Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar ben geldim herzamanki gibi kimse yok olanlardanda ses yok canınız sağ olsun.arkadaşlar 24 Aralıkta mesa olcağız doktorun son dediği 24 aralık mesa bakıp görecez görmeden birşey diyemem diyor tese olmaz diyormuş.ilaç tedavisi falanda önermemiş.Hayırlısı artık , biribirimize herzamanki gibi dua edelim.2011 re ya çok mutlu ya çok yorgun ve bitkin mutsuz gireceğiz.sağ olursak burada onuda paylaşırız.rabbim kuvvet ver bize maddi manevi ...

inşallah herşey yolunda gider canım.allah yardım etsin ve yüzünüzü güldürsün inşallah...

yaa 10 dk topiği bulamadım.tuhaf tuhaf sayfalar çıktı.deli etti bu yeni görüntü beni.neyse kızlar artık eskisi gibi giremiyorum.özledim sohbetlerimizi..yine karabulutlar dolaşıyo sanırım topikte.herkes kendine göre haklı... ZAMAN cım süpersin...inşallah bu umudun, azmin hiç bitmez canım..inanın benm de hiç bitmedi umudum.2 kez ameliythane kapısında bekledim ve 2 sindede olmadı cevabını alıp yıkıldım, çok ağladım..ama sonra toparlandım.olacak dedim.inandım.üretim yokken üretimin başladığını öğrendim.halbuki imkansızdı bu.rabbim bi kapıyı kapattı diğerini açtı hep çok şükür.emre beyden sonra bitti herşey derken kaan beyi buldum..2. tesde çıkmadı derken patalojide elengo hücre çıktı ve yine yeşerdi umutlarımız.hayat böyle bata çıka yaşıcaz işte..ama lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin ve pes etmeyin:20::70:

evevt ebana cım dogru soyluruyrsn bugun ust uste 4 kotu haber aldım 1.cısı ölüm 2.bosanma asaması 3. evlatların bır akrabama bakmaması 4.kardesımın de cocugu olmaması uıle ılgılı problemler kı onların kı sebebsız ınfertılıte .5. esımle sabah tartısmam ya hepsı ust uste geldı.su mubarek gunde rabbım butun sıkıntılarımı alsın ınsalaalh. INSAALAH SONUM GUZEL OLUR .ICIM DARALDI her serde vardr bır hayr

canım başın sağolsun Allah sabır versin... Rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın içine ferahlık versin... geçen haftalarda bende öyleydim ama çok şükür şimdi daha iyiyim. hepimizin gelgitleri oluyor bazen çok umutlu bazen çok umutsuz olabiliyoruz bu şekilde imtihanımız devam ediyor işte. inşallah rabbim hepimizin sabrının çabasının mükafatını en kısa zamanda versin...

ebana sayes sağolun kızlar vakti zamanı gelmemiş daha kısmet işte

jklm başın sağolsun arkadaşım gerçekten bir günde çok olumsuzluk yaşamışsın allah hayra çıkarsın kardeşin içinde üzüldum bu sebepsiz infertilitede çok zor bişe inşl en kısa zamnda hamiş haberlerini alırsınız

kızlar nasılsınız iyi akşamalar benim pek tadım tuzum yok aman hiç kendime zaman ayıramıyorum içimde hep bi sıkıntı oluyo:19:

eşim kaan beye mail atmıştı ve dün gece cevabı geldi ama net bişey dememiş.bildiğm kadarıyla eşim durumunda kı hastalarına klomen ve benzeri ilaçlar veriyodu .yoksa ben mi yanlış hatırlıyom.sadece bitkiselleri kullanabilirsiniz demiş.kızlar eşi eşimin durumundaki kaan hocanın hastaları beni bu konuda aydınlatırmısınız acaba.:26:

hadi hayırlısı arkadaşım inşallah iyi sonuçlar alırsınız. bildiğim kadarıyla tese tıkanıklık olmayanlarda mesa tıkanıklığa bağlı durumlarda yapılan işlemdir. umarım yardımcı olabilmşimdir.doktor size azosperminin nedenini soylemişmiydi

teşekkürler canım ama benim anlamadığım şu biz azoluyuz bizde tıkanıklık yok spermiyom kocaman bir sıfır.şimdi mesa diyorlar arkadaşlar biz devlet hastanesinde tedavi oluyoruz ya pek ilgilenmiyor bence inşanlah biraz maddi durumumuz yoluna girsin bizde özele gidelim bu iş parasız olmayacak :32:

buarada kızlar pazartesiyi beklememe gerek kalmadı adetim bugün akşamüstü itibariyle söktü ve afedersiniz başlarda böyle siyahımsı geliyodu bu ne demekse artık

nasılsın arkadaşım üzüldüm belki bir umut hamilesindir diye sevinmiştim :( hayırlısı neyse o olsun. cevabın için de teşekkür ederim sanırım bende o arkadaş gibi yapıcam tek tek arayacağım artık kendine iyi bak

evevt ebana cım dogru soyluruyrsn bugun ust uste 4 kotu haber aldım 1.cısı ölüm 2.bosanma asaması 3. evlatların bır akrabama bakmaması 4.kardesımın de cocugu olmaması uıle ılgılı problemler kı onların kı sebebsız ınfertılıte .5. esımle sabah tartısmam ya hepsı ust uste geldı.su mubarek gunde rabbım butun sıkıntılarımı alsın ınsalaalh. INSAALAH SONUM GUZEL OLUR .ICIM DARALDI her serde vardr bır hayr

jklm başın sağ olsun arkadaşım allah geride kalanlara sağlık versin, sana ve kardeşine de allah tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin çok zor bir durum biliyorum umarım herşey yoluna girer :nazar:

teşekkürler canım ama benim anlamadığım şu biz azoluyuz bizde tıkanıklık yok spermiyom kocaman bir sıfır.şimdi mesa diyorlar arkadaşlar biz devlet hastanesinde tedavi oluyoruz ya pek ilgilenmiyor bence inşanlah biraz maddi durumumuz yoluna girsin bizde özele gidelim bu iş parasız olmayacak :32:

erkek infertilitesinde (azospermde) yapılan 4 ameliyat var tesa,tese,mesa ve mese diye biliyorum bunlar kişinin durumuna göre yani hangisi uygunsa o yapılıyor.doktorunuz mesayı uygun gördüyse bir bildiği var.umarım ameliyatınız iyi geçer de hayırlı haberler alırsınız

herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:

Back
X