Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyiz canımsen nasılsın? :) saat dolduruyorum iş yerinde vallahi, acayip sıkıldım :S yarın da abant gezisi var oraya gidicez ekimden beri gidicez anca bu hafta nasip oldu...

jklm dün de konuştuk soğan kürünü, ben çalıştığım için taze taze yapamayabilirim, işte o yüzden yapamıcam ben bu soğan kürünü....

iyiyiz canımsen nasılsın? :) saat dolduruyorum iş yerinde vallahi, acayip sıkıldım :S yarın da abant gezisi var oraya gidicez ekimden beri gidicez anca bu hafta nasip oldu...

aynen bende öyle sıkıldım iş olmayınca daha sıkıcı oluyor zaman geçmiyor bi türlü...oh ne güzel gez canım stres atarsın valla...

GEKINCIK SAYES canlarım ıyıyım sukur yanı ıyı dıyelım ıyı olalalım dımı:) sayes abant harıka bır yer cennet kosesı temız havası suyu yesıllıgı ay harıka...gez canım benım yerımede ohhhh.SAYES CIM CANIM BEN SAHA YAPIYRDUM ILIK ICILCEK YA SONUCTA SU SISESINDE CANTAMA OKULA GTRYRDM okulda ıcıyrdm ılık ılık.ben de zorlandım ama yıne de yabtım .ya sabah oglen yada oglen aksam ıcılcek yada aksam gece ıcılcek saracogluna sormuslardı.calısan bayanlar aksam gece yabsınlar dedı yatmaadan once yanı...GELINCIK sen memur musun canım ?sayes sen de mı memursun canım?

sagol canim yalniz bisey sorucam ilik icilecek demissin ya mesela sabah yaptim aksama kadar sogudu tekrar isitip mi icicem? yoksa yeniden mi yapicam? bisey daha 15 gun boyunca icildikten ne kadar sure sonra tekrar icebilirsin
taze olması gerekiyor,bildiğim kadarıyla.birde onbeş günden sonra tekrar başlamak için kaç ara gün veriliyor bilmiyorum .nete bir bakarım.

Son düzenleme:
Hayirli cumalar arkadaslar.

ZCU gÖzün aydin esinde sperm evresi çikti insallah devami gelir.

ADAK'tan haber yok insallah hamiledir :49:
GELINCIK sendende güzel haberler bekliyoruz.

Kizlar biz iyiz. Sizde kendinize iyi bakin. Umarim hepiniz kavusursunuz bebeginize.

espoir sağol canım Rabbim hayırlısını versin.. sizinde iyi olmanıza sevindim sonuna kadar hep iyi olun inşallah...

Kizlar biz iyiz. Sizde kendinize iyi bakin. Umarim hepiniz kavusursunuz bebeginize.
sağ olasın canım ,keşke senin gibi hamile olduğumuz günleri görebilsek.sende kendine dikkat et :nazar:görüyorsun canım biz çabalıyarak ,emek vererek hamile olabiliyoruz.:20:

merhaba kizlar
zcu canim gözün aydin insallah dahada iyi olacak hersey

GEKINCIK SAYES canlarım ıyıyım sukur yanı ıyı dıyelım ıyı olalalım dımı:) sayes abant harıka bır yer cennet kosesı temız havası suyu yesıllıgı ay harıka...gez canım benım yerımede ohhhh.SAYES CIM CANIM BEN SAHA YAPIYRDUM ILIK ICILCEK YA SONUCTA SU SISESINDE CANTAMA OKULA GTRYRDM okulda ıcıyrdm ılık ılık.ben de zorlandım ama yıne de yabtım .ya sabah oglen yada oglen aksam ıcılcek yada aksam gece ıcılcek saracogluna sormuslardı.calısan bayanlar aksam gece yabsınlar dedı yatmaadan once yanı...GELINCIK sen memur musun canım ?sayes sen de mı memursun canım?

aksam ve gece icersek arasinda kac saat fark omasi gerekiyor,birde beyaz ve mor sogan olmasin demis arkadaslar nasil olacak,baska rengidemi var?

espoircim nasilsin canim bebisler nasil ne kadarlik oldular
kendine dikkat et

kizlar adaktan halen haber gelmemis..ins hamiledir ve dinleniyordur

aksam ve gece icersek arasinda kac saat fark omasi gerekiyor,birde beyaz ve mor sogan olmasin demis arkadaslar nasil olacak,baska rengidemi var?

lamyay cim bence bayaz ve kirmizzi sogan olmayacakmis normal sogan olacak galiba

taze olması gerekiyor,bildiğim kadarıyla.birde onbeş günden sonra tekrar başlamak için kaç ara gün veriliyor bilmiyorum .nete bir bakarım.

ilginiz icin sagolun kizlar:16:
burdan ogrendigim kadariyla canim rahmi temizliyor tup bebek öncesi iyimis..ben yapmadim

canim siz tedavidemisiniz simdik doktor kim

ben bu kuru kist icin yapicam ama tup bebek oncesi yapildigini bilmiyordum. bende 6cm kist var da zcu onerdi bu kuru

Back
X