunu kaybetme nasibinde varsa embriyon hangi kalitede olursa olsun olacaktır, yeterki hayırlısı olsun canım...

sağol canım inşl.inşl bu ilaçların etkisini ötekiler gibi görürsünüz herşey yolunda gider bencede her ay yaptırsın çünkü bizlerde anlamıyoruz heran ne olacağı belli olmuyo bu spermciklerin canım benşm eşim haftada 1defa pregnly 5000 ve 3defa fostimon 75 vuruluyor ayrıcada keçiboynuzuna devam tedavimizin 1yıllık olduğunu söylemişti doktorumuz şuan 4.ayımızdayız

birşey sorabilirmiyim eşinin kullandığı pregnly nerden alıyorsunuz biz aradık ama eşim dediki ilaç bulunmuyormuş artık bide keçiboynuzu kuru uyguluyorum bu kuru ne kadar zaman uygulamak gerek 3 ay diye biliyorum ama 3 ay bitince tekrar uygulayabilyormuyuz yoksa dinlenme süresi mi gerek çok sordum ama bu pregnly nerden bulabilirim??

EBANA SAOL ARKADASIM cok dusuncelısın.ne olsun ıste .sukur ıyıyım ev okul gdp gelıyz....dondurulmuslarla subatta tekrar deneyecez ama umıtlı degılız gecen gun merkezden aradılar yılbasında fıatlar artacakmıs dıye...bır de bana pek umıt vermedıler ya yanı genetık bozuk ya..dusukler yasanması muhtemel dedı doktor embrıyologlar.ama olsun rabbımden umıt kesılmez genetıgımız bozuk oldugunu bıle bıle tekrara deneyecez hayıurlısı ınsalalah sen nasılsın canım ?neler yabyrsn?

bıktım artık bebek yokmu diye sormalarından...bugün işe başladım anında bebek sorusu...ya illet oluyorum menopoza girmeme daha çok yaparım dert etme dedim bitanesine....tepkili davranmakta istemiyorum anlaşılacak diye ama çileden çıkarıyolar insanı...

günaydın kızlar maşallah topik kalabalık, adakçım son ana kadar umudunu kaybetme nasibinde varsa embriyon hangi kalitede olursa olsun olacaktır, yeterki hayırlısı olsun canım...

sağol arkadaşım belki yanlış yaptım ama umudumu daha transfer yapılırken kaybettim....çünkü süleyman bey gayet gerçekçiydi çok zor dedi....

MELİSELA...canım spermin canlı cansız olması önemli canlı olması şart...ama hareket tüp bebekte önemli değil zaten kuyruğuna hafif dokununup hareketlendiriyolar ayrıca sizde sayı çok o konuda sorun yaşamazsınız....tutmada önemli olan kalite ama spermin kalitesi ne demek ne demek istiyolar kalite derken onu bende bilmiyorum...hareket kalite değil ve tüp bebekte önemi yok için rahat olsun...bende haftaya emre beye yine randevu alıp gidip şu kalite meselesini konuşucam....

bizimde inş canlıdır canım..işte sorun o..onu bilmiyoruz dedi doktor..sadece öle bir sperm analizi yapmışlar..bende ona kızdım açıkcası..Onada bakabilirlerdi..Hemen %100 hareketsiz yazıp bırakmışlar, incelememişler..Hayırlısı canım yaa..dediğin gibi çok şükür az da olsa bir sayımız var, belki bi kaçtanesi bu ilaçlarla canlanır veya hareketlenir..Sende sıkma canını Rabbim hayırlısını versin..

Blueavcı canım çok sevindim..İnş hamilesindir..malesef benim 0.26 çıktı, ama hastalanmadım bende daha..bugün yarın olurum sanırım..bu arada dün akşama kadar kaan hocanın yanındaydık..Eşim yine test falan verdi ve sayı 8 milyon çıktı ama hareket yine sıfır..Kaan hoca direkt tüp bebek yapalım şubatta dedi...Ama bunlar ölüde olabilir dedi..Ya anlamadım açıkcası..yarı yarıya şans verdi işte. tekrar klomen ve proxeed plus verdi, öle..şubata kadar o ilaçları kullanacak..Kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma..Hani tek bir sperm olsada yeterdi..Aslına bakarsanız moralim bozuk ama idare etmeye çalışıyorum.

herkese gunaydın kızlar nasılsınız? canım inşallah sperm değerleriniz yine yükselr umudunu kaybetme doktorun verdiği ilaçlar sayı için mi canlılık için mi? umarım canlılık kazanır sıkma canını kalbni ferah tut belki tesede iyi sonuç alırsınız ve tüp bebek şansınız yüksek olur kendine iyi bak[/QUOTE]

Canım proxeed canlılık içinmiş, klomende sayı için..İnş faydası olur..Ama klomen önceden bizim sayımızı arttırmıştı..Proxeedde inş hareketi arttırır..bazı kişilerde işe yaramış ama bizde nasıl bir etki olcak Allah bilir..

gunaydın canlarım nasılsınız?MELISSELA DURUDENIZDERYA tup bebekte hareketın onemı kesınlıkle yok.tutunmadada onemı yok.cunku ortamı hareketlılıgı yumurtaya bırakılmayı dollemeyı onlar saglıyorlar.bızım dusuk sebebı genetık bozukluguydu canım.KIZLAR ANLAMADIM sayes kesın hamıle mı 2 spermle masalalahhhhhhhhhhhhhhh ne guzel bır haber bu ya rabbım devamını da gtrsn :emir_bebek:
SAol tatlım yaa..Allah senden razı olsun..Rabbim inş hepimize en kısa zamanda şifamızı verir..

gelincik nasılsın arkadaşım tedavin hangi aşamada

sağol nissacım iyiyim şükür, sen nasılsın canım... tedavimde lucrine devam ediyorum 8. günüm.yasmin kullanıyordum salı günü bitti adet olmayı bekliyorum şimdi daha uzun bi yolum var ama zaman su gibi akıp geçecek inşallah..

inşallah canım .herşey yolunda gitsin uzun bir yol olsada sonunda muradın olsun bebeğine kavuşursun inşallah

jklm sen nasılsın ne yapıyorsun arkadaşım...yarıyıl tatilinde mi düşünüyorsun dondurulmuşları kaç tane idi. bizim durumda olanların düşük sebebi genetik olmasından dolayımı şimdiye kadar hiçbir doktor embriyolog öyle bişey söylemedi bana.ama söylediğinizde mantıklı geliyor açıkcası..sen nerde olmuştun tedavini?

Back
X