Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
napalım canım aynı bildiğin gibi bsxxx sen nasılsın inşallah eşinin hormonları güzel çıkar..

kızlar herkese iyi akşamlar evet kimse derdini başkasına dökemeyince bizim derdimizi ancak biz anlarız kızlar benim eşimde 2 sene önce hormonlar yüksekti bu hafta içi ben hastaneye gidicem bakalım bi gidip hormon tahlili yaptırsın hiç mi değişmemiş belgincim çiçek sizler nasılsınız

sagol bsxxx iyiyim sen nasilsin? insallah esinin tahlilleri iyi cikar

tamam canım eşin sperm testini ne zaman yaptıracak.benim eşim 2 ay sonra macun bitince yaptıracak.
canım önümüzdeki ayın 15 ine kadar 3 aylık macunumuz biticek,bitince yapıcak sperm testini de,bu macun bitmeden nasipse yeniden sipariş vercek bakalım,hayırlısı inşallah.

kızlar herkese iyi akşamlar evet kimse derdini başkasına dökemeyince bizim derdimizi ancak biz anlarız kızlar benim eşimde 2 sene önce hormonlar yüksekti bu hafta içi ben hastaneye gidicem bakalım bi gidip hormon tahlili yaptırsın hiç mi değişmemiş belgincim çiçek sizler nasılsınız
bsxxxx arkadaşım inşallah eşinin hormon değerleri normal çıkar,ilaç mı kullanıyodu eşin?

Herkese hayırlı geceler iyi uykular arkadaşlar Allah'a emanet olun Rabbim hepimize hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN.

selam kızlar, kimse yok sanırım ama öle yazmak istedim..hep okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor niyeyse, yine psikolojim bozuk..üffffff bu çile ne zaman biter acaba? tek dert bebek değil, diğer arkdaşlar gibi benimde sıkıntılarım var ya..kimseyle konuşmak istemiyorum, eşim yok yanımda, her akşam ağlıyorum sinirden, arkdaşım yok sizlerden başka..ne bileyim yaa..Rabbim sen yardım et, iman aklı ver bana..:43::43::43:

Kaan hoca da bizede şubata gün verdi, tüp bebek için ama nedense istemiyorum ben, yaza ertelemek istiyorum..şuanda yine klomen ve yeni ilaca (proxeed plus) başladık..İnş şifa verir eşime..herkese hayırlı akşamlar..dua bekliyorum sizlerden kızlar..:5:

ya bu site iğrenç olmuş..sinir ediyor adamı ya..değiştirsinler yaaa..

ADAK gelmemiş bu arada, rabbim inş bebeğini bağışlar ona..

selam kızlar, kimse yok sanırım ama öle yazmak istedim..hep okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor niyeyse, yine psikolojim bozuk..üffffff bu çile ne zaman biter acaba? tek dert bebek değil, diğer arkdaşlar gibi benimde sıkıntılarım var ya..kimseyle konuşmak istemiyorum, eşim yok yanımda, her akşam ağlıyorum sinirden, arkdaşım yok sizlerden başka..ne bileyim yaa..Rabbim sen yardım et, iman aklı ver bana..:43::43::43:

Kaan hoca da bizede şubata gün verdi, tüp bebek için ama nedense istemiyorum ben, yaza ertelemek istiyorum..şuanda yine klomen ve yeni ilaca (proxeed plus) başladık..İnş şifa verir eşime..herkese hayırlı akşamlar..dua bekliyorum sizlerden kızlar..:5:

canim bencede yaza kadar bekleyin
ama klomenle proxeed plus u mutlaka icsin esin
Nasilsin gorusmeyeli hersey yolunda gitti mi?

canim bencede yaza kadar bekleyin
ama klomenle proxeed plus u mutlaka icsin esin
Nasilsin gorusmeyeli hersey yolunda gitti mi?

selam ablacım bende sana ulaşmaya çalıştım ama msnde yoktun..sana sorular sorup başını ağrıtmak için malesef :)) Dün Ankdan geldik, tatil güzeldi ancak kaan hocaya gittiğimizde moralimiz bozuldu biraz, test yapıldı yine ve 8 milyon çıktı, hareketler tabi yine sıfır..hoca direkt tüp bebek dedi..bide bakıcaz canlımı, ölümü falan gibisinden konuştu, biraz moralim bozuldu açıkcası..işte ilaçlara başladık yeniden..şubata gün verdi, o güne kadar kullanacak ilaçları..ama ben şubatta gitmek istemiyorum nedense, tüp bebek olacaksa yaza düşünüyorum ama korkum spermlerin gitmesi, hoca gitmez falan dedi ama şubata kadar konuştu o..inş yaza kadar daha da artarda doğal yoldan olur..böyle işte..dua et bana..çok ihtiyacım var bu günlerde..

nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır

nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır

günaydın zamancım..Seni anlayabiliyorum, bu ay bende hissetmiştim ama malesef dün öğleden sonra hastalandım..benimde 10 gün geçmişti, kanda baktırdık 0.26 çıkmıştı ama bir umut işte, olmayınca heveslenmiştim ama dün hastalandım..hayırlısı olsun artık ne diyelim, dün eşime diyorum artık önümüzdeki maçlara bakalım die..:9: Artık sinirlerde bozuluyor bi süreden sonra..en iyisi uyumak, hemde öle böle değil şöle uzun bi süre :)))

Kızlar bana dua edin, yarın 3 tane, perşembede 1 tane olmak üzere 4 sınavım var..İnş iyi geçer..öpüyorum hepinizi..

nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş

ah zamancım ben de senin gibi duygular yaşıyorum bazı aylar. Ama hep sonunda bütün hayaller yıkılıyor. Ben de senin gibi olmuştum yaz başında hem adetim gecikti hem bütün belirtiler vardı ama yine de olmadı:(((

allah kısmet etsin inşallah, dualarımızla bir gün rabbim yaşatıcak o duyguları bize, ben her zaman bütün kalbimle inanıyorum.....

Back
X