Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı:62::62::62:
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya:46:

gözün aydin canim

nasılsınız bacılar
adaktan haber varmı
nissan hadi gözün aydın maşallah bişey çıkmadı

sağol zamancım sen neler yapıyosun??adak maalesef bebeğını kaybettı ancak 1 hafta tutunmuş canım

Son düzenleme:
NISSAN ohhhh ne guzel gozun aydın arkadasım masaalalh dıyelım gecmıs olsun.ZAMAN CIM adak dusuk yaptı maalesef canım. rahatsız dınlenmede:((((:85:

jklm sağol canım valla bır ooooohhh cekeyım çok urkmuştum ya kotu bışey cıkarsa dıye :18: neyse umarım zaman geldığınde kontrollerımde de sorun cıkmaz sen nasılsın? tv de ''oyle geçer zaman kı var'' kımse seyretmıyormu

valla tv tam karsımda gozumde topıkte bır oraya bır buaraya:):):) osmannıııııııııııı seyretmemmmmıııııııııı

sagol canim seninde..ben iyiyim sen nasilsin?
çok şükür iyi diyelim iyi olsun fıstıkım benim :))
jklm sağol canım valla bır ooooohhh cekeyım çok urkmuştum ya kotu bışey cıkarsa dıye :18: neyse umarım zaman geldığınde kontrollerımde de sorun cıkmaz sen nasılsın? tv de ''oyle geçer zaman kı var'' kımse seyretmıyormu
ben ben ben :))))
valla tv tam karsımda gozumde topıkte bır oraya bır buaraya:):):) osmannıııııııııııı seyretmemmmmıııııııııı

:9:

sanada iyi geceler canim
allah rahatlik versin

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydın eşim dün emre beye gitmişti kontrol için ve yapılan sperm testindeçıkan sonuç 5 milyon çıkış vaemıi 4 ayda sıfırda 5 milyonı bulduj rabbim herkesi bu dertten kurtarsın herkesin yüzünü güldürsün

GUNAYDIN fıstıklarCEYLINSU super bır haber ınsalalh devamı da gelır arkadasım ne mutlu bır haberle actık topıkı.sız hıpoluydunuz dımı:

GUNAYDIN fıstıklarCEYLINSU super bır haber ınsalalh devamı da gelır arkadasım ne mutlu bır haberle actık topıkı.sız hıpoluydunuz dımı:

günaydın canlar

evet jklm ceylinsular hipoluydu ceylinsucum tekrardan gözün aydın canım çok sevindim dediğin gibi 4 ayda 5milyonsa bu çok iyi geriside güzel bir şekilde gelecek arkadaşım darısı tüm kader arkadaşlarımızın başına inşl

Back
X