Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım benim inşallah.hayırlı akşamlar arkadaşlar,gündüz açmadım bayağı bişeyler olmuş,4 sayfayı okurken ağlıcağım geldi yaaama sevinçten,zcu cum senin için çok sevindim canım inşallah arkadaşların dediği gibi güzel sonuçtur testinizin sonucu,gelincikçim inşallah tedavin yolunda gider,nissancım inşallah kitle iyi huyludur canım,sayescim,pembecim,jklm cim,umutolsun,sonumudum,meliselacım...Rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin,bizi evlat hasretiyle çooooooook uzun zaman imtihan etmesin inşallah.
zcu birde kullandiginiz ilac ve bitkiseller neler,kurler falan?/
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.hepinizden Allah razı olsun inşAllah dediğiniz gibi olur devamıda gelir.rabbim hepimize tedavilerinde güzel haberler nasipeder inşAllah.NİSSANCIM aşkolsun canım ,okumuştum biliyordumda.kafam o kadar doluki mutfağa gidiyorum ben ne almaya gelmiştim diyorum o kadar yani,kist tedavin için soğan kürünü de dene istersen ben myomum için başladım.ADAKCIM nerelerdesin canım özledik seni hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle görüşürüz.
canım bizim hormonlar.ilaçlardan önce FSH-16.03......LH-6.4......PROL. 21.69.......SER.TES.6.8 ......TOT.TES.-153 İLAÇLARDAN SONRA.......FSH-10.9......PROL.12.7.....TOL.TES.-278..... oldu bu bir buçuk ay önceki sonuç pazartesi yenisizcum inşallah en kısa zamanda bunu devamıda gelecek arkadaşım sizin hormonlar falan nasıldı
canım yazıyorum mutlaka uygula.2 bardak klorsuz suyu kaynat.orta boy yemeklik kuru soğanı en dış açık kahverengi kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya böl kaynamakta olan suyun içine at.ağzı kapalı olarak beş dakika kaynat sonra ocaktan indirip ılımaya bırak.ılıyınca süzülür ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden önce bir su bar. akşam yemeğinden önce iç.not .ılık içilecek taze yapılacak beyaz yada mor soğan olmıycak .15 gün içilecek.Allah şifa versin.canim saka yaptimtakiliyorum hepimizin kafasi o kadar cok dolu ki anliyorum seni bu sogan kurunu ilk defa duydum nerden bulabilirim tarifini sen biliyormusun?burada da arastirdim ama tarifi bulamadim yada gozumden kacti
canım bizim hormonlar.ilaçlardan önce FSH-16.03......LH-6.4......PROL. 21.69.......SER.TES.6.8 ......TOT.TES.-153 İLAÇLARDAN SONRA.......FSH-10.9......PROL.12.7.....TOL.TES.-278..... oldu bu bir buçuk ay önceki sonuç pazartesi yenisi
yartırıcaz.onuda yazarım
canım yazıyorum mutlaka uygula.2 bardak klorsuz suyu kaynat.orta boy yemeklik kuru soğanı en dış açık kahverengi kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya böl kaynamakta olan suyun içine at.ağzı kapalı olarak beş dakika kaynat sonra ocaktan indirip ılımaya bırak.ılıyınca süzülür ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden önce bir su bar. akşam yemeğinden önce iç.not .ılık içilecek taze yapılacak beyaz yada mor soğan olmıycak .15 gün içilecek.Allah şifa versin.