Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım eşin sperm testini ne zaman yaptıracak.benim eşim 2 ay sonra macun bitince yaptıracak.canım inşallah şifa olur,sana da iyi akşamlar canım,soruna cevap vermek isterdim ama malesef bu konuda bir bilgim yok.Görüşmek üzere inşallah.
kızlar herkese iyi akşamlar evet kimse derdini başkasına dökemeyince bizim derdimizi ancak biz anlarız kızlar benim eşimde 2 sene önce hormonlar yüksekti bu hafta içi ben hastaneye gidicem bakalım bi gidip hormon tahlili yaptırsın hiç mi değişmemiş belgincim çiçek sizler nasılsınız
canım önümüzdeki ayın 15 ine kadar 3 aylık macunumuz biticek,bitince yapıcak sperm testini de,bu macun bitmeden nasipse yeniden sipariş vercek bakalım,hayırlısı inşallah.tamam canım eşin sperm testini ne zaman yaptıracak.benim eşim 2 ay sonra macun bitince yaptıracak.
bsxxxx arkadaşım inşallah eşinin hormon değerleri normal çıkar,ilaç mı kullanıyodu eşin?kızlar herkese iyi akşamlar evet kimse derdini başkasına dökemeyince bizim derdimizi ancak biz anlarız kızlar benim eşimde 2 sene önce hormonlar yüksekti bu hafta içi ben hastaneye gidicem bakalım bi gidip hormon tahlili yaptırsın hiç mi değişmemiş belgincim çiçek sizler nasılsınız
selam kızlar, kimse yok sanırım ama öle yazmak istedim..hep okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor niyeyse, yine psikolojim bozuk..üffffff bu çile ne zaman biter acaba? tek dert bebek değil, diğer arkdaşlar gibi benimde sıkıntılarım var ya..kimseyle konuşmak istemiyorum, eşim yok yanımda, her akşam ağlıyorum sinirden, arkdaşım yok sizlerden başka..ne bileyim yaa..Rabbim sen yardım et, iman aklı ver bana..
Kaan hoca da bizede şubata gün verdi, tüp bebek için ama nedense istemiyorum ben, yaza ertelemek istiyorum..şuanda yine klomen ve yeni ilaca (proxeed plus) başladık..İnş şifa verir eşime..herkese hayırlı akşamlar..dua bekliyorum sizlerden kızlar..![]()
canim bencede yaza kadar bekleyin
ama klomenle proxeed plus u mutlaka icsin esin
Nasilsin gorusmeyeli hersey yolunda gitti mi?
hosgeldin cnm nasilsin?
nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır
nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır