ebrar 42 hoşgeldin adettendir hoşgeldin demek canım o yüzden diyorum keşke bu sebepten dolayı kimse gelmese buraya...
hoşbulduk canım duana yürekten aminnnn diyorummm
selamün aleyküm kızlar
aleyküm selam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrar 42 hoşgeldin adettendir hoşgeldin demek canım o yüzden diyorum keşke bu sebepten dolayı kimse gelmese buraya...
selamün aleyküm kızlar
allah yardımcın olsun bacım inşallah herşey güzel başlar güzel devam ederkızlar bende doktora gittim bugün dün adetim başladı. bugün ikinci evreye geçtik yumoşlar gelişmeye içimde büyümeye başlayacaklar inşallah.
selamün aleyküm kızlar
inşallah rüyaların gerçek olur arkadaşımkızlar günaydın herkese bende bu sabah rüyada olsa güne çok güzel uyandım rüyamda eşim kaan hocada tese olmuş sperm bulunmuş transfere gidiyodum ay çokkk güzeldi eşim işten geldi kapı sesine uyandım belki daha birşeyler görürdüm uyanmasaydım rüyası bile çokkk güzeldi arkadaşlar sayes nasılsın
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
benimde eşim azosperm ve biz bunu öğreneli 1 ay oldu geçmişi okudum yazdıklarınıza baktım duygularınızı o kadar iyi anlıyorumki yüreğimde hissttim her cümleyi rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Kızlar benim de adetlerim bi antikalaşmaya başladı evlenmeden evvel ilk lekeyi gördüğüm gün adetim hemen gelmeye başlıyodu,evlendikten sonra da 1- 1,5 yıl böyle devam etti ama ondan sonra bozulmaya başladı,ilk leke geliyo ya ondan sonra o gün başka hiç birşey yok,ta ertesi gün gelmeye başladı,bu böyle böyle derken 2 güne çıktı sadece leke geliyo yani 1-2 damla şeklinde bu ay yine malesef adet oldum ama bu ay iyice şaşırdı kendini,sadece lekelendim ve bu damla şeklinde bu sabah 4. günümdü adetimin işte bu sefer söküldüm yani.Böyle olan var mı arkadaşlar,bilmiyorum bakalım adetim bitsin kısmetse doktora gitmeyi düşünüyorum.
hadi hayırlısı canım inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin.kızlar bende doktora gittim bugün dün adetim başladı. bugün ikinci evreye geçtik yumoşlar gelişmeye içimde büyümeye başlayacaklar inşallah.
Yaa canım kötü huylu değildir inşallah.iyi olmaya çalışıyorum ya bende bugun doktora gittim 20 gün arayla regl olup tuhaflıklar görünce bir genel kontrolden de geçerim hem dedim. 6cm kist çıktı.tuhaflıklar ondanmış ne yapıcam bilmiyorum iyi huylu gözüküyor takibe alalım dedi bakalım neolucak inşallah kötü huylu değildir :18:ultrasonda gösterdi kocaman gözüküyordu korktum