Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi bhcg 202 geldi hamileydim...aman allahım mucizem gerçek oluyordu...çarşamda 400 geldi yaşasın gebelik katlanarak devam ediyordu cuma bir kanamayla uyandım değerim de 105 e düşmüştü cuma bebeğim beni terketti ve 1 haftalık rüyam sona erdi.....
canım hiç merak etmezmiyiz.geçmiş olsun canım en azından bebeğe bu kadar yaklaştıgını gördün olmaz denilen embriyoyla kaç gün hamilelik yaşadın bu da bir umut sana ne desek teselli edemeyiz ama gerçektende biz bunları bile yaşıyacağımızı bilmiyoruz belkide hiç şansımız olmayacak.henüz zamanı gelmemiş.ALLAH en hayırlı en uygun zamanda daha fazla acısını çektirmeden sana bebeğini versin.hepimize versin .Kızlar ben yokken çok merak etmişsiniz allah razı olsun...pazartesi hamile çıkınca 1 hafta rapor alıp hemen gittim evimde de net yok...o sebeple sizlere haber veremedim...zaten cuma günü kaybettim bütün haftasonu yattım kanamam hala devam ediyor....
allah kavuştursun canımmmselam jklm nasılsın canım? kimse yok topikte, benimde eşim gitti( kendimi burda buldum :)) 12 günlük bir ayrılık daha, haftaya gelemicek..offffff bitsin bu yaa..
ohhh temizlikte yaparken zor ama yapılınca mis gibi insanın içi açılıyo ellerine sağlıkıyı geceler kızlar!kımsecıkler yok.bugun temızlık gunumdu yoruldum ama deydı dogrusu.her taraf mıs gıbı oldu .anca bu saattte gırebıldım:)TATLI UYKULARRRRRRRRRRRRRRRR IYI GECELERRRRRRRRRRRRRR
inşallahhhhİYİ GECELER hanımlar ....nsılsınız kürler devammı ...bizde ilaçlar kürler devam bakalım .. bu ayın sonunda hormon tahlili düşme olursa inş allhım belki bi umut işte :44:
çok geçmiş olsun laremciğim..sa. bacılr sizleri unutmadım unutmam ama zaman bulamıyorum oğlumdan ;RABBİM sizlerede bu nete zaman ayırmayack bebişler versin inş.hasta oldu hastane hastane geziyruz bakalım umudunuzu kaybetmeyin inş. örnekleriniz var işte bende en büyük örneklerinizdenim ALLAH a emanet olun inş.![]()
allah yardımcınız olsunslm kızlar nasılsınız uzun zamandır yokum buralarda ama dualrım sizinle bizde henüz gelişme yok kaan hocanın tedavisine devamdayız.
canım geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın gerçekten korkunç bende her uçağa binişimde korkarım..gunaydin kizlar nasilsiniz 1 aydir yokdum turkiyedeydim dun geldim cok kotu bi yolculuk gecirdim ucak az kalsin dusuyordu amsterdam havalanina hava sartlari nedeniyle inemedi ucak belcikaya indi ama ne inisdi firtina ucagi dusurecekdi cok kortum ama sukur sag saglim indik ordanda otobuslerle amsterdama geldik cok uzun bi yolculukdu ..... kaan hocaya gittik esim nebido diye igne kullnaiyordu 3 aylik fsh sadece 4 sayi dusmus yeniden ayni igneyi verdi bide testojel verdi temmuza kadar bunlari kullanacagiz temmuz sonunda microtese olucak benide hazirlayacaklar insallah spermler bulunur kaan hoca hemen yapmak istedi ameliyati ama biz istemedik yaza birakdik hayirlisi bakalim rabbim hepimize yardim etsin sizlerde ne var ne yok kizlar 1 aydir giremiyordum gecmisi okuyamadim yeni habeler vardir insallah
Pazartesi bhcg 202 geldi hamileydim...aman allahım mucizem gerçek oluyordu...çarşamda 400 geldi yaşasın gebelik katlanarak devam ediyordu cuma bir kanamayla uyandım değerim de 105 e düşmüştü cuma bebeğim beni terketti ve 1 haftalık rüyam sona erdi.....
canııııımmm çok üzüldüm yaa,adak ismini okuyunca hıh dedim adak gelmiş dedim,sevinçle okuyordum ki msjını ama sonu kötüydü malasef, canım benim herşeyde bir hayır vardır,üzülmemeye çalış,Rabbim bir dahakine nasip etsin inşallah,bebeğin tutunsun ve kucağına almak da nasip olsun inşallah.Pazartesi bhcg 202 geldi hamileydim...aman allahım mucizem gerçek oluyordu...çarşamda 400 geldi yaşasın gebelik katlanarak devam ediyordu cuma bir kanamayla uyandım değerim de 105 e düşmüştü cuma bebeğim beni terketti ve 1 haftalık rüyam sona erdi.....
ADAKCIM aynı seylerı yasadık senınle rabbım YUZNU GULDURSUN ınsalalah bana da kolay hamıle kalabılıyrsun demmekkı dedıler yada oyle tesellı verdıler artık bılmıyrm.sımdı dondurulmuslaarar baslıcam ne zman nasıl basladın sen ayın kacında yanı adetın ılaclar canım .
canım öyle inanmıştım ve hissetmiştim hamile olduğunu. Gerçekten çok çok çok üzüldüm, seni tahmin bile edemiyorum, allahım tez zamanda güldürsün yüzünüzü canım. Sperm çıkışı var sonuçta doğal yoldan gelebilir bebeğin, şu anda teselli edecek kelime yok ama, bu dediklerim teselli değil olabilecekleri senin için kalbimden geçenleri söylüyorum.
bebeğimizi kaybettikten sonra oturup eşimle konuştuk...ayrılmak nasıl fikir diye eşimde çok üzgün ama bu tedaviler de nereye kadar kolaymı bir tedavide dünyanın hormonunu alıyoruz...ilk başta allah affetsin ayrılma fikri bana çok sıcak geldi çok yorulmuştum upuzun bir yola yeniden girmektense baştan kopartmak çok cazip geldi....sonra aklıma bu topik ve burda mücadele eden sizler geldiniz kimsenin ağzından boşanma kelimesi duymadım ve utandım kendimden....sonra eşim utana sıkıla bu defa çok yaklaşmıştık bir kez daha deneyelimmi dedi hakkım yok istemeye eğer sen istersen dedi...ve boynuna sarılarak bir deneme daha hakediyoruz dedim....o kadar ağladı ki anlatamam onun gözlerindeki minnet duygusunu gördüm....şimdi rabbimin izniyle süleyman beyde bir engel koymazsa ve spermler çıkarsa tekrar şubatta tekrar deneme kararı aldık...gebeliği o kağıtta gördüm ya şimdi daha inançlı ve umutluyum...
canım hiç merak etmezmiyiz.geçmiş olsun canım en azından bebeğe bu kadar yaklaştıgını gördün olmaz denilen embriyoyla kaç gün hamilelik yaşadın bu da bir umut sana ne desek teselli edemeyiz ama gerçektende biz bunları bile yaşıyacağımızı bilmiyoruz belkide hiç şansımız olmayacak.henüz zamanı gelmemiş.ALLAH en hayırlı en uygun zamanda daha fazla acısını çektirmeden sana bebeğini versin.hepimize versin .
insallah canim insallah hersey yolunda gider.bu durumda herkes ikinci hatta ucuncu sansi hak eder dogru bir karar verdiginizi dusunuyorum ayni durumda bizler de olabilirdik acaba onlar nasil karsilardi dusunmek gerek sansiniz bol yolunuz acik olsun arkadasim
bebeğimizi kaybettikten sonra oturup eşimle konuştuk...ayrılmak nasıl fikir diye eşimde çok üzgün ama bu tedaviler de nereye kadar kolaymı bir tedavide dünyanın hormonunu alıyoruz...ilk başta allah affetsin ayrılma fikri bana çok sıcak geldi çok yorulmuştum upuzun bir yola yeniden girmektense baştan kopartmak çok cazip geldi....sonra aklıma bu topik ve burda mücadele eden sizler geldiniz kimsenin ağzından boşanma kelimesi duymadım ve utandım kendimden....sonra eşim utana sıkıla bu defa çok yaklaşmıştık bir kez daha deneyelimmi dedi hakkım yok istemeye eğer sen istersen dedi...ve boynuna sarılarak bir deneme daha hakediyoruz dedim....o kadar ağladı ki anlatamam onun gözlerindeki minnet duygusunu gördüm....şimdi rabbimin izniyle süleyman beyde bir engel koymazsa ve spermler çıkarsa tekrar şubatta tekrar deneme kararı aldık...gebeliği o kağıtta gördüm ya şimdi daha inançlı ve umutluyum...
inşallah arkadaşım allahın mucizeleri sonsuzmuş buna inanıyorum...sende şubatta kararlısın sanırım ....kısmet belkide aynı zamana denk gelecek ...allah inşallah bir defada kurtulmak nasip etsin sana....