Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah zihin açıklığı versin :)) inşallah başırırsın canım...
melisela Allah yardımcın olsun canım inşallah çok iyi geçer sınavların...
Çok şükür EBENA cım dediğin gibi çıkış var, rabbim sabır verir inş..melisela canımcım sıkma kendini bu kadar. en azındansperm çıkışı var. sayı yükselir merak etme.
kızlar günaydın herkese bende bu sabah rüyada olsa güne çok güzel uyandım rüyamda eşim kaan hocada tese olmuş sperm bulunmuş transfere gidiyodum ay çokkk güzeldi eşim işten geldi kapı sesine uyandım belki daha birşeyler görürdüm uyanmasaydım rüyası bile çokkk güzeldi arkadaşlar sayes nasılsın
canım,Rabbim şifalar versin,üzme bu kadar kendini,hayırlısını dileyelim Allah'tan,hepimize güç versin,sabır versin Allah.selam kızlar, kimse yok sanırım ama öle yazmak istedim..hep okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor niyeyse, yine psikolojim bozuk..üffffff bu çile ne zaman biter acaba? tek dert bebek değil, diğer arkdaşlar gibi benimde sıkıntılarım var ya..kimseyle konuşmak istemiyorum, eşim yok yanımda, her akşam ağlıyorum sinirden, arkdaşım yok sizlerden başka..ne bileyim yaa..Rabbim sen yardım et, iman aklı ver bana..
Kaan hoca da bizede şubata gün verdi, tüp bebek için ama nedense istemiyorum ben, yaza ertelemek istiyorum..şuanda yine klomen ve yeni ilaca (proxeed plus) başladık..İnş şifa verir eşime..herkese hayırlı akşamlar..dua bekliyorum sizlerden kızlar..![]()
Evet,sana katılıyorum arkadaşım,bizde yine sıfır sperm,o sayının yükseleceğine inanıyorum Allahın izniyle tedavilerle inşallah.melisela canımcım sıkma kendini bu kadar. en azındansperm çıkışı var. sayı yükselir merak etme.
canım benim belki hamilesindir,hiç belli olmaz hani üstüne görme denir ya belki öyle olmuşsundur,inşşşallah.nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır
Allah kolaylık versin canım,başarılar.
günaydın zamancım..Seni anlayabiliyorum, bu ay bende hissetmiştim ama malesef dün öğleden sonra hastalandım..benimde 10 gün geçmişti, kanda baktırdık 0.26 çıkmıştı ama bir umut işte, olmayınca heveslenmiştim ama dün hastalandım..hayırlısı olsun artık ne diyelim, dün eşime diyorum artık önümüzdeki maçlara bakalım die..Artık sinirlerde bozuluyor bi süreden sonra..en iyisi uyumak, hemde öle böle değil şöle uzun bi süre :)))
Kızlar bana dua edin, yarın 3 tane, perşembede 1 tane olmak üzere 4 sınavım var..İnş iyi geçer..öpüyorum hepinizi..
Aramıza hoşgeldin arkadaşım,Allah şifa versin eşine,sen ne kadarlık evlisin canım?merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
benimde eşim azosperm ve biz bunu öğreneli 1 ay oldu geçmişi okudum yazdıklarınıza baktım duygularınızı o kadar iyi anlıyorumki yüreğimde hissttim her cümleyi rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin