Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım inşl.inşl bu ilaçların etkisini ötekiler gibi görürsünüz herşey yolunda gider bencede her ay yaptırsın çünkü bizlerde anlamıyoruz heran ne olacağı belli olmuyo bu spermciklerin canım benşm eşim haftada 1defa pregnly 5000 ve 3defa fostimon 75 vuruluyor ayrıcada keçiboynuzuna devam tedavimizin 1yıllık olduğunu söylemişti doktorumuz şuan 4.ayımızdayız
günaydın kızlar maşallah topik kalabalık, adakçım son ana kadar umudunu kaybetme nasibinde varsa embriyon hangi kalitede olursa olsun olacaktır, yeterki hayırlısı olsun canım...
MELİSELA...canım spermin canlı cansız olması önemli canlı olması şart...ama hareket tüp bebekte önemli değil zaten kuyruğuna hafif dokununup hareketlendiriyolar ayrıca sizde sayı çok o konuda sorun yaşamazsınız....tutmada önemli olan kalite ama spermin kalitesi ne demek ne demek istiyolar kalite derken onu bende bilmiyorum...hareket kalite değil ve tüp bebekte önemi yok için rahat olsun...bende haftaya emre beye yine randevu alıp gidip şu kalite meselesini konuşucam....
Blueavcı canım çok sevindim..İnş hamilesindir..malesef benim 0.26 çıktı, ama hastalanmadım bende daha..bugün yarın olurum sanırım..bu arada dün akşama kadar kaan hocanın yanındaydık..Eşim yine test falan verdi ve sayı 8 milyon çıktı ama hareket yine sıfır..Kaan hoca direkt tüp bebek yapalım şubatta dedi...Ama bunlar ölüde olabilir dedi..Ya anlamadım açıkcası..yarı yarıya şans verdi işte. tekrar klomen ve proxeed plus verdi, öle..şubata kadar o ilaçları kullanacak..Kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma..Hani tek bir sperm olsada yeterdi..Aslına bakarsanız moralim bozuk ama idare etmeye çalışıyorum.
SAol tatlım yaa..Allah senden razı olsun..Rabbim inş hepimize en kısa zamanda şifamızı verir..gunaydın canlarım nasılsınız?MELISSELA DURUDENIZDERYA tup bebekte hareketın onemı kesınlıkle yok.tutunmadada onemı yok.cunku ortamı hareketlılıgı yumurtaya bırakılmayı dollemeyı onlar saglıyorlar.bızım dusuk sebebı genetık bozukluguydu canım.KIZLAR ANLAMADIM sayes kesın hamıle mı 2 spermle masalalahhhhhhhhhhhhhhh ne guzel bır haber bu ya rabbım devamını da gtrsn![]()
gelincik nasılsın arkadaşım tedavin hangi aşamada
gelıncık canım hersey umarım bu sefer yuzunun guldurur