Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman nasılsın arkadaşım? nekadar güçlü bir kişiliğin var ve umudunu hiç yitirmemiş ve yitirmeyeceksin rabbim seni :49: cennet kokusuyla ödüllendirsin.burdaki herkesin kendine yaşadığı sorunları var ve hep olucaktır hiç bitmeyecek ben umudumu yitirmedim çünkü ben bu yolda yaşanılan aşamalardan geçmedim, geçmedik eşimle beraber.bu yolda yaşanılan sıkıntılarınızı anlıyorum sizinle birlikte sevinçlerinizi üzüntülerinizi paylaşıyorum.bende ameliyatlar doktorlar vs. vs. derken sonumu bilmiyorum.bazen bunalıyorum, bunaltıyorum çevremdekilerini ama kendimi daha çok.içim sızlamıyormu sızlıyor ağlıyorum zehrimi akıtıyorum sonra tekrar hayata dönüyorum. herkes kendini fazla dinlememeli bence ilgi alanlarınızı başka yöne çevirin çünkü ruh sağlığımız daha önemli.ben oyle yapmaya başladım çünkü ben olmazsam bu evlilik te olmaz.kendimize ve ruhumuza iyi bakmamız dileğiyle..(bu son satır mektup vari oldu..:1:) herkese bol gülücüklü bir haftasonu diliyorum

nasılsın arkadaşım üzüldüm belki bir umut hamilesindir diye sevinmiştim :( hayırlısı neyse o olsun. cevabın için de teşekkür ederim sanırım bende o arkadaş gibi yapıcam tek tek arayacağım artık kendine iyi bak

sağol canım çok şükür iyiym rabbim gördüğümüzden geri koymasın inşl sende çok aramadan bulursun pregnly buarada bu ilacı eşin mi kullanacak sen mi canım

herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:[/QUOT

canım hiç umut yok deme umudunu rabbimden hiç kesme .hiçbirimizin garantisi yok bizim daha sorunumuzun ne olduğunu bile söylemediler ama ben karar verdim yurttan çoçuk alacam yok bu böyle olmayacak.:44:

belgin sen nasılsın arkadaşım tedaviye başladın mı (guatırmı vardı tam hatırlayamadım şimdi)

ewet canım hipotiroit ilacı kullanıyorum 3 gündür o ne zaman normale dönerse o zaman başlıyacağız demekki bundada bi hayır var olsun bebeğimde geç olsun beklerim hiç olmamasından daha iyi onu beklemek bile güzellll:emir_bebek:

esmacım nasılsın hayatım siizin tedaviniz nasıl gidiyor canım umarım herşey yolundadır.ben dün hastalandım tutmadı ve sanırım benimki kimyasal gebelik olmuş canım görmemişsindir diye haber verim dedim

iyiyim canım çamaşır bulaşık derken akşam oldu mağlum çalısınca boyle akşamları iş yapabiliyoruz sen nasılsın

adettendir iyiyim diyelim ben işten geldim bir haftanın yorgunluğu üzerime çöktü tenbellik yapıyorum.umut edip yaşıyorum belki birgün diye

esmacım nasılsın hayatım siizin tedaviniz nasıl gidiyor canım umarım herşey yolundadır.ben dün hastalandım tutmadı ve sanırım benimki kimyasal gebelik olmuş canım görmemişsindir diye haber verim dedim

bende görmemiştim canım allah sabır versin canın sağolsun...

peki eşinin durumu ne benim eşiminki gibi hipogonodzm lh fsh hormonları düşük

valla canım net bişey demedi emre bey ilk iki teste göre tüp bebek ama 3.spermiogramı yaptırın bi bakalım demişti ama bizimki yanaşmadı biraz zaman geçsin bekleyelim bu arada pregnly kullanırım dedi onu da şimdi bulamıyoruz bakalım ne olucak inşallah değerler yükselmiştir

Back
X