Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben geldim herzamanki gibi kimse yok olanlardanda ses yok canınız sağ olsun.arkadaşlar 24 Aralıkta mesa olcağız doktorun son dediği 24 aralık mesa bakıp görecez görmeden birşey diyemem diyor tese olmaz diyormuş.ilaç tedavisi falanda önermemiş.Hayırlısı artık , biribirimize herzamanki gibi dua edelim.2011 re ya çok mutlu ya çok yorgun ve bitkin mutsuz gireceğiz.sağ olursak burada onuda paylaşırız.rabbim kuvvet ver bize maddi manevi ...
evevt ebana cım dogru soyluruyrsn bugun ust uste 4 kotu haber aldım 1.cısı ölüm 2.bosanma asaması 3. evlatların bır akrabama bakmaması 4.kardesımın de cocugu olmaması uıle ılgılı problemler kı onların kı sebebsız ınfertılıte .5. esımle sabah tartısmam ya hepsı ust uste geldı.su mubarek gunde rabbım butun sıkıntılarımı alsın ınsalaalh. INSAALAH SONUM GUZEL OLUR .ICIM DARALDI her serde vardr bır hayr
Hayirli cumalar arkadaslar.
Dualariniz kabul olur insallah.
Umudunuzu yitirmeyin basaracaksiniz biz basardik sizde yenceksiniz azo'yu.
:2:
inşallah espoir, sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor...
iyi akşamlar canım.içini ferah tut.aslında aynı sıkıntı bizde de oluyo.kızlar nasılsınız iyi akşamalar benim pek tadım tuzum yok aman hiç kendime zaman ayıramıyorum içimde hep bi sıkıntı oluyo![]()
hadi hayırlısı arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alırsınız. bildiğim kadarıyla tese tıkanıklık olmayanlarda mesa tıkanıklığa bağlı durumlarda yapılan işlemdir. umarım yardımcı olabilmşimdir.doktor size azosperminin nedenini soylemişmiydi
ESPOIR nasılsın canım yegenımız nasıl::?rabbım devamını da gtrsn ınsaallah
buarada kızlar pazartesiyi beklememe gerek kalmadı adetim bugün akşamüstü itibariyle söktü ve afedersiniz başlarda böyle siyahımsı geliyodu bu ne demekse artık
evevt ebana cım dogru soyluruyrsn bugun ust uste 4 kotu haber aldım 1.cısı ölüm 2.bosanma asaması 3. evlatların bır akrabama bakmaması 4.kardesımın de cocugu olmaması uıle ılgılı problemler kı onların kı sebebsız ınfertılıte .5. esımle sabah tartısmam ya hepsı ust uste geldı.su mubarek gunde rabbım butun sıkıntılarımı alsın ınsalaalh. INSAALAH SONUM GUZEL OLUR .ICIM DARALDI her serde vardr bır hayr
teşekkürler canım ama benim anlamadığım şu biz azoluyuz bizde tıkanıklık yok spermiyom kocaman bir sıfır.şimdi mesa diyorlar arkadaşlar biz devlet hastanesinde tedavi oluyoruz ya pek ilgilenmiyor bence inşanlah biraz maddi durumumuz yoluna girsin bizde özele gidelim bu iş parasız olmayacak![]()
Amin arkadasim.
sagolun kizlar yegenleriniz iyiler pazartesi kalp atisini duyduk. Bir ay sonra tekrar gidicez.