Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
LAMLAY canımaksam yemekten once gece yatarken bırde 6 saat falan olsa yeter.ıbrahım saracoglunun sıtesınde var gırıp bakabılırsın de.mor sogan degıl hanı su bıldgmz dıs kabugu acık kahverengı olan sogan hepımızın bldgı yanı

herkese slm nasılsınız canlarım birisi müjdeli haber versede sevinsek .24 aralıkta operasyonumuz var günler geçmiyor çok heyecanlıyım fakat birazda korkuyorum bize doğru dürüst bi açıklama yapan yok git şunu yaptır git bunu yaptır 24 aralıkta operasyon ne bileyim yanlışmı yapıyoruz doğru mu.işte para vermeden konuşmuyorlar aslında bişey çıkmadı deyip gönderecekler bizi bakın görün

DURUDENIZ DERYA SEN NEREDE TEDAVI OLUYRSN CANIM.devlette mı ?para vermeden dedın de ..yoksa bu ugurda epey dokuldu paralar....rabbım yardımcınız olsun umarım guzel bır sonuc cıkar canım

canım iyi düşün iyi olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.iyi sonuçlar alırsınız inşallah.

nasılsınız bacılar adaktan hala haber yok galiba olmadı morelide bozuk ondan ugramıyor yoksa haber verirdi hamileyim diye
sogan kürünü konuşmışsunuz aklıma geldi paylaşim sizlerlede arkadaşımın babası pazarcı patates sogan satıyor bizim kızda regli bozuklugu var annesi sogan kabugu kaynatıyor normalde 1kg soganın kabugu olması lazımken bizimkinin anneside yanlış anlıyo 1 kg soganın kabugu yerine 1 kg sogan kabugu kaynatıyor kaca bir kazan bizimkızda bunu içiyor sonradan ögreniyorlar 1kg sogan olcak onun kabugu kaynıcak diye çok gülmüştüm

merhaba zamancım..sanırım senide uyku tutmadı, bende çamaşır makinası bitsin die bekliyorum :)) çok yorgunum aslında..birde cumartesi ve pazarda 4'er saat kurs var bu hafta..ben hala ayaktayım ama :)) eşim geldiya..uyuyasım gelmiyor :)) annemde bana soğan kabuğu kaynatırdı, adet günlerimde..benim çok sancılı oluyor, ona ii geliyor die kaynatırdı ve bana zorla içittirirdi..

tesekkurler jklm,bende baslamak istiyorum bu kure ,kasiklarimda siddetli agrilar var,dr a gittim ultrasyonda birsey cikmadi ,belki bu iyi gelir

canim olumlu dusunki dua niyetine gecsin ve guzel sonuclansin,dusuncelerimiz cok onemli ,siz teseolacaktiniz degilmi

gunaydin demeden cevaplamaya daldim pardon (
bizim burda ogle olduda,turkiyede daha sabah ((::

ARKADAŞLAR HERKEZE GÜNAYDIN BLUEAVCİ ARKADAŞIM seni hiç merak etmezmiyim haberini buradan takip ediyorum hiç boş kalamıyorum sadedece okuyup çıkıyorum bir de senin mesajlarına cevap yazamaıyorum özel mesaj atamıyorum forum değişmiş ya kullanamıyorum yaa sinir oluyorum aralığın 7 ni bekliyoruz bakalım hayırlısı ile 3 gün sonra ne olacak ama ben çok umutluyum mutlaka 2 yada 3 tane çıkışımız olacaktır çokta gözüm yok şimdilik hele bir sonucu görelim de ona göre karar vericez tüp bebek hemen yapalım mı yoksa sayı artışı bekleyelim mi diye neyse ben yazamıyorum sen mutlakayaz bana aöma

herkesten güzel haberler bekliyorum inşallah bu topikten hamile haberleri gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…