Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın arkadaşım üzüldüm belki bir umut hamilesindir diye sevinmiştimhayırlısı neyse o olsun. cevabın için de teşekkür ederim sanırım bende o arkadaş gibi yapıcam tek tek arayacağım artık kendine iyi bak
herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:[/QUOT
canım hiç umut yok deme umudunu rabbimden hiç kesme .hiçbirimizin garantisi yok bizim daha sorunumuzun ne olduğunu bile söylemediler ama ben karar verdim yurttan çoçuk alacam yok bu böyle olmayacak.:44:
sağol canım çok şükür iyiym rabbim gördüğümüzden geri koymasın inşl sende çok aramadan bulursun pregnly buarada bu ilacı eşin mi kullanacak sen mi canım
belgin sen nasılsın arkadaşım tedaviye başladın mı (guatırmı vardı tam hatırlayamadım şimdi)
mrh nissan mrh belgin nasılsınız
eşim kullanıcak
mrh nissan mrh belgin nasılsınız
iyiyim canım çamaşır bulaşık derken akşam oldu mağlum çalısınca boyle akşamları iş yapabiliyoruz sen nasılsın
esmacım nasılsın hayatım siizin tedaviniz nasıl gidiyor canım umarım herşey yolundadır.ben dün hastalandım tutmadı ve sanırım benimki kimyasal gebelik olmuş canım görmemişsindir diye haber verim dedim
bende görmemiştim canım allah sabır versin canın sağolsun...
sağolasın canım vakti zamanı gelmemiş daha rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin cümlemize
selam blueavci nasılsın
peki eşinin durumu ne benim eşiminki gibi hipogonodzm lh fsh hormonları düşük